Followers

Tuesday, March 25, 2014

25.03.2014

25. ožujka 2014


5 Cauac, 2 Mac, 10 Caban

Dratzo! Vratili smo se! Dolazimo s više vijesti o tome što se događa u vašem svijetu.Trenutačno, globalni reset valuta se odvija, što će vam brzo donijeti niz važnih darova. Globalni financijski sustav približava se stanju stresa, gdje oni koji žele zadržati staro uviđaju da njihova bivša dominacija brzo blijedi. Naši posrednici izvješćuju da je ovaj proces dostigao točku gdje se novi sustav počinje očitovati. Mračna kabala sada shvaća da će se novi sustav u potpunosti objelodaniti i da je njihovo odugovlačenje pri kraju! U drugim područjima uvođenja, mi smo gotovo na razini kada nova vlast može biti i službeno objavljena. Dok ovaj galaktički mjesec Mac puše, znajte da se nova stvarnost jasno pojavljuje pred vašim očima. U novoj stvarnosti, vi ćete jasno čuti o našoj dobronamjernoj misiji u vašem svijetu, i o našem masovnom spuštanju na vaša lijepa područja! Mi vam se tada namjeravamo obratiti i dati vam pregled o tome kako ćete se vratiti u punu svijest. Tada će vam vaši Agarčanski rođaci također predstaviti područja Unutrašnje Zemlje.



Gaja nam je rekla da se vrijeme naše misije ovdje bliži točki kada je potrebno da se ova pitanja odlaganja kontakta dovedu do vrhunca i otvore kanali za kontakt. Sadašnja vlada nadzirana od strane kabale, nedavno je dopustila samo kratko spominjanje onoga što se dogodilo tijekom prošlih godina od Roswella. Ovaj stupanj nesuradnje treba zaustaviti i ona jako želi da ujedini njezinu unutarnju i vanjsku polovicu. Svako toliko, događaju se dimenzionalni zastoji koji stvaraju nenormalne situacije. One mogu dovesti do tragedija. Mi razumijemo što njezine prirodne okolnosti izražavaju. Ponekad je teško držati površinski svijet koji se stalno mijenja, u potpunosti izoliran od mnogo više dimenzionalne stvarnosti. Ove smetnje mogu izazvati učinke koji mogu dovesti do katastrofa za okoliš. Glavna područja ovih anomalija se nalaze uz obale jugoistočne Azije, uz obale južne Afrike, Sjeverne Amerike i zapadne Australije. 



Jedan takav događaj se dogodio s putničkim zrakoplovom upravo uz obale Malezije. Taj putnički zrakoplov bio je uhvaćen u iznenadno otvoren portal, što je izazvalo mnogo kvarova na električnim uređajima, tako da su ili zatajili ili su se čudno ponašali. Posada nije znala što učiniti ili gdje ići. Zrakoplov je doslovno izronio iz mora. Konačno je vraćen u "normalu" i našao se u Agarti. Vjerojatno možete pretpostaviti ostalo. Mi samo ovo spominjemo, otkad je ovaj poseban let držan u tajnosti dugo vremena. Mi to kažemo zato jer mnoge ove točke dimenzionalnih raskrižja će uskoro postati mnogo aktivnije. Mi to stalno pratimo i želimo da budete svjesni da se vaš zavičajni svijet mora ponovno ujediniti. Snage pod vodstvom mračne kabale moraju biti drastično poražene i pritisci da se drastično transformira vaša stvarnost trebaju pobijediti. Zbog toga smo naredili našim suradnicima da koriste bilo kakvu silu koja je potrebna da se dovede nova stvarnost na površinu Gaje. 



U ovom trenutku, mračnima je rečeno da se predaju i da prihvate novi prosperitet i da nove vlade preuzmu vodstvo. Događaji su se spremni očitovati kako bi brzo mogli dovesti do novih vlada. Molimo vas da koristite vašu ogromnu kolektivnu energiju kako bi doveli do toga. Vaša globalna društva su dosegla točku gdje je odlučeno da se dogode mnoge promjene. Mi pomažemo našim zemaljskim saveznicima da zbace ovu zlu kabalu s vlasti. Mi od njih tražimo da preuzmu kontrolu nad vašim površinskim svijetom i dovedu vas do očekivane pobjede. Razne druge pojave koje su spremne za intenziviranje jasno pokazuju mudrost koja stoji iza takvog poteza. Dok rastete u svijesti, postaje sve teže i teže mračnima i njihovim brojnim slugama da održe bilo kakav prividni status quo. Ovo proljeće je doista idealno vrijeme za pojavljivanje nove grupe koja, u ima svjetla, vas može uvesti u slobodu i suverenost koju svatko od vas doista posjeduje. U ovom novom području vi se konačno možete upoznati s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima!



Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo, znajući da su mnoge stvari u vašem području u zaboravu. To su, zbog završnih aspekata tajnog sukoba između lidera mračne kabale i onih koji se zalažu za jako zakašnjele promjene u financijskom svijetu. Globalna ekonomija vapi za ogromnim promjenama. Te promjene su blagodati koje treba provesti. Naši suradnici i druge grupe istomišljenika su odlučni da uvedu ove promjene sada! Nakon što te stvari budu zvanično objavljene, možemo dalje nastaviti s ostatkom božanskog plana da zamijenimo sadašnju korumpiranu vlast s novom. To omogućuje da dopusti nama u Agarti da istupimo i slobodno vam objasnimo mnoge stvari. Naši suradnici odlučno tvrde da su razne ove financijske stavke u tijeku. To će otvoriti put koji će okončati vaše trenutne poteškoće.



Vi ste usred promjena u vašim fizičkim tijelima koje će biti uvod povratka u punu svijest. Nove vlade vam mogu dati obilje novih tehnologija, kao i oslobađanje informacija o vašem podrijetlu i povijesti. U svemu tome zajedno je prekrasan početak za ono što vas namjeravamo naučiti. Osnova toga je da smo svi mi dio prostrane međusobne povezanosti zvane život, nastale iz velike ljubavi i beskonačne svjetlosti koja proizlazi iz stvoritelja. Fizikalnost jednostavno postoji! Ona nema prave početke. Dijelom je to zbog stvarnosti izraženih od vrhovnih energija koje su Stvoritelj. To je ova velika ljubav koja nas spaja. Vi živite u svijetu strašne iluzije koja se čini stvarnom! Naš zadatak je da to promijenimo i da zajedno promijenimo te iluzije u one ispunjenje ljubavlju, svjetlom, slobodom i blagostanjem!



Često, morate se suočiti sa strašnim zmajem. Ova užasom ispunjena iluzija može uzrokovati tugu, bolest i ogromni strah kad se iznenada pojavi. Budite jaki i shvatite da niste sami. Branitelji i velika ljubav božanskog svjetla vas okružuju. Iskoristite ovo vrijeme da uđete u sebe i osjetite svoju unutarnju snagu. Primite pojačanje od Neba i znajte u svom srcu da se ovo područje doista mijenja. Današnji događaji će uvesti novo svjetlo koje će zasjati i izložiti mračne. Njihovo vrijeme završava. Novo doba za čovječanstvo se odvija. Uzmite k srcu ono što se događa i budite spremni podijeliti svoje velike darove sa svima. Naša poruka je da se radujete u sebi i da budete spremni učiniti isto sa svima drugima. Dobra vremena se očitiju! Čudesno blagostanje je doista ovdje! Naša reakcija je jedna jednostavna rečenica. Hosana! Hosana! Hosana!



Danas smo nastavili s našom porukom. Vi ste okruženi svijetom punim ljubavi i svjetla. Ipak, vi vidite samo tamu i njezine brojne manifestacije. Zajedno, mi možemo promijeniti ovu tamu u slobodu i blagostanje! Došlo je vrijeme da svi mi promijenimo ovu tamu u svjetlo! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)


Web stranica: Planetary Activation Organization



Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN