Followers

Tuesday, December 10, 2013

10.12.2013

10. prosinca 2013

 4 Ix, 17 Yaxk'in, 10 Caban

Selamat Jalwa! Vratili smo se da vam objasnimo puno toga! Tijekom posljednjih nekoliko tjedana napravljen je veliki napredak kako bi se zakonski prisililo da se brojne važne stvari dogode. Glavnim monetarnim organizacijama koje kontroliraju svjetske valute, rečeno je da se pripreme za monumentalno reorganiziranje koje bi trebalo završiti s novim bankovnim propisima i na kraju serijom valuta od plemenitih metala. Ova ogromna promjena trebala bi biti uvod u isporuke fondova prosperiteta i pojavu novih vlada. Taj se proces nastavlja. Nekoliko skupina koje čine naši zemaljski saveznici prisililo je na potpisivanje nekoliko ugovora koji su uzdrmali temelje i na izdavanje nekoliko kritičnih memoranduma. Ove stavke sada uzrokuju da se željene promjene dogode pravodobno i na božanski način. Potpuno očekujemo da će se ove stvari uskoro dogoditi. Najvažniji napredak je počeo na američkom Danu zahvalnosti kada se Europa fundamentalno obvezala na resetiranje svjetskih valuta. To postavlja datume za izdavanje novih revaloriziranih valuta. Slijedeći koraci su u tijeku!

Potpisani su sporazumi kako bi se osiguralo da se izvorna načela nakon globalnog prosperiteta dogode što je prije moguće. Brojne vlade sastale su se s našim saveznicima i detaljno su pregledale u detalje ono što slijedi. Velika količina čuvanih zlatnih poluga i sterlinga sada su u poziciji da prisile na stabilniju valutu u svijetu. Predložene revalorizacije će uspostaviti valutni sustav koji ukida dominaciju Sjeverne Amerike i Zapadne Europe. Nova stvarnost koja se temelji na diplomaciji koja nije orijentirana na sukobe, također je dogovorena. Ovi sporazumi uključuju način razotkrivanja i oslobađanja mnogih trenutno potisnutih tehnologija. Te tehnologije su sredstvo koje će pomoći cjelokupnom scenariju razotkrivanja. Izuzetno je važno ukloniti sve trenutne prepreke za razotkrivanje i punu svijest. Mračni i njihove razne grupe podanika ne odustaju. Ipak, mi razumijemo da vam treba vremena da bi potpuno apsorbirali ono što sve to sada znači.

Naši posrednici zajedno rade s onima iz Agarte. Naš božanski cilj je da sve to zajedno pokrenemo što je brže moguće. Uzašli Majstori informiraju svoje najvrjednije sljedbenike o tome što je sada potrebno. Moramo koristiti prijeko potrebne međunarodne zakone da održimo ovo na liniji i da se uvijek krećemo naprijed. Razne monetarne institucije su presudile u našu korist i postavile neke ključne rasporede. Oni su trenutno napredovali s našim zemaljskim suradnicima i potpomognuti su radom naših zajedničkih posrednika. Ostaje naša obveza da razriješimo sadašnju zbrku u kojoj dominira tama, koja se proteže vašim svijetom. Ove se operacije i dalje odvijaju svojom božanskom brzinom. Nekoliko glavnih vlada koje sjede na čelu ovog kaosa poznaju našu marljivost i znaju koliko su postale krhke njihove pozicije. To dovodi do izvjesne panike, a ono što one kuhaju u Aziji i u Europi neće upaliti. Dakle, brojne druge vlade sada se bilo javno ili tajno otvoreno protive raznim tim shemama. 

Naš stav, i onaj od Agarčana, gotovo je sličan po pristupu. Dolazi vrijeme da se ova zbrka dovede, kao što je približavanje kraja ove Gregorijanske godine, do potpunog zaustavljanja. Vrijeme je da se te stvari prekinu i da se krene dalje do slijedećih koraka, koji uključuju potpuno globalno razotkrivanje. Razotkrivanje dovodi do konačnog zaustavljanja tih smiješnih smicalica i dopušta puno otkrivanje onoga što se događa u posljednjem jednom odnosno jednom i pol desetljeću. Ovih zadnjih godina vidjeli smo divovske pokušaje da se osujeti vaš povratak u punu svijest. To je uvelike propalo. Ono što je preostalo bit će zaustavljeno nakon što se dogodi razotkrivanje. Taj nestašluk koji mračni najviše vole je poznat i trenutno se suzbija. Neke stvari će se još uvijek događati, ali one su samo privremene. Sredstva za ukidanje tih opstrukcija su pri ruci. Ono što se trenutno događa usmjereno je na osiguranje načina da se ubrza ono što su mračni usporili. Mi se krećemo naprijed dosta dobro i namjeravamo vam uskoro donijeti dobre vijesti. Mračni su na zadnjim nogama i shvaćaju da je kraj doista vrlo blizu!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s nekim blagoslovljenim novostima! Vaš svijet ulazi u početak nove stvarnosti. Mnoge promjene valuta iskaču diljem svijeta. Nakon tih promjena uslijedit će drugi događaji koji će roditi novi prosperitet, te dramatične promjene koje će potaknuti pojavljivanje novih vlada i mnogo strože bankarske regulative. Mnogi naši odani sljedbenici sudjelovali su u operacijama dovođenja blagoslovljene stvarnosti na ovu božanstvenu kuglu. Vaše je područje trenutno usred niza vrlo važnih tajnih pregovora da bi vam se donijelo prosperitet i slobodu. U međuvremenu, nove sakralne energije mijenjaju sam izgled fizičkog sebstva. Te transformacije vaših tijela uvode nove čakre, a s njihovim pojavljivanjem neke bolove, tegobe i druge neugodnosti. To je samo da bi se utro put do pune svijesti.

Te duhovne i fizičke promjene su dio većeg plana za premještanje ove svete stvarnosti u svjetlo. Nebo je prije nekog vremena odlučilo da je vladavina mračnih došla do kraja. Ovo vrijeme je prijelaz kada se moći mračnih smanjuju a svjetlo počinje obnavljati svoju dominaciju. Naša božanska misija je da ubrzamo te transformacije i da vas informiramo o tome što sve to znači za vaša sveta uvjerenja i za mnoge vaše dragocjene vizije ove stvarnosti. Mi potpuno razumijemo vašu zbunjenost dok slušate mnoge izmanipulirane priče koje vam vaši mediji nastoje pružiti. Mnogi podanici mračnih još uvijek potpuno ne shvaćaju što im je ispravno da kažu. Najbolja stvar je da svjetlo istupi i objasni u pravom trenutku što se uistinu događa oko vas. Mi smo dobili ovaj presveti zadatak!

Vaš svijet je u previranju. Gaja izbacuje sva zlostavljanja i mučenja koje svakodnevno provode mnogi predstavnici mračnih. Ovaj proces stvara bezbroj jakih zemljotresa, vulkanskih erupcija i čudnih vremenskih prilika koje prevladavaju u cijelom svijetu. To vodi ka mnogo gorem, sve dok glavni instrumenti ovih tegobnih zlostavljanja od strane mračnih ne budu potpuno zaustavljeni. Novac je doista nešto što ima veliki stupanj moći nad vama. To treba staviti u pravu perspektivu. Reset valuta, globalni standard za zlato, oprost duga, novi prosperitet i novi strogi bankarski propisi pomoći će u postizanju tog cilja. Novac, draga srca, nije bitan. Vaš rast u svijesti i velika briga za sve druge svakako jest! Zajedno s tim bitna je potreba za ljubavlju, životom i božanskoj mudrosti. To je put na koji ste vi stavljeni! Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo vam dali još jednu iz naše serije poruka o transformaciji ove stvarnosti. Nebo i mnogi božanski pomagači Neba na ovom svetom svijetu brzo se kreću prema rješavanju brojnih učinaka koje su mračni počinili nad vama. Približava se trenutak da sve ono što vas je mučilo ode. Novi dan se približava za sve koji borave na površini ove Zemlje! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN