Followers

Tuesday, March 4, 2014

04.03.2014

4. ožujka 2014

10 Etznab, 1 Ceh, 10 Caban


Selamat Bratzo! (Sirijanski za "Budite zadovoljni") Vraćamo se sada s nekim novostima. Pitanje revalorizacije valuta i dalje se kreće naprijed, jer brojne nove valute su spremne da budu izdane i mijenjane. To je još jedan znak da moć mračnih nestaje. Na drugom frontu, dobiveno je odobrenje za konačni tekst novih međunarodnih bankarskih propisa. Ta nova pravila će dovesti do istraga koje će dopustiti vladama da razbiju ilegalne velike bankarske institucije koje su stvorile globalnu prijevaru u razdoblju poslije Drugog svjetskog rata (1945-2013). Njihova pohlepa bazirana na manipulacijama i rezultirajuće zataškavanje su pravi uzrok brojnih "ratova" koji su se vodili tijekom tog vremenskog razdoblja. Danas, na širokoj osnovi utemeljena koalicija vlada i dobro pozicioniranih pojedinaca zakonski dokazuju uzrok ove prijevare i pružaju potrebne dokaze za uhićenja i mnoga raspuštanja banaka. To će se ubrzati, jer nove vlade se pojavljuju i prosperitetni programi počinju se odvijati. Međutim, ovaj niz akcija tek je početak.



Globalna svečanost koja prati nastajanje novih vlada pomesti će stari i novi osobni dug i pripremiti put da prosperitet postane norma. Ova preraspodjela bogatstva će se provesti zajedno s ranije potisnutim tehnologijama i osigurati sredstva za popravak mnogih teških napada na vaš živi svijet. Te akcije će transformirati vaš zrak i osigurati sredstva za čišćenje vaših zagađenih oceana i kontinenata. Tada se možete ujediniti i istinski razvijati ono što mir i globalna suradnja mogu pružiti. U svjetlu svega toga je pitanje razotkrivanja. Mi ćemo vam dati još više razloga za suradnju i početi rušiti ta pitanja koja su vas dugo razdvajala. Predstojeće lekcije vaših Uzašlih Majstora mogu vam dati daljnje primjere značenja raznih ovih akcija. Zajedno, vi ste tim koji može lako riješiti mnoge neposredne probleme s kojima se suočavate kao jedinstven narod. Tada možete istinski cijeniti prošla čuda Lemurije i Atlantide.



Atlantida je imala u svojoj srži brojna uvjerenja koja su u konačnici dovela do njezine smrti prije nekih 13 tisuća godina. Ipak, ima nekih dobrih stvari usred tog mraka. Vi ste djeca tih antičkih društava i uskoro ćete se sastati s onima koji su preživjeli uništenje Atlantide i naučiti mnoge stvari koje danas ne shvaćate. Osim toga, učit ćete iz mudrosti koje je prikupila Agarta. Ove interakcije će vam dati veliki osjećaj za vašu povijest i bit će dodane čudesne lekcije koje će biti podučavane od strane vaših Uzašlih Majstora. Mi ćemo također dodati našu vlastitu mudrost ovoj mješavini. Koristite ono što ste otkrili kako bi sintetizirali vaše vlastito galaktičko društvo. S tim u ruci, tada možete krenuti naprijed i pažljivo planirati program nakon što završite svoju transformaciju u punu svijest. Ova nova zvjezdana nacija sunčevog sustava imati će velik broj odgovornosti. Vi ćete pomoći u osiguravanju galaktičkog mira i ubrzati kretanje ove galaksije Mliječni put u svjetlo! 



Ono što se sada odvija u vašem području je brza tranzicija koja će izbaciti mračne i omogućiti vam da oblikujete globalnu operaciju koja će pomaknuti ovu stvarnost u svjetlo! Ovaj projekt je bio određen od Neba i provođen od strane raznih bratovština svjetlosti dodijeljenih ovom cijenjenom svijetu. Svaka od njih je, na svoj način, povezana s donošenjem programa koji će potaknuti mnoge da se hrabro pomaknu i suoče s tamom. Mi smo im pomogli osiguravši sredstva za razne akcije kako bi doveli do umrežavanja koja skidaju mračne i njihove sluge. Mnoga tajna društva i drevne obitelji Istoka i Zapada dodatno su dali sredstva kako bi osigurali sveukupni uspjeh raznih ovih međusobno povezanih aktivnosti. Danas, ti se događaji pripremaju i spremni su se očitovati. U međuvremenu, vi ćete vidjeti akcije koje će vas zapanjiti i dati vam duboku unutarnju radost u pogledu toga kako se ovaj vaš svijet mijenja na bolje!



Haleluja! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Sada se odvijaju događaji koji su stvarni početak procesa koji će vam dati slobodu, prosperitet i novu upravu. Ova operacija će nam omogućiti da počnemo objašnjavati brojne istine od vitalnog značaja. Vi obično ne otkrivate ove ispravne percepcije sve dok ih ne prođete. Puna svijest će to promijeniti i omogućiti vam da se izravno povežete s Akasha zapisima ovog planeta, i vašim vlastitim. Dakle, morate biti spremni za te lažne percepcije koje su vam nametnute od strane Anunakija i njihovih zemaljskih podanika. Naš cilj u svim tim razgovorima je da u potpunosti objasnimo ono što su mračni učinili, pokazati vam što su govorili, i kontekst u kom je to rečeno. Znanje će vam omogućiti da dobijete bolje razumijevanje o tome što se doista dogodilo tako davno. To će vam također pokazati kako su poruke dane od nas s Neba u stvari tako slične u opsegu.



Bitno je da svatko od vas shvati apsolutnu jednostavnost u ovim porukama. Mi smo svi dio masovne kolektivne svijesti. Mi koristimo svoje individualne aspekte da činimo dobra djela i vršimo Božansku službu. Mi potpuno razumijemo prirodu ovog kolektiva. Božanska ljubav i svjetlo su posebni sastojci koji uključuju naše nebrojene duše. Svaki aspekt sadrži poseban skup nota. Zajedno proizvodimo svetu harmoniju. Ova Božanska glazba je ono što čujete na Nebu. U fizikalnosti, mi to uzimamo da harmoniziramo na jedinstven način, što se često naziva "Glazba sfera". Svaki svijet ima svoje jedinstvene tonove. Mi kombiniramo s time da proizvedemo melodiju koja potiče sve oblike osjetilnog života da procvate. Postajemo blagoslovljeni domaćini našeg zavičajnog svijeta i drugih planeta koji su sunčev planetarni sustav. Mi donosimo ljubav i svjetlo fizikalnosti. 



Vi morate promijeniti svoju ograničenu svijest i predočiti na većoj skali što vi stvarno jeste. Naš je zadatak da prvo ispravimo te percepcije koje vas vežu za to i onda da vas pripremimo da predvidite vašu stvarnost ispunjenu ljubavlju, radošću, slobodom i božanskim odgovornostima. Služenje je čin ispunjen milošću. To pokazuje kako vaša logika, koju u srcu osjećate, radi. Svatko od nas, kad smo prihvatili pravu prirodu našeg služenja, bio je treniran od strane Uzašlih Majstora koji su dugo živjeli među nama u ovoj veličanstvenoj stvarnosti. Mi vas sada namjeravamo naučiti pravu suštinu onoga što smo kolektivno naučili. To će biti učinjeno nježno i s ljubavlju. Mnogo toga trebate naučiti. Ove početne lekcije su samo početak. Naš nadzor počinje u ovom trenutku i nastavit će pružati mudrost i svjetlo našim zajedničkim velikim naporima!



Danas smo vam dali kratki pregled onoga što se odvija. Vaše područje je usred ubrzane transformacije. Brojni događaji spremni su da se dogode. Oni će početi promjene koje će nam dopustiti da se spustimo i omogućiti vašim Uzašlim Majstorima da daju toliko potreban niz lekcija. Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)



Izvor: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN