Followers

Tuesday, October 29, 2013

29.10.2013

29. listopada 2013

1 Eb, 15 Tzec, 10 Caban

Dratzo! Vraćamo se sa sjajnim vijestima! Pomak prema vašoj novoj stvarnosti se ubrzava. Brojne tajne konferencije širom svijeta proizvele su pozitivne rezultate koji će postati vidljivi na većim sastancima koji će se održati slijedećeg tjedna. Stiže trenutak za kolektivne akcije koje lako mogu katapultirati napore prema naprijed. Očekujemo konačno zeleno svjetlo za događaje koji će manifestirati nove vlade i stvoriti novu valutu. Brojni programi su došli do točke gdje je sada potrebno prekinuti svaku misao na daljnja odgađanja. Gospodarstva toliko mnogo naroda je u ruševinama, a dug dovodi do toga da je postojeći financijski sustav neodrživ. Osim toga, vjerujemo da ste spremni za šokantne događaje koji uključuju formalni kraj ozloglašenog "NLO zataškavanja". Doista je vrijeme da to čujete od vaših Uzašlih Majstora i nas. Sadašnji sustav pun je rupa i pukotina tako da se više ne može održati, i logično je da se pokrene nešto drugo što će vam dopustiti da nastavite vaš veličanstveni marš prema punoj svijesti.

Došli smo do točke bez povratka. Mračna kabala egzistira na bivšoj slavi koja nije više nego smiješna iluzija. Na neki način, svaki od vas se naprezao do maksimuma. Mi gledamo i vidimo kako se ova sadašnja stvarnost više ne može zadržati. Ona je završila, i stoga je prikladno da oni koji mogu preobraziti ovu okrutnu iluziju to i učine. Mi smo svjesni mnogih pravila i formalnosti potrebnih da bi se ovo napravilo. Ovaj spor i zahtjevan proces završava. Koristite ovaj trenutak da prijeđete na novo. Mi namjeravamo ovo snažno naglasiti, na tim raznim susretima. Proces koji je započeo prije više desetljeća vapi za završetkom. Vaše područje propada i energije promjena su ovdje. Kad su Anunaki napustili mračnu kabalu, oni su zamolili za pozitivna rješenja koja nisu dana. Sadašnjost je savršen trenutak da se to preokrene i proglasi nova stvarnost za brišuće promjene, da vas se oslobodi i omogući stvarnost novog područja.

Ova stvarnost će poslati sadašnje vlade u kantu za smeće povijesti. Smjene postoje da bi se omogućile najpotrebnije pretvorbe. Mračni više ne mogu zadržati svoju igru podvala. Postoji duhovna potreba da se razriješi njihovo dugo, maskirano vodstvo. Ovo je trenutak za hrabrost i za djela potrebne ljubaznosti. Ovo područje ide prema svjetlu. Oni koji iskupljuju mračne više im neće biti dopušteno da vladaju. Oni koji shvaćaju da je neophodno razotkriti ono što je potrebno i brzo djelovati. Ova "tiha revolucija" se događa polako u cijeloj ovoj stvarnosti, a veliki potez će dovesti ovu veličanstvenost do izražaja. Očekujemo da će se ovaj i mnogi drugi događaji ostvariti, da će oživotvoriti ono što je ljudima ovog površinskog svijeta odavno trebalo. U potpunosti podržavamo sve događaje koji vode do takvog uspješnog završetka!

Na kraju, doista je sazrelo vrijeme za nenasilnu revoluciju golemih razmjera. Vaš svijet je dugo čekao promjene koje tek trebaju postati vidljive. Iza ovog vela je veliko kretanje koje treba postati trenutni način vašeg svijeta. Sebično manevriranje mračne kabale više nije bitno. Od novog načina se traži da osigura predgovor za ono što smo Nebo i mi proglasili. Vama će biti dano božansko uzašašće koje vas premiješta iz ograničene u punu svijest. Vi ćete zagrliti vaše duhovne i svemirske obitelji i vratiti se na put koji je bio vaš u vrijeme drevne Lemurije. Vi se probijate iz amnezije koja je predugo bila u vama. Vi ste spremni da ponovno otkrijete tajne dugo skrivane od vas. Vi ćete postati najomiljeniji članovi ove Galaktičke Federacije! Mnoge avanture vas očekuju i brojne nove sposobnosti postaju vaše nasljedstvo! To će biti vaša veličanstvena i božanska sudbina!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovaj blagoslovljeni svijet sada vrije u blaženim promjenama! Posvuda se stvara transformacijska energija i ljudi traže da se istinska preinaka ovog svijeta sada dogodi. Mali prsti promjena pojavljuju se u Africi, Aziji, u Americi i raznim zemljama pacifičkih otoka. Milost proizvodi čuda tako da oni koji imaju malo, koriste svoje oskudne resurse i maštu da iskuju nove načine da otjeraju glad i siromaštvo. Ta ista energija je očita, dok velike stare duhovno sklone starješine silaze na slično nadahnut put. Božanstvo je progovorilo! Trenutak za blagoslovljene promjene ove stvarnosti stiže. Mi smo ljubazno obvezani da pomognemo u ovom svetom procesu i manifestiramo ovu novu stvarnost za sve. Mi smo usmjerili naše saveznike da uspostave sredstva za očitovanje ove nove epohe za čovječanstvo! Da bi se to učinilo, sada se održavaju susreti čiji će rezultati brzo slijediti!

Ovo dolazeće doba će biti ispunjeno s mnogo duhovne mudrosti! Nebo nas je zadužilo da vas opskrbimo s cijelim popisom tema koje se tiču načina na koji ćete se ponovno spojiti s vašom "Ja Jesam Prisutnosti" i spremiti se za preostale postupke uzašašća. Svatko od nas će provesti te lekcije vrlo kratko. Ova će se stvarnost uskoro proširiti i sama preurediti. Mi ćemo biti vaši božanski vodiči i imenovani duhovni nadzornici, i mi koristimo ovu posebnu ulogu sasvim ozbiljno. Mračni su odavno koristili svoje brojne ovlasti da vas oblikuju i ukalupe po njihovim željama. Ova vlast će biti uklonjena, a vi ćete biti mecene u ovim blagotvornim promjenama, da učite i radite podvige koji postavljaju svetu pozornicu za vaše uzašašće! Vaše svemirske obitelji dolaze izvesti čin koji će vam omogućiti da se pretvorite u potpuno svjesna bića svjetlosti!

Tisućljećima smo koristili Agartu kao našu bazu božanskih operacija. Svjetlo sada osvjetljava put koji će vas odvesti tamo i pokazati vam vaša sredstva za povratak u svoje bivše sebstvo. Dugo ste se trudili u neznanju o tome tko vi zapravo jeste. Čak i mi smo bili pogođeni i samo naš poseban fokus i sveta pomoć su nam dopustili naš veliki trijumf. Znamo što je trebalo da dostignemo našu trenutnu razinu znanja i sposobnosti manifestiranja. Upoznajte prirodu ovih poteškoća i radujte se božanskom oprostu koji vam je dan, jer to je doista čudesan dar. Prihvatite veliki dar Neba i pridružite nam se.  Zajedno ćemo stvoriti najpotrebniju novu zvjezdanu naciju i ispuniti velike snove stvoritelja. Mi ćemo biti najmoćnija i plodonosna ruka Neba! Hosana! Hosana!

Danas smo pregledali što se događa oko ove zeleno-plave kugle. Mi smo ispričali većinu onoga za što smo privilegirani da znamo. Vaše duhovne i svemirske obitelji su spremne da vam pruže dobrodošlicu u vaše novo uzašlo stanje postojanja! Mnogo dobrote je spremno da vas okruži u radosti, miru i blagostanju! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)


Preveo: Fredi 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN