Followers

Tuesday, August 26, 2014

26.08.2014

26. kolovoza 2014


3 Ben, 11 Uo , 11 Ik

Dratzo! Vraćamo se s mnogo dobrih stvari o kojima ćemo razgovarati! Najvažnija je povećanje protoka sredstava u vašem svijetu. Drevne obitelji počele su s isplatama, koje će dovesti do globalne zamjene revaloriziranih valuta i glavnog reseta valuta. Osim ovog događaja, tu je isplata sredstava iz programa prosperiteta i svjetskih humanitarnih programa. Te stvari su uz to izgradile druga dva događaja. Prvo, to je proglašenje globalnog jubileja ili oprosta duga, a drugo, uskrsnuće mnogih GESARA vlada, počevši s onom u Sjedinjenim Američkim Državama. Te nove vlade će utrti put ne samo prosperitetu, nego i do trenutka razotkrivanja. Nakon što otkrijete da postojimo, možete se spremiti za objavu od strane vaših rođaka iz Unutarnje Zemlje i nas. Vaš živi planet je šupalj i ima vrlo posebno centralno sunce. To unutarnje sunce je odgovorno za polarne svjetlosti koje noću vidite u krajnjim sjevernim i južnim dijelovima vašeg površinskog područja. Ovaj fenomen je dio mnogih misterija koje postoje u vašem svijetu. Mi ćemo vam ih objasniti.

Vaš svijet je dio ogromnog sunčevog sistema koji je nekoliko milijardi kilometara u promjeru. Unatoč svojoj veličini, ovaj sistem planeta je prilično mali. Ipak, on čudesno sadrži ostatke četiri vodena svijeta. To ga čini jedinstvenim u ovoj galaksiji. Jedna od stvari koja će se dogoditi je vraćanje tih svjetova u njihovo prijašnje stanje. Kad se to postigne, vi ćete biti dio najljepšeg i jedinstvenog doma za čovječanstvo. Vaše početno upraviteljstvo će bdjeti nad ovim veličanstvenim mjestom i pozdraviti mnoge u svojim svjetovima domaćinima. Bića iz cijele fizikalnosti će doći da stvore organizacije za širenje svjetla i svetih uredbi Neba. Mračni su bili zaduženi za ovu galaksiju doslovno milijardama godina. Sada, svjetlo će doći i učiti od vaše akumulirane mudrosti o ovom pitanju. Vi ste na prijevaru pali u užas ograničene svijesti. Mračni su koristili vaša nova ograničenja za stvaranje rase robova kako bi njihova tama djelovala na vas. Niste imali drugog izbora osim da se pokorite. Ipak, unutar vas je bio duh koji se razbjesnio na ovu nemarnu dominaciju. 

Taj duh je izazvao da vaši izvansvjetski mračni gospodari unište vaše globalno društvo ne jednom, nego tri puta. Vi ste zapamtili samo nejasno sjećanje na to u svojim unutarnjim sjećanjima i vašoj zbrkanoj povijesti. Uzašli Majstori će doći i, u božansko vrijeme, naučiti vas ovo i još mnogo toga. Mi ćemo doći da djelujemo kao mentori i upravitelji procesa, koji je tek na počecima doživljavanja. Vaši mentori vas doslovno trebaju gledati u oči i naučiti vas o vama samima. Vi posjedujete mnogo toga što jedva potvrđujete. To zahtijeva izvlačenje procesa. S vremenom na vrijeme, to može biti emocionalno i mentalno prilično bolno. Mi razumijemo koliko će to biti teško. Ipak, morate se suočiti sa svojim demonima i naučiti kako ih se uistinu otarasiti. To je nešto s čime se mi suočavamo između naših života, i kada svakodnevno radimo s posebno obučenim savjetnikom. Imamo proces izgrađen na četiri zakona, koji su nam sveti. Mi želimo poboljšati naš duhovni aspekt i znatno poboljšati svoj odnos sa svojim integriranim fizičkim aspektom.

Mi shvaćamo koliko je bitno prakticirati ljubav i koristiti mudrost svjetla na svakom drugom i na sebi. Mi dugo živimo, spremni da istražujemo fizikalnost i da učimo ogromne mudrosti od zvijezda. Ta mudrost je prenesena u ono što mi zajednički zovemo našom Knjigom razumijevanja. Prije više milijuna godina, po prvi put smo se suočili s mračnima i naučili o njihovim načinima po cijeloj ovoj galaksiji. Anchara kontinuum nas je naučio razne stvari. Uzeli smo to i zamolili naše nebeske savjetnike za savjet. To je niz odgovora, koji nas je održao. Nebo nam je dalo četiri društvena zakona i početke naše Knjige razumijevanja. Mi smo došli kao vaši mentori i da vam pokažemo kako možete započeti svoju vlastitu knjigu mudrosti i razumijevanja. Mi njegujemo ono što nas učite. Proročanstvo je davno proreklo ono što se sada događa u cijeloj ovoj galaksiji. Stoga smo došli da ispunimo ovo proročanstvo i da čuvamo instrument koji vas vraća u svjetlo i u punu svijest. Događaji koji slijede su jednostavno sredstva s kojima se sve to događa!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo na ovaj dan s puno toga za reći! Vi se približavate slijedećim koracima u vašem božanskom maršu do pune svijesti. Slijedeći skup simptoma uzašašća se tiče novih balansiranja između novih i starih čakri. Te promjene također utiću na meridijanski sistem vašeg tijela. Do sada ste imali usklađivanje novih čakri i utjecaj prirodne ravnoteže u vašem fizičkom sebstvu. Te promjene moraju početi usklađivati načine kako vaše tijelo reagira na razne vrste podražaja. To omogućuje vašem mozgu da može bolje regulirati novu ravnotežu koju su stvorili razni vaši tjelesni čuvari. Tijekom tog vremena, mi možemo početi razvijati nove uzorke koji mogu pomoći vašem tijelu da smanji stres proizveden uvođenjem četiri novih tjelesnih čakri i dvije koje usklađuju vaše veze s božanskim muškim i ženskim. Dakle, vaše tijelo može početi popravljati neke od tjeskoba stvorenih pripremama za vaše dolazeće uzašašće.

Ovaj blagoslovljeni niz izmjena vas priprema za uvođenje vaših mentora. Tijekom naših proteklih života prije uzašašća, dobili smo priliku da steknemo bolje razumijevanje o tome što smo izabrali postići na Nebu. Vama će sada biti dana ista takva prilika. Svaki od vas treba bolji osjećaj o transformacijama kroz koje prolazite. Nebo nas je zamolilo da vam to objasnimo i da vas zamolimo da zatražite pomoć svakog od nas po potrebi. Iskoristite ovo vrijeme da nam se obratite sa svojim molitvama i meditacijama. Mi smo spremni da vam pokažemo kroz što prolazite i da osiguramo sredstva za ublažavanje vaše boli i tuge. Ova pomoć je božanska intervencija. Ona će vam omogućiti da se postupno liječite i pripremite za vrijeme kada ćete upoznati svog dodijeljenog mentora. Do tada, možemo vam pomoći na smislen način. Vi ste naša blagoslovljena vojska svjetlosti!

Ono što Nebo radi je da se osigura svakom od vas da ste ovdje u sveto vrijeme i potrebu da ovo bolje shvatite. Vas se ne kažnjava. Umjesto toga, vi ste blagoslovljeni blagim energijama Neba. Svaki od vas ima poseban životni ugovor i trebate vremena za ozdravljenje i da budete božanski dotaknuti od strane naših nebeskih domaćina i nas. Dakle, ne zaboravite poslati molitve Nebu i nama. Vrijeme je za ozdravljenje i vrijeme da se ponovno posvetite ovom svetom cilju. Kad razni programi darova budu isplaćeni, trebate pogledati duboko unutar sebe i još jednom se obvezati svjetlu! Gledajte na ovo kao na vremena u kojima će se dogoditi čudesni događaji. Gledajte na sve ovo samo kao na stavke čije se proročanstvo izvodi! Vi ste ovdje da donesete svjetlo ovom području i da kolektivno pobijedite mračne i njihove zle načine. Radujte se i prihvatite pravdoljubiv dar Neba! Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili s našim porukama. Svijet je spreman prihvatiti prve događaje koji će vas pomaknuti prema prosperitetu, globalnom jubileju i novoj vlasti. To će, naravno, dovesti do razotkrivanja i događaja koji označuju dolazak vaših duhovnih i svemirskih obitelji! Mnoge velike stvari su doista spremne da se dogode. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN