Followers

Tuesday, August 5, 2014

05.08.2014

5. kolovoza 2014



8 Eb, 10 Pop, 11 Ik



Dratzo! Dolazimo! Vaš svijet se nastavlja kretati prema svom cilju ogromne transformacije vaše stvarnosti. Naši posrednici i diplomatski zbor navode da su donesene brojne ključne odluke i brzo su uslijedile neke upadljive akcije. Zahvalni smo našim zemaljskim saveznicima za ono što trenutno ostvaruju. Postavljeni su temelji novog svijeta, koji će biti nastanjen blagostanjem i biti će kraj vašeg dugog razdoblja robovanja vašim mračnim gospodarima. Ovo veliko otvaranje svjetlu donijeti će vam ogroman rast u vašoj svijesti, novu vlast, i konačno, puno razotkrivanje našeg postojanja. Mi pozdravljamo te tekuće promjene i ozbiljno se pripremamo za naš dolazak. Mi shvaćamo puno značenje onoga što će prethoditi našem dolasku na vaše prekrasne obale. To zahtijeva kraj bahate ravnodušnosti mračne kabale. Uz to trebate vremena da se naviknete na vaš novoutemeljeni prosperitet i vaše stečene slobode i osobna prava. Onda ste spremni prihvatiti lekcije vaših uzašlih Majstora. Konačno, vi ste doista spremni da provedemo specijalno globalno masovno slijetanje. To će dovesti vaše prijeko potrebne osobne mentore!



Mentori koje smo osposobili za vas su posebna grupa. Svaki je završio dugi tečaj, koji ih je pripremio da vam pomognu da se pripremite za punu svijest. Vaši Uzašli Majstori prošli su kroz mnoge živote prije nego što bi mogli imati posebnu svečanost. Ova svečanost ih je pomazala s veličanstvenim sposobnostima koje sada posjeduju. Pogledajte što će vam se dogoditi na način da ponovno stvorite ono što je svaki od njih postigao. Vama će biti dan put kojim kojim se također možete vratiti u posebno stanje milosti. Naš zadatak je da uzmemo ono što Nebo pruža i stvorimo put za postizanje tog izvanrednog cilja. Gledajte na vaše kristalne svjetlosne komore kao jedinstveni nebeski dar. Taj dar će vas transformirati i dopustiti vam da nam se pridružite. Radujemo se tome! Povratak u vaš bivši status galaktičkih ljudi će otvoriti područje koje je bilo izvan vašeg dosega u posljednjih 13 tisućljeća. Naš dolazak dovršava dobrodošlicu kući, koja je počela kada su se Anunaki pridružili svjetlu i zatražili od svojih zemaljskih sluga da se povinuju tom zahtjevu. To je vaša mračna kabala odbila učiniti.



Sadašnja stvarnost, u kojoj boravite, postaje samo prijelaz između treće i pete dimenzije. Mračna kabala shvaća što Nebo radi i kako je to doista neopozivo. Vrijeme za mračne je prošlo. Trenutak za promjenu se približava. Nebo je donijelo dekret da koristimo te posebne trenutke da vas podsjetimo da ova transformacija dostiže uistinu čarobne trenutke. To je trenutak kada lako možemo upoznati jedni druge i shvatiti ono što su Agarčani prvi shvatili. Mudrost je dio ove zemlje. Vi sjedite na mjestu koje više ne može ostati kakvo je bilo. Tu je previše energije, previše molitvi i blagoslova Neba. Mračni vas više ne mogu držati kao nekad. To je razlog da doživljavate početke ideja i principa koji će transformirati vaš svijet i okončati siromaštvo i strah ovog doba. Vi, ustvari, napuštate dugo djetinjstvo i ulazite u zrelost, koja će vas gurnuti u načine ove galaksije i zaista cijele fizikalnosti. Hosana! Hosana! Hosana svima!



Dakle, ovo razdoblje će postati vrijeme kada završavate svoju metamorfozu i ostavljate za sobom navike vašeg djetinjstva. Ograničena svijest vas je naučila mnoge stvari. Sada, na vama je da koristite ovu mudrost i oblikujete galaktički mir. Ovaj galaktički mir će omogućiti Anchara kontinuumu da se promijeni i bude nosilac, s Nebom, za širenje svjetla u cijeloj ovoj galaksiji. To svjetlo utječe ne samo na ovu galaksiju, nego i na cijeli ovaj dio kreacije. Zamislite sebe kao vizionarske kreatore mnoštva stvarnosti koje su ugniježdene oko vas. To je ono što zapravo jeste. Svatko od vas je specijalno odabran da se utjelovi u ovoj stvarnosti. Vi ste mjenjači stvarnosti i mjenjači galaksije. Vi ste došli da donesete svoje palete duge i širite radost svjetla uokolo. Vi ste ovdje da lansirate novu epohu površinskog čovječanstva. Vi ćete ujediniti ovo čovječanstvo i dovesti ga natrag u davno zaboravljena čuda. Mi smo tu da vam se pridružimo i manifestiramo uredbe Neba. Zajedno, mi ćemo odvesti u novu stvarnost i širiti dolazak velikog vremena pune svijesti.



Blagoslovi, mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovaj put smo došli s dobrim vijestima. Programi koji su čekali mnogo godina da bi se odigrali, konačno su spremni za početak jedinstvenog procesa distribucije. Mračni i njihove zemaljske sluge to su spriječili jednostavnom činjenicom da su zadržali apsolutnu vlast nad glavnim svjetskim vladama. Naši zemaljski i svemirski saveznici, na sreću, su se ujedinili kako bi ispravili ovu situaciju. Prvi dio se temelji na velikoj hrabrosti naših zemaljskih suradnika. Unatoč stalnim prijetnjama mračnih, ove posvećene žene i miškarci posvetili su svoje živote uspjehu ovog zadnjeg dijela njihovih misija. Taj dio je bio da se uspostavi novi bankarski i monetarni sistem dok se također stvara globalna mreža običajnog prava. Ova sveta misija sada će donijeti plodove donoseći vam prosperitet i istinsku pravdu za mračne. Novi bankarski sistem će biti utemeljen na dragocjenim metalima i podrška vašem rastućem prosperitetu. Mi blagosiljamo Nebo za ono što će sada biti učinjeno!



Mi se pripremamo u radosti za razne lekcije koje ćemo vam dati. Ove lekcije će pokriti vaše početke na ovom svijetu prije 900.000 godina; radost pune svijesti i licemjerstvo mračnog područja u kojem ste živjeli posljednjih 13 tisućljeća. Posebno se želimo fokusirati na događaje u posljednja dva i pol tisućljeća. Morate razumjeti ono što su vam mračni dugo govorili, kao i istinu o povijesti Europe, Azije i Amerike. Vi ćete saznati detalje o tome zašto ste ovdje i što možete očekivati. Gaja ima ogromnu duhovnu hijerarhiju, a mi smo dio ove svete pratnje. Morate otkriti kako kontaktirati i razgovarati s raznim vašim duhovnim i fizičkim čuvarima. U tim razgovorima, vi ćete naučiti mnogo o sebi i biti ćete u mogućnosti proširiti ono što smo vam već objasnili u raznim našim lekcijama.



Vremena koja dolaze nas uzbuđuju! Mnogi događaji će otkriti veliki prosperitet i neizmjerne slobode koje su vaše. Nove vlade će također otkriti mnogo velikih potisnutih izuma. Oni će vam omogućiti da se očisti zrak Majke Zemlje, voda i tlo. Uz to, vi ćete početi ispunjavati svoju božansku upraviteljsku službu za Gaju. Ovo je živi svemir. Život i energije da bi se on održavao su posvuda. Vi ćete nam se pridružiti u božanskoj službi Stvoritelju i fizikalnosti. Iz ovog služenja dolazi unutarnje zadovoljstvo koje obuhvaća srž tko vi stvarno jeste! Pomažući u radu Neba u fizikalnosti je u samom srcu toga tko smo mi. Uskoro, mi ćemo služiti cijelom ovom Sunčevom sistemu i bićima koja ovdje borave. Kad ste prvi put došli u punu svijest, prošli ste kroz kratko naukovanje. Zajedno, svi ćemo napraviti velike stvari!



Danas smo nastavili seriju naših poruka s vama. Veliki događaji se odvijaju. Iskoristite ovo vrijeme da uživate u njima i pripremite se za naš dolazak. Loša vremena koja ste doživjeli od djetinjstva su doista završila. Ljubav i svjetlo doista pobjeđuju. Uživajte! I budite spremni da proslavite ovaj veliki niz pobjeda! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN