Followers

Tuesday, March 11, 2014

11.03.2014

11. ožujka 2014


4 Chicchan , 8 Ceh , 10 Caban



Dratzo! Vraćamo se s puno toga za reći! Tijekom proteklih tjedana događaji su se počeli manifestirati. Ti događaji su ključ vašeg globalnog prosperiteta i obuhvaćaju niz revaloriziranih valuta u pripremi za očekivano novo globalno uvođenje valuta. Nakon toga će uslijediti povratak na zlatni standard u cijelom svijetu. Sve ove akcije će nagovijestiti propast privatnih holding kompanija poznatih vam kao američka Federal Reserve Bank. Slamanje ovog entiteta će stvoriti razlog za završetak "Federal Reserve Note". To je uvod u stvaranje nove vlade za Ameriku i svijet. Još jedan veliki preokret bit će isporuka "fondova prosperiteta" svjetskih zaklada grofa Saint Germaina. Ti događaji će biti ono što će učiniti mogućim formalno razotkrivanje naše flote, i mi gledamo na te događaje znajući da se prvi kontakt približava iz dana u dan. Naše masovno spuštanje je samo početak vaših završnih koraka prije vaše velike transformacije u potpuno svjesna Bića od svjetlosti.


Spuštanje će vam omogućiti da upoznate svoje mentore. Svaki od njih je u potpunosti osposobljen da vam pomogne da uspješno prođete prelazak u punu svijest. Prva stvar koju trebate učiniti je da razvijete duboko povjerenje sa svojim mentorima i započnete proces mijenjanja mnogih vaših temeljnih uvjerenja. To će vam omogućiti da otkrijete mnoge stvari o vašem sadašnjem i prošlim životima o kojima trenutno ne znate ništa. Ovo putovanje će vam promijeniti način gledanja na sebe i dati će vam duboko razumijevanje o tome što vas dalje očekuje. Vrlo je bitno da shvatite što se dogodilo u ovom životu i kako su vaši prošli životi utjecali na to. To može dovesti do niza dubokih razgovora s vašim mentorima i vašim nebeskim čuvarima. Svatko ima životni ugovor i vi morate početi vidjeti što to znači. Iz tih podataka vi možete izgraditi temelj onoga što ćete postati. Ove informacije će vas bolje pripremiti za trenutak kad uđete u svoju svjetlosnu komoru.



Kad uđete u naše sfere, vi postajete dio velikog ljudskog galaktičkog kolektiva. To visoko povezuje živa bića uključujući sve nas. Mi neprekidno radimo zajedno na razvijanju božanskog plana za čovječanstvo i ovu ogromnu galaksiju Mliječni put. Ova galaksija postoji na mnogim inter-dimenzionalnim razinama. Vi također možete koristiti neizmjerne energije neba. Prema tome, vi ste u mogućnosti da pronađete kreativno rješenje za svaki problem na koji naiđete. To je to sve veće "stablo" koje ćete koristiti. Mi smo došli, dakle, tek kao katalizatori za ubrzanje vašeg povratka natrag u punu svijest. Nebo je osjetilo da vam je potreban poseban element kako bi vam se pomoglo da promijenite vaše okruženje i, usput, pomoglo vam se u rješavanju brojnih osobnih pitanja koja potencijalno mogu usporiti vaše kretanje u više stanje svijesti. Konačno, bili su mračni elementi u vašem području koji su još uvijek imali potencijal da blokiraju to kretanje u punu svijest. Sada smo u potpunosti uklonili ovu stravičnu mogućnost.



Jedna od stvari koju smo već znali bila je kako ti mračni elementi namjeravaju zadržati svoju dominaciju nad vama. Još od pada Atlantide, ta grupa, predvođena prvo Anunakijima, a onda posebno povezanom grupom ljudi, zacrtala je kako razbiti uredbe koje im je dalo Nebo prije više tisućljeća. U početku je naš zadatak bio da vam potajno pomognemo da se sjetite nečeg o vašem podrijetlu. To smo učinili vodeći mnoge od vas do posebnih mjesta kada su Anunaki okončali vaša tri "zlatna doba". Kasnije, pomogli smo u odabiru i stvaranju uvjeta koji su omogućili da se skuje čitava vojska Uzašlih Majstora. Također smo pomogli vašim avatarima u stvaranju temelja mnogih vaših modernih "religija". Anunaki i njihovi podanici preuredili su sve te religije. Rezultat je proračunata mješavina stvorena da dovede do podjela, nevjerice i opće uznemirenosti među sljedbenicima svake od ovih posebno preuređenih grupa. To će biti uskoro ispravljeno pomoću lekcija vaših Uzašlih Majstora.



Hosana! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo vrijeme označava prijelazno razdoblje za cijelo čovječanstvo. Neke radnje mogu duže potrajati da bi se uspješno obavile, a neke od njih se sada provode. Obrasci za uspjeh se pojavljuju i mi ne sumnjamo da će to brzo biti završeno. Naši časni tajni suradnici marljivo su radili kako bi doveli te događaje do vas. Kada vijesti o valutama budu objavljene, podrazumijeva se da će konačni rezultat biti veliki zaokret u načinu kako djeluje zemaljska vlast. Stupanj korupcije i nepoštenja u svim vladama je doista zapanjujući. Ova krupna malverzacija će biti promijenjena. Usvojit će se nova pravila i oni koji su bili dio ove nezakonite prijevare susresti će se sa svojom pravom sudbinom. Novi dan ispunjen blagostanjem, slobodom i istinskom demokracijom postati će norma. Ova nova stvarnost zahtijeva vaše puno učešće.



Nova vlast vas treba da poduprijete raspodjelu nevjerojatne tehnologije koja je razvijena u posljednjem stoljeću i pol. Ovi zaplijenjeni uređaji brzo mogu očistiti Gajin okoliš i osigurati bogatstvo koje razna društva čovječanstva zaslužuju. Ova Božanska milost daje priliku da se uspostavi starateljstvo s kojim se čovječanstvo složilo kada smo prvi put stigli pred oko 900 tisuća godina. Mi u božanskoj bratovštini ove svete kugle pozdravljamo ovu promjenu da opet hodamo ovim najosjetljivijim putem. Blagoslovi svima onima koji su se usredotočili na težak posao koji stvara ovu čudesnu stvarnost. Mi vam se zahvaljujemo! Mi znamo duboko u našim srcima da će taj dan doći! Sada proslavljamo njegov dolazak i pripremamo se za vrijeme kada ćemo vam se moći otvoreno razgovarati o mnogim kritičnim pitanjima. 



Svatko od vas zna u svom srcu što će se dogoditi. Čovječanstvo je sputavano u zadnjih 13 tisućljeća brojnim iskrivljenim istinama koje su bile pozadinske percepcije raznih mračnih. Te poluistine sada moraju biti ispravljene. Da bi se to učinilo, u početku trebate prepričavanje o izgubljenoj povijesti koje postavlja pozornicu za mnoga naša ukazanja. Ta otkrića vas mogu šokirati. Naša je namjera da vam objasnimo što se dogodilo i kako se to odnosi na ono što trenutno vjerujete. To je trenutak da potvrdimo naše bratstvo i da vidimo što znači raditi zajedno u provođenju božanskog; i da naučimo voljeti jedni druge i ta velika Bića koja su nam dala utočište, unatoč brojnih prekršaja koje smo izvršili protiv njih. Mi volimo Gaju! Mi volimo čovječanstvo i mi volimo milošću ispunjen povratak u punu svijest! Aleluja! Aleluja! Aleluja!



Danas smo nastavili s našim porukama o dnevnim aktivnostima. Mračna kabala je dostigla svoj predvidivi završetak. Naša braća, iz Unutrašnje Zemlje, i iz cijele ove galaksije, došla su da nas pozdrave i da nas pripreme za punu svijest. Mi slavimo ovo vrijeme i pripremamo se da istinski prihvatimo ovo blagoslovljeno i puno ljubavi ponovno ujedinjenje! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN