Followers

Tuesday, December 17, 2013

17.12.2013

17. prosinca 2013

11 Imix, 4 Mol, 10 Caban

Selamat Jarin! Sada smo došli razgovarati o nekoliko važnih stvari, tako da se možete pripremiti za ono što je pred vama. Počeo je pokret koji će vas dovesti do blagostanja i do nove vlasti. Budite svjesni da svijet kakav ste poznavali od rođenja blijedi džinovskim koracima. Mračna kabala koja je tisućljećima upravljala vašim svijetom gubi svoj stisak. Prvi dio globalnog resetiranja valuta je nad vama. To će promijeniti način na koji će se koristiti svjetske valute. Slijedeći dio ovog monetarnog procesa će donijeti sveobuhvatno širenje fondova prosperiteta. Ti fondovi će biti preteča nove vlasti, a nova vlast će proglasiti veliko "slavlje" za ukidanje svih dugova. Osim toga, biti će velika transformacija bankarske i financijske uslužne industrije koja će zauvijek promijeniti način rada raznih tih financijskih institucija. Ta nova pravila će ojačati politiku okončanja tiranije koju su te financijske institucije proširile po cijelom svijetu. Umjesto toga, opet će procvasti sloboda i osobni suverenitet. 

Glavni razlozi za sve to su svijest i razotkrivanje. Svaki veliki sljedbenik znanosti na vašem svijetu intuitivno zna da je svijest u porastu. Nebo je tako odredilo, a anđeli čuvari koji bdiju nad vašim duhovnim i fizičkim sebstvom implementirali su sustav za postizanje tih ciljeva. Porast osnovne frekvencije u vašim tijelima i pojava novih čakri u vašem fizičkom sebstvu samo su dio tog svetog postupka. Drugo je dublja integracija vaših emocionalnih, mentalnih i duhovnih tijela s vašim fizičkim sebstvom. Ova operacija isto tako mijenja vaš RNA/DNK. Čak i vaša epifiza mutira. Sve vas to čini svjesnijim o pomaku u svijesti koji se događa. Vi gledate nebo i vidite nas. Naučili ste u svojoj rastućoj znatiželji da mnoge drevne misterije ukazuju na drugačiju povijest i drugačija objašnjenja o onome što se događa na vašem kopnu, moru i zraku. To je dio većeg plana da vam se razotkrivanje učini vjerojatno i opipljivo!

Razne ove svete i proceduralne radnje odvode vas od groznog stiska mračnih do čudesa svjetla, gdje ste mnogo komotniji i shvaćate što je vama potrebno. Shvaćate da ono što je učinjeno u vaše ime je prilično vrijedno pažnje. Mi smo ovdje kako bi pružili ruku, a u pravo vrijeme da bi izravno posredovali u vašim poslovima. Mi, naravno, imamo pomoć Agarčana i vaših Uzašlih Majstora. Prva bitna stvar sada se događa. Ponosni smo s onim što su naši suradnici do sada postigli. Ostaje da se brzo priključimo, a signal da je vrijeme da se pojavimo je blizu. Mi pažljivo pratimo pokušaje mračnih da nekako odgode neizbježno. Njihove sheme ne djeluju kao nekad u prošlosti. Uživajte u onome što se počinje događati. Budite spremni da vidite da ono što će se slijedeće dogoditi je dio većeg scenarija koji vodi do našeg velikog trijumfa! Uskoro, emitiranje o razotkrivanju može postati javno i kretanje prema vašoj veličanstvenoj epohi može se ubrzati!

Jako davno, vaši preci su bili "posijani" na ovu vrlo posebnu kuglu. Mnogo toga se dogodilo, lošeg i dobrog.od tada. Mi možemo obnoviti vaše drevne korijene i vratiti vas u punu svijest tih istih izvornih predaka. Došli smo ovdje da upravljamo Gajom i pripremimo ju za ponovno uvođenje u slavu ove galaksije. Gaja je živo biće koje svakodnevno poboljšava ovaj Sunčev sustav. Ona namjerava dovesti vašu posebnu obitelj na poziciju koju je bila postigla pred kraj vremena iz Lemurije. Sada ovo sveto obećanje treba ispuniti, a s njim i dominaciju cijele ove galaksije Mliječni put. Mi u Galaktičkoj Federaciji smo shvatili da se svi mi približavamo uistinu posebnom vremenu. Poslali smo vam posebnu znanstvenu i inženjersku flotu, a ta flota je uvelike proširena onim što je svaka od naših zemalja članica poslala. Uskoro ćete se preseliti u punu svijest, a onda ćete se sresti sa širokom raznolikošću života koji trenutno naziva ovu izvanrednu galaksiju svojim domom.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Sada dolazimo s više interesantnih novosti! Oni koji marljivo mijenjaju vašu sadašnju stvarnost, rade na dovršetku brojnih kritičnih projekata kako bi ih uskladili sa svetim proglasima Neba. Svaki dan, Nebo nas blagosilja. Svaki dan mračni nastavljaju omalovažavati sav život na Gaji. Onečišćenje zraka, vode i tla, kao i konstantno vađenje "prirodnih resursa" je prkošenje Gaji i njenim brojnim ekosustavima. Tehnologije koje lako mogu obnoviti Gaju i zaustaviti kopanje i eksplozije koje haraju Gajom, trebaju biti otkrivene svima. Mi živimo u mjestu kojem je naša podrška glavna odgovornost. Božansko vrijeme stiže da se promijene pakleni načini i prepozna božanstvenost u svakoj od Stvoriteljeve flore i faune. Mi marljivo poduzimamo mjere da promijenimo sveto područje i dovedemo Svjetlo!

Sav život je svetinja. Konstantno uništavanje ovog života je svetogrđe. Nebo nas je dugo podučavalo o odvojenim i različitim misijama. Shvaćamo da svaki od nas treba specijalizirane treninge za postizanje sposobnosti za ispunjenje naše božanske misije. Isto tako, svatko od vas treba određene instrukcije koje nadilaze puke plitke fraze, a namijenjene su za rješavanje velikog broja specifičnih pitanja koja se odnose na vašu obuku. Svatko od nas ima svoju ulogu u tome. Vi ste započeli ovaj život kao dijete, koje još nije sposobno da koristi velike fizičke sposobnosti, ali ipak provodi životni ugovor. Kako je vrijeme prolazilo, vi ste stekli majstorstvo nad svojim fizičkim sposobnostima, ali ste izgubili smisao vašeg životnog ugovora. Nebo će vam omogućiti učenje, tako da se možete sjetiti i uspješno primijeniti ovaj životni ugovor. To je tamo gdje smo došli.

Mi smo vaši božanski nadzornici. Naši zadaci su da vas opskrbimo materijalom, fizičkim i duhovnim znanjem koje će vas pripremiti za završno putovanje u punu svijest. Dakle, moramo osigurati monetarne i vladajuće strukture koje vam mogu pomoći u uspješnom završetku ovog svetog zadatka. Osim toga, moramo vam dati način da slobodno komunicirate sa duhovnim, svemirskim i iz Unutrašnje Zemlje obiteljima. Vaša sadašnja izolacija će se transformirati u novu zajednicu čovječanstva koju možete lako ostvariti kada je to potrebno. Trenutno smo napravili mnoge stvari da bi se to omogućilo. Prva od njih je da se to ostvari. Pomno smo pratili i gledali što se radi. Dolazi vrijeme da se promijeni ova stvarnost i dovede u blagostanje koje poboljšava vaše živote i sprema ovo područje za brzu pozitivnu promjenu. Mi to sada zahtijevamo! Neka se vaša volja ostvari!

Danas smo vam dali još jednu poruku i još jedan set informacija vam je obznanjen o tome što se događa, iznad i ispod ove površinske stvarnosti. Došao je trenutak za veliku transformaciju koja počinje s malim, ali važnim događajem! Pokušajmo, zajedno s božanstvom, uvesti to! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com 

Preveo: Fredi 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN