Followers

Tuesday, July 29, 2014

29.07.2014

Sheldan Nidle - 29. srpnja 2014



1 Chicchan, 3 Pop, 11 Ik




Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Došli smo vam sa zakašnjelim čestitati Sretnu Novu Galaktičku Godinu! Mnoge stvari se događaju u vašem svijetu. Te akcije pripremaju događaje koji će promijeniti vaš svijet zauvijek. Očekujemo da će se ti događaji uskoro očitovati. Mračna kabala upravljala je vašom stvarnošću na svoj način u posljednja dva desetljeća. Ova blokirajuća skupina moćnih muškaraca i žena određuje sudbinu naroda, a određeni ekonomski uvjeti su gotovo propast za jednu ili drugu korporaciju. Njihov politički položaj donosi im svakodnevno veliko bogatstvo i naizgled veliko poštovanje. Svejedno, te odluke im donose veliko nepoštovanje! Tijekom posljednja dva desetljeća marljivo smo radili s grupom genijalnih odvjetnika, investitora i znanstvenika da bi stvorili sredstva za rušenje ovog velikog zida moći. U početku je to počelo kao savez raznih pojedinaca koji su željeli koristiti svoje bogatstvo, sposobnost i uvjerenja da stvore mrežu kako bi proizveli organizaciju globalnog običajnog prava i ljudskih prava. Oni su radili zajedno, razmjenjivali informacije i iznosili primjere o onome što je otkriveno putem internetskih blogova.



Sada, ove međusobno povezane grupe imaju unutar sebe pojedince koji su potpuno dokučili ono što im je potrebno kako bi uspjeli. Da bi unaprijedili njihove pravedne razloge, povezali smo ih s Agarčanima koji nadgledaju ovo područje i osigurali posrednike koji mogu postići najviši nivo poslovanja, upravljanja i one koji su uključeni u duhovni rad. Nikad ne izgubite iz vida da je ovaj poduhvat duhovno i transcedentalno iskustvo. To je pripremanje puta za nove mreže, koje utječu na pravo, vlast, a posebno na načine duha. Cilj je instaliranje načina za stvaranje  zakona običajnog prava koji je sličan izvornoj namjeri američkog ustava i njegovo širenje diljem svijeta. Amerika je dobila nacrt od grofa St. Germaina za stvaranje slobodne republike ispunjene pravom da se zajamči individualni suverenitet svakog Amerikanca. Ideja je bila da se to može kopirati u cijelom svijetu. Ono što se događalo je bilo đavolsko miješanje namjere kabale da izbaci iz kolosjeka ovaj plemeniti eksperiment slobode. To je uspijevalo nekoliko stoljeća, a sada je vrijeme za dovršenje onoga što je republika počela.



Pravni lijek za to je NESARA. NESARA je specijalni instrument koji omogućuje da se ova globalna mreža običajnog prava ispreplete s novim oblikom vlasti. To će stvoriti sredstva da se oslobodi vaše područje od najtežeg dužničkog ropstva. To će označiti kraj jednog sistema koji tolerira korupciju i druge oblike kriminalnih radnji koji su bili jezgrovit način kako su vlade na vašem svijetu radile. Vi ulazite u vrijeme zajedničkog bogatstva, neizrecivog blagostanja i dobre vjere pokazane od strane vlada i onih koji to provode. To čudesno vrijeme će nam omogućiti da vam se otkrijemo i da vas upoznamo kako su ove akcije preteča nove stvarnosti. To će biti stvarnost koja potiče vaš rast u svijesti i povratak na pravednost temeljenu na duhovnosti. Mi smo se umiješali u ovo i dati ćemo vam sredstva za dovršenje vaše transformacije u svjetlo i ispunjenja velikih dekreta Neba. Ovaj povratak u punu svijest je samo početak onoga što ćete doista ostvariti. Mi smo radosni i spremni provesti ono što nam je Nebo dalo da napravimo.



Te akcije su počeci onoga što ćemo zajedno ostvariti. Čovječanstvo Zemlje je, u stvari, najbolje i najbistrije od svih nas. Vaš povratak u punu svijest dodaje našim sposobnostima mogućnost da kreativno riješimo sve što će se pojaviti pred nama. Radujemo se onome što ćemo zajedno iti sposobni. Čsto, kad mnogo naprednije društvo dohvati jedno mnogo primitivnije, ono primitivnije jako pati. To nije slučaj; mi posebno dolazimo da vas pretvorimo u ono što su vam Atlantiđani uzeli. Vi povezujete, u vašem sada mješovitom podrijetlu, načine gotovo 50 zvjezdanih nacija. To povezano podrijetlo je najpovoljnije. To vam daje novi način gledanja na ono s čim ćete se svakodnevno suočavati u svojoj misiji dovođenja svjetla cijeloj ovoj galaksiji. Dodavši tome mudrost, koja je rasla iz generacije u generaciju iz sve te patnje na koju ste naišli na svojim brojnim putovanjima kroz tamu.



Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Iskazujemo naklonost svim onima koji su marljivo radili na očitovanju ove stvarnosti. Prvi koraci na tom putu su završeni i vidimo kako se preostali koraci očituju. Novi bankarski i financijski sistem se formira osiguravajući da se stari načini kabale zabrane. Javna korupcija u globalnom bankarskom sistemu brzo se ispravlja. U tom rastućem miljeu, globalna revalorizacija valuta nakon velikog reseta valuta se odvija. To će završiti kada te nove valute postanu poduprte dragocjenim metalima. To događaji će biti dio općeg blagostanja lansiranog od brata St. Germaina i drevnih obitelji Europe, Kine, Indije i obje Amerike. U ovom zapljuskivanju bogatstva, nastati će nove vlade i niz novih mogućnosti za svakog od nas da vam se obratimo. Veliki zemaljski anđeo milosrđa, Quan Yin, će voditi ova obraćanja s najvažnijom porukom.



Osnova sve ljubavi je božanski blagoslov. Iz ovog nebeskog blagoslova izrasta milost, temelj za fizikalnost i sve što poznate kao čudesa Neba. Blagostanje, okruženo velikom duhovnom ljubavi, poziva božansko svjetlo da stvori nove obrasce i rešetke stvarnosti. Vi, moji ljubljeni, ćete povratiti punu svijest božanskim darom. Vi ćete ponovno otkriti zašto ste ovdje, i kako vas mi, kao vaši nadzornici, možemo voditi do vaših životnih ciljeva. Zajedno ćemo stvoriti novu zvjezdanu naciju čija su načela da oslobode ovu galaksiju od tame i manifestiraju svjetlo uzvišene veličanstvenosti. To svjetlo će dovršiti proces koji je počeo AEON eonima prije. Ova sveta operacija stvorila je dekrete, koji će manifestirati i napraviti ovu galaksiju najvećim izvorom radosti, za sve u ovom sektoru fizikalnosti. Razne nebeske administracije, koje nas nadgledaju, šalju najviše blagoslove ovim božanskim činovima!



Sadašnja situacija je stoga kontinuirani i najimpresivniji marš do cilja. Božanski Elohim svakodnevno mijenja rešetke ove stvarnosti. Mi svakodnevno sjedimo u molitvenim meditacijama da blagoslovimo ono što se događa. Ovo područje se priprema za ponovno ujedinjenje s onima iz Unutarnje Zemlje. Ova velika fuzija je dio procesa koji omogućuje da mračni i njihova bezumna kabala smanji stisak koji su imali nad vama. Ova nova jedinstvena stvarnost će biti područje Agarčana i vas. Naša misija je da jednostavno nadziremo i savjetujemo ono što je Nebo tako odredilo. Vi se transformirate, i mi nadgledamo i pomažemo tamo gdje je potrebno. Završni koraci na vašem dugom putovanju su na dohvat ruke. Mi to također pozdravljamo i radimo naš dio kako bi osigurali vašu brzu i neizbježnu pobjedu. Nebo je na isti način naredilo mnogima da dođu među vas i da koriste svoje veličanstvene sposobnosti da požure s onim što ste vi počeli! Aleluja! Aleluja! Aleluja!



Danas, naša poruka se nastavlja i upoznali smo vas o tome što se događa. Radujte se, i budite spremni da uradite svoj dio u širenju ovog masovnog blagostanja za sve. Oni na Zemlji i iznad vas iskazuju vam počast za vašu hrabrost i vašu mudrost. Veliki pomak u svijesti uskoro će vidjeti kako se plodovi toga očituju! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN