Followers

Tuesday, February 25, 2014

25.02.2014

25. veljače 2014


3 Batz, 14 Zac, 10 Caban



Dratzo! Vratili smo se! Mnogo toga se događa po cijelom svijetu. Mračna kabala bori se da zadrži svoju vlat i vidi da su ti napori uzaludni. Svjetlo, sada zastupano od drevnih obitelji i brojnih svetih tajnih društava, došlo je i uspješno prostrlo tvrdnje o bogatstvu i moći mračnih. U ovom pravnom napadu i mi smo pomogli i podržali ga. Došli smo da završimo s bezbožničkoj razuzdanosti mračnih i da vas uvedemo u novo vrijeme, ispunjeno blagostanjem i vašim oslobođenjem od omraženog porobljavanja počinjenog nad vama od strane mračnih. Uzašli Majstori, djelujući pod božanskim uredbama Neba, uspostavili su načine po kojima se mračni trebaju predati svjetlu. Taj proces je u tijeku i dostiže svoju prvu veliku prekretnicu. Glavni instrument vašeg ropstva je bogatstvo, a posebno taj najodvratniji njihov izum, "fiat money" (bezvrijedni papirni novac, op.p.). Ovaj podmukli izum stvorio je nepotrebnu inflaciju i umjetno izazvanu paniku i "slomove" tijekom stoljeća. Svaki put, ti niski manevri uvelike su obogatili jezgru mračne kabale dok su stvarali događaje koji su dodatno učvrstili njihovu rastuću moć.



Rezultati tih manipulacija doveli su do rata, smrti i podjele. Mi smo usred kraja ovog čudnog vrtuljka i uvođenjem umjesto njega božanske stabilnosti koja vam dopušta da jasno vidite što je stvarno, a što nije. Kad počnete širiti ovaj proces za uključenje čudesa koja su Gaja i njezini nevjerojatni eko-sustavi, otkriti ćete vašu pravu svrhu boravka na Zemlji. Vi ste posebno biće koje je određeno da bude uvijek voljeni posrednik. Vi imate sposobnost da ispravite te stvari koje prijete ovim eko-sustavima i osigurate one stvari koje trenutno mogu pomoći svakom biću koje se nalazi na ovom planetu. Osim toga, vi ste na ivici ponovnog otkrivanja vaše podzemne braće. Unutrašnja Zemlja je u stvarnosti područje 5-te dimenzije. To je mjesto gdje ćete se vratiti i ponovno uzeti poseban plašt postavši potpuno svjesni ljudi. Istina o tome sada vibrira unutar svake stanice vašeg tijela. Mi smo ovdje da pomognemo taj proces i, pod upravom Neba, da transformiramo vašu trenutnu tegobnu stvarnost.



Ova transformacija počinje s ogromnim promjenama u vašim fizičkim, mentalnim i emocionalnim tijelima, a završiti će s duhovnom transformacijom koja vas vraća u punu svijest. Mračni to shvaćaju. Ipak, oni se ne mogu sami dovesti do toga da odustanu od vlasti koju su kontrolirali tisućljećima. Ta vlast trenutno izmiče iz njihovih ruku zbog grozne situacije u kojoj se ova grupa trenutno nalazi. Mračni pokušavaju pronaći nove izvore bogatstva i nekako se iskoprcati iz te njihove noćne more. U tijeku je proces koji ih primorava da idu putem koji vodi do vrlo visoke litice. Poput leminga (vrsta glodavaca koji žive u sjevernim polarnim područjima, op.p.), oni će brzo skočiti u opasni ponor. To je vrijeme kada možemo uvesti slobodu i blagostanje koji su vaša prava sudbina. To je onda kada se bude dogodilo razotkrivanje i mi se budemo mogli slobodno spustiti u cijelom vašem svijetu. To će brzo dovesti do nove stvarnosti i općeg ponovnog upoznavanja s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. 



Događaji se događaju čak dok mi govorimo koji su počeci procesa koji smo ovdje opisali. Da bi ispravili ovaj svijet, moramo primorati na revalorizaciju svjetskih valuta i brzo nastaviti s vraćanjem na sustav s podlogom od dragocjenih metala. U tome je uključeno restrukturiranje načina na koji financijski svijet djeluje na međunarodnoj razini. Te pozitivne korekcije biti će temelj za oslobađanje sredstava prosperiteta i tehnologija koje će početi preokret zločinačkog zagađivanja vašeg okoliša od stane mračne kabale i njezinih brojnih poslušnika. Ovi događaji najavljuju trenutak kada Uzašli Majstori mogu konačno slobodno govoriti u javnosti o nizu vitalnih točaka koje utječu na većinu vaših temeljnih predodžbi. Njihove lekcije će vas pripremiti za naše mentore i njihove razgovore s vama o putu prema punoj svijesti, a Agarčani će se pojaviti i objasniti tko vi zapravo jeste i što Nebo može očekivati od vas.



Hosana! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Naša voljena Majka je u jeku velikih fizičkih promjena. Gaja priprema svoju površinska područja za veliko preuređenje! Ljepota koja će se uskoro očitovati blagoslivlja čovječanstvo. Mi sada gledamo kako se mračni mire s činjenicom da se trenutno događa smjena vlasti. Novac je dugo bio u središtu njihovih načina. Naši suradnici im uzimaju ovaj alat. Nakon ove promjene valuta, biti će vraćanje na valute s podlogom dragocjenih metala. To će eliminirati razne trikove i sheme koje su koristili mračni za manipuliranje njihovim brojnim valutama. Tu je i niz novih bankarskih propisa koji će spriječiti nekoliko "trikova" svakodnevno korištenih od strane velikih međunarodnih banaka. To će prethoditi stvarnom oslobađanju fondova prosperiteta i pojavi nove vlasti. Ova nova vlast će postaviti pozornicu za opći povratak običajnog prava.



Dok se sve to događa, vi ćete dočekati nove korake u vašoj fizičkoj transformaciji u punu svijest. Vaše glavne čakre glave trebaju biti pripremljene za uvođenje dvije nove čakre. To može dovesti do povećane glavobolje, općeg pomućenja vida i raznih stupnjeva neravnoteže i mučnine. Druga vrsta problema može uključiti opći umor i veće lapsuse u pamćenju. Ti brojni simptomi će biti privremeni. Nakon što mnogi uključeni dijelovi budu postavljeni na svoje mjesto, te bolesti će postupno nestati. Vaš mozak tada može biti "ponovno pokrenut" od medicinskih timova tako da možete doživjeti veću sposobnost pamćenja događaja i raditi na bilo kom mentalnom problemu koji vam se predstavi. Mi kažemo da vas to pravilno priprema za ono što će se dogoditi. Svi mi ćemo vam davati lekcije nakon što nove vlade budu uspostavljene!



Te nove lekcije će iz temelja ispraviti ono s čime su vas mračni hranili u zadnjih nekoliko tisućljeća. Puna svijest će vas spojiti s Gajom i Akasha zapisima čovječanstva. Vama je potrebno prethodno znanje o tome što se zapravo dogodilo prije vaše trenutne amnezije. Duh zahtijeva da istina bude poznata i podijeljena među vama. To je jedna od mnogih vaših odgovornosti. Vi morate biti u stanju procijeniti ovo područje i odlučiti što je dobro, relevantno ili samo treba odbacivanje. Mi moramo uspostaviti naš razvojni kolektiv i pripremiti vas na svaki mogući način za punu svijest. Osim toga, morate biti svjesni Agarte i dolaska vaših duhovnih i svemirskih obitelji. Ovo veliko okupljanje će blagosloviti i promijeniti ovo područje. To će omogućiti da se skuje pravo galaktičko društvo! Aleluja! Aleluja! Aleluja!



Danas smo se proširili na događaje dana! Mnogo toga se sada događa za zbacivanje mračnih i uplitanja njihovih poput hobotnice podanika i institucija istomišljenika, tako da akcije da vam se donese blagostanje i omogući nova vlast mogu se očitovati! Mi doista živimo u vremenu čudesa i od Neba nadahnutih događaja! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)



Izvor: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN