Followers

Tuesday, August 19, 2014

19.08.2014

19. kolovoza 2014



9 Cimi, 4 Uo , 11 Ik




Selamat Jarin! Dolazimo vam ispričati više toga! Vaš planet je bio poprište velikog završnog natjecanja između tame i svjetla. Mnoge drevne obitelji su se ujedinile u svojoj odlučnosti da okončaju dugu vladavinu mračne kabale. Sadašnji segment ove vladavine počeo je s vatrom i ledom, koji je označio kraj prošlog Zlatnog doba i početak zabilježenog doba vaše povijesti. Anunaki su bili odlučni da napokon potpuno kontroliraju svoje ljudske subjekte. Prema tome, oni koji su postali njihove sluge suočili su se s potrebom da vas okrutno kontroliraju. Ta potreba je stvorila neobičnu povijest koja je zadnjih šest tisuća godina ove vladavine. Mračni su bili u nemogućnosti da u potpunosti ispune svoje vlastite uvjete, koji su uključivali i formalni kraj vaših sloboda i neovlaštene pripreme sredstava kako bi se spriječio vaš budući povratak u punu svijest. Bilo je to nepoštivanje Nebeskih uredbi koje je izazvalo ovu tihu revoluciju, sada spremnu da vas pouzdano izbavi iz tame. Oni koji su tako strasno vjerovali u rezon svjetla mogu biti sigurni u neizbježan uspjeh! Završne faze ove revolucije sada su u tijeku.



Tama se sada smanjuje jer njezina nekadašnja nesavladiva snaga blijedi. Vaši bivši vladari koristili su čvrsto vjerovanje u svoju svemoć. Njihovo samopouzdanje je na kraju. Masovna uhićenja će ih pomesti s vlasti i omogućiti svjetlu da uspostavi novu vlast. Ova nova vlast je vezana za rastući prosperitet, koji će brzo postati trajno učvršćenje ovog prelaznog područja. Preplavljeni prosperitetom i novim vladama, vi ćete se svakodnevno susretati s novim tehnologijama. Nakon što se razotkrivanje dogodi, te nove tehnologije će se kombinirati s našima. Nova klima ljubavi i svjetla će pripremiti put za uvođenje vaših osobnih mentora. Taj mentor je bio jedan koji je naučio vaše sklonosti i pripremljen je da vas gurne naprijed do točke u kojoj ste spremni za punu svijest. Pomoć u tim pitanjima će biti lijepe i značajne lekcije vaših Uzašlih Majstora. Te lekcije će pripremiti pozornicu za sve ono što će doći. Vi ćete učiti o vašoj pravoj povijesti i o onome što su vam Atlantiđani učinili.



Poniranje u ograničenu svijest uvelo vas je u strahote straha, ograničenja pa čak i smrti. Anunaki su koristili te stvari i svoje podanike da vas dovedu u stanje potpune poslušnosti. To su gotovo ostvarili. Vi ste bivši fizički anđeli koji su mnogo naučili u tom stanju strepnje. Vi ćete koristiti ovu mudrost da unaprijedite ukaze svjetla. Vi doista znate sve o ograničenoj svijesti. Vi razumijete kako ona radi i kako cijela jedna populacija, bez obzira na veličinu, može biti manipulirana od strane onih koji su podlegli tami. Mi smo jako ponosimo vama zbog onoga što ste učinili. Sve patnje, bolesti, oskudica, pa čak i one stvari, koje su vas dovele da povrijedite svoje bližnje pod krinkom religije ili čak u tim trenucima rata. Vi ste doživjeli najbolja vremena i najgora vremena. Zbog toga, svi vi posjedujete ogromnu unutarnju "knjigu" ispunjenu s onim okolnostima i glavnim događajima koji ih okružuju.



Ova mudrost je nešto što je samo gotovo 13 tisućljeća uspona i padova i ponavljanih stanja do izumiranja od strane vaših "bogova" vam moglo dati. Taj dio vaše povijesti je završen. S vašim mentorima, napravite pregled kako je to utjecalo na vas. Pripremite se za punu svijest. Imate u sebi i vaše lekcije u Akasha zapisima koje možete koristiti da naučite mnoge u ovoj galaksiji koji žarko žele postati podobni za punu svijest. Trenutno, ovaj proces počinje u cijeloj ovoj galaksiji. Vaša povijest posjeduje bitne lekcije koje možete podučavati. Mi dobro razumijemo beskrajnosti koje ste morali proći iz života u život. Ove strahote su markeri onima koje ćete uskoro sresti, a zatim ih učiti. Svaki od vas je onda mentor cijelih zvjezdanih naroda, tako da se oni mogu pomaknuti do praga pune svijesti. Pri tome, vi ćete osigurati galaktički mir i omogućiti ovoj galaksiji da se preseli u svjetlo! To će omogućiti Nebu da onda razvije slijedeći događaj fizičke kreacije u ovom sektoru fizikalnosti!



Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Pojavljujemo se pred vama s puno dobrih vijesti! Marš prema prosperitetu ubrzava svoj ritam! Mnogo toga se sada događa što vam obećava svijetlu budućnost. Vlade koje upravljaju ovim područjem spremne su prepustiti vlast. Amerikanci se spremaju za NESARA. Ostatak svijeta se priprema za ono što se može nazvati GESARA. U svakom slučaju, blagosiljamo ove događaje i znamo da to znači da su naše lekcije mnogo bliže ostvarenja. Dok se pripremate za slobodu, budite spremni blagosloviti i priznati one neopjevane heroje koji su sve to omogućili. Ima ih u vladi, u pravnom sustavu, a posebno u financijama koji su marljivo radili da manifestiraju ono što ćete uživati. Pokažite milost i budite milostivi u svakom trenutku narednih dana. Samo zbog svetih providnosti Neba ti su događaji blizu. Zahvalni smo i ispunjeni blagoslovima za svakog i sve vas!



Veliki blagoslovi slobode i prosperiteta su darovi koji bi vas trebali pripremiti za punu svijest. U odgovarajućem trenutku morati ćemo vas naučiti mnoge stvari o onome što vas očekuje. Negirajući smrt, vi ćete uzaći i postati jedan od nas u božanskoj službi. Vrlo davno, u jednako takvom odgovarajućem trenutku svatko od nas je sudjelovao u posebnoj ceremoniji, koja nam je omogućila da uzađemo. Zatim, svatko od nas je imao neku vrstu "vježbališta" kroz koje je trebao proći. To nas je mnogo naučilo o čovječanstvu i kako vas najbolje voditi i služiti vam. Sve će se to uskoro ostvariti radom naše svemirske obitelji. U Unutarnjoj Zemlji, imati ćete posebno pripremljenu trodnevnu svečanost, a nakon nje 10-dnevni trening s etiketom pune svijesti. Onda ste spremni da se pridružite vašoj Agarčanskoj obitelji i nama u transformiranju ovog sunčevog sistema. Sresti ćete se s onima koji su bestjelesni i koji nastanjuju Veneru i Mars.



Razmišljajte o tim vremenima kao o onome što je za mnoge od vas bilo razdoblje dugih frustracija i neispunjenih snova. Doći će trenuci kada ćete napokon moći uživati u onome što vam je bilo obećano. Molimo vas da odvojite malo vremena da blagoslovite i zahvalite se svojoj obitelji na Zemlji i Nebu. Počnite svaki dan na taj način. Vi ste zapravo ovdje da budete božanski dio onoga što Nebo svakodnevno donosi uredbe za fizikalnost. Budite u svojoj slobodi i mudro koristite svoj prosperitet da poboljšate čovječanstvo i sav život na ovoj čudesnoj kugli. Mi, Uzašli Majstori, dugo smo se zalagali u vaše ime. Mi smo znali kako je ovoj veličanstvenoj avanturi suđeno da ispadne. Mi smo spremni pomoći vam u provođenju velikih djela koja nam je Nebo tako milostivo dalo. Zajedno, mi ćemo stvoriti novu zvjezdanu naciju, donijeti mir ovoj galaksiji i pomoći u širenju svjetla u još više dijelova ove fizikalnosti! Haleluja! Haleluja! 



Danas smo vam dali velike novosti! Mnoge nevjerojatne stvari se ostvaruju! Radujte se, budite spremni, a najviše od svega, budite zahvalni zbog događaja koji manifestiraju slobodu, prosperitet i nove vlade za sve! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN