Followers

Tuesday, March 18, 2014

18.03.2014

Sheldan Nidle - 18. ožujka 2014

11 Eb, 15 Ceh, 10 Caban


Selamat Balik! Vratili smo se s prekrasnim vijestima! Napredovanje se nastavlja! Mračna kabala stiže do točke kada se mora predati. Sve strategije da se poremeti svjetlo posve su propale. Sada je na snazi niz programa za raspodjelu RV fondova (fondovi revaloriziranih svjetskih valuta, op.p.) i da vas se pripremi za vaša novčana sredstva prosperiteta. Ovi napori također će službeno proglasiti novi bankarski sustav temeljen na pravilima izvješćivanja dogovoren prije više godina. Ova pravila će promijeniti način poslovanja banaka i ozbiljno ograničiti bilo kakve bankarske prijevare. Kad se sve to ostvari, nove vlade se mogu slobodno i legalno prikazati. Ove nove vlade će ukinuti osobno oporezivanje i omogućiti pojavu novog poslovnog okruženja. U ovom poštenom okruženju, trenutno potisnuti izumi mogu se pojaviti. Ovi uređaji će očistiti vaš zrak, vodu i nebo i omogućiti formalno razotkrivanje naše svete misije. Prvi kontakt će nam omogućiti da putujemo do vaših obala i počnemo mentorski program koji bi vas doveo do pune svijesti. Tijekom tog vremena, vi ćete se ponovno upoznati s Agarčanima. 



Agarčani žive u vrlo lijepom području i nadgledali su vas u posljednjih 13 tisućljeća. Pod njihovim budnim okom, pojavili su se u vašem svijetu Uzašli Majstori. Bezbroj bratovština se posvetilo povratku ovog globusa u svjetlo. Svaka od njih je pridonijela vašem svjesnom duhovnom rastu. Bilo pod jarmom Anunakija ili mnoštva njihovih poslušnika, bili ste ograničavani da jednostavno pratite mudrosti ovih velikih duhovnih učitelja. Zbog toga, brojni vaši preci su bili prisiljeni da usvoje vjerovanja koja su pogodovala mračnima i njihovim Anunaki učiteljima. Postupno, Uzašli Majstori i njihovi Agarčanski saveznici isijavali su sve više i više svjetla na vaše duhovne stvari. Naš dolazak u velikom broju, prije nešto više od dva desetljeća, omogućio je ovom velikom pokretu da dobije duhovni zamah. To je sveta energija koja omogućuje veliku pobjedu nad mračnima. Svima nama pomažu oni pojedinci koji su zgroženi mračnima i namjeravaju okončati njihovu dugu vladavinu terora!



Sada se nalazimo na samom rubu manifestacije događaja koji su istinska preteča vaše slobode i pojavljivanja vaše nove vlasti. U igri su elementi koji su već zakonski prisilili mračne da se odreknu velikog dijela svoje vlasti i spriječili da dođe do velikih međunarodnih ratova. Slijedeći koraci su da se okonča moć papirnatog novca i istjeraju bankari iz svojih brloga. Te akcije su za postavljanje pozornice za trajni napredak koji transformira globalno siromaštvo i beskućništvo. To će zamijeniti ove strašne scenarije sa slavljem koje će omogućiti svima da budu iznad sadašnjeg načina preživljavanja i konačno se ujedine da kreativno riješe zagađenje i veliku izopačenost koji su bili na granici da vas se pošalje u zaborav. Mi ćemo sada komunicirati s ljudima spremnim da prihvate svoju urođenu duhovnost i unutarnju želju da sačuvaju i zaštite Gaju. To će vam dobro poslužiti dok se pripremate za sastanak s vašim unutarnjim Zemljinim rođacima.



Ti događaji će učiniti da naš kontakt s vama postane važan. Dok počinjete posezati i tražiti vraćanje vašeg duhovne suštine, vi ćete se također ponovno spojiti s onim što ste uistinu vi. Vaše izvorno Lemurijsko društvo bilo je izgrađeno na modelu koje je proizašao sa zvijezda. Ovaj model je još uvijek na snazi u Lemuriji. Zajedno ćete skovati novi galaktički prototip koji utjelovljuje sve različite oblike galaktičkog društva koji postoje u cijeloj Galaktičkoj Federaciji. To je razlog zašto nam je toliko bitan vaš povratak u vaše bivše stanje pune svijesti. Tada možete stvoriti varijantu koja pokazuje vitalnost prisutnu u cijeloj ovoj galaksiji. Ovoj novoj zvjezdanoj naciji je suđeno da stvori prirodnu energiju koja će konačno ujediniti ovu galaksiju. Uronjeni u ovo veliko svjetlo, mi ćemo mnogo učiniti na razvijanju Stvoriteljevog božanskog plana. Vaša misija za bivše Anharane će biti primjer mudrosti koju ste nagomilali tijekom vaše duge noći koja je trajala 13 tisućljeća. 



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo iz Agarte s dobrim vijestima! Događaji koji će transformirati vaš svijet su ovdje. Brojni incidenti koji su usporili  manifestaciju ovoga sada su stvar prošlosti. Prvih nekoliko događaja koji će se pojaviti uključuje monetarne i financijske sustave ovog svijeta. Svijet nakon Drugog svjetskog rata je bio na milost i nemilost velikih nacija i banaka. Te institucije su trenutačno bile prisiljene od strane naših suradnika na usporavanje. Blagoslov svemu i neka se zna da se Duh pokrenuo i da je svjetlo postalo jače! Rođenje novog financijskog sustava, koji će biti objavljen, donijet će vam veliko blagostanje i omogućiti će da okovi stvoreni razaranjem osobnim dugom budu uklonjeni. Novi način da vas se pomakne u nove sfere koje su iznad novca lagano je počeo. Ovo područje će vas pripremiti za vašu blagoslovljenu transformaciju u punu svijest.



Otkad ste bili uronjeni u ograničenu svijest i onda stavljeni na milost i nemilost mračnih, bili ste žrtve mržnje, podjele i rata. Vaši preci su pričali ove žalosne priče bezbrojnim generacijama dok to nije postalo kao pravilo. Vi se punite svjetlom i ljubavlju Neba. Vaša sudbina nije da nepotrebno patite u manipulativnim rukama mračnih. Umjesto toga ona je da opet rastete u svjetlu i da budete oslobođeni od beskrajnog zlostavljanja. Onda ćete shvatiti svoju moć i koristiti naš nadzor kako bi ste se gurnuli u svjetlo i prihvatili veliki dar koji trenutno primate s božjom milosti. Oni koji su tako marljivo radili su najradosniji što vam njihovi sveti zadaci daju sredstva da se oslobodite odvratnih kandži mračnih. Vrijeme sanjarenja stiže. Budite blagoslovljeni i spremni prihvatiti te veličanstvene, svete događaje!



Mi smo spremni, u pravo povoljno vrijeme, da vam se obratimo i damo vam brojne uvide koji vas najbolje mogu usmjeriti u vaš završni marš prema punoj svijesti. Ovaj galaktički događaj će vam dati brojne posebne mogućnosti. Trebate imati nekoga koji vam je dodijeljen kako bi lako premostili vaš pomak u novu i najuzbudljiviju stvarnost. Radujemo se onome što se sada događa svakom od vas. Ovaj završni veličanstveni sprint dati će vam cijeli niz informacija o tome tko ste vi i zašto ste ovdje. To će vam omogućiti da bolje shvatite što se sada događa Dami Gaji i kako joj možete pomoći u zaštiti bezbrojnih eko-sustava koji žive na njoj i u njoj. Ova informacija će vas pripremiti za susret s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. Stoga se radujte i pjevajte božanske hosane Nebu i našem svetom Stvoritelju! Haleluja! Haleluja!



Danas smo vam dali kratki pregled onoga što se odvija oko vas. Budite milosrdni i budite spremni da prihvatite ono što vam je tako predivno dano. Promjene koje se događaju su samo prethodnica našeg dolaska i vaše formalne transformacije u potpuno svjesna Bića svjetlosti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN