Followers

Tuesday, September 2, 2014

02.09.2014

2. rujna 2014



10 Ahau, 18 Uo , 11 Ik



Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Vraćamo se s nekoliko prekrasnih vijesti! NESARA je blizu da bude objavljena. Proces revalorizacije valuta je doista gotov! Reset globalnih valuta je gotovo na dohvat ruke. Takva kretanja su samo početak procesa započetog prije više desetljeća od strane naših zemaljskih saveznika. Osim promjena u vlasti i financijama, to je također vrijeme kada svaki od vas može biti oslobođen iz velike baruštine koja je globalno dužničko ropstvo. Serija važnih događaja i pratećih najava su samo početak operacija, koje će srušiti mračnu kabalu i njezine brojne podanike. Nemojte se šokirati zbog onoga što će se dogoditi. Radujte se i znajte u svom srcu da počinje operacija koja će konačno osloboditi i ponovno uspostaviti vaš individualni suverenitet. Nova vlada će vas pozvati i pitati vas za savjet. Budite spremni prihvatiti sve to s naklonošću i čvrstom vjerom u svjetlo. Mi ćemo čekati vrijeme kad vam bude prikladno da se prekine zataškavanje i otkrije naše postojanje i dobronamjernost. Mi smo spremni da vam se u tom trenutku obratimo i objasnimo detalje o prvom kontaktu. Naše slijetanje će biti početak vremena da se pripremate za radost pune svijesti.



Put do pune svijesti je prava poanta naše misije. Tijekom proteklih oko 13 tisućljeća mi smo vas nadgledali i slali izvješća natrag u naše matične svjetove o tome što se ovdje događa. Mračna kabala, uz pomoć Anunaki gospodara, došla je vrlo blizu toga da vas premjesti u trajno stanje ropstva. Ova gnusna operacija došla je do neslavnog kraja kada je Anchara kontinuum pristao na mir, i zatražio da drevna proročanstva arhanđela Mihovila budu ispunjena. To je bilo učinjeno, i Anunaki su napustili mračnu stranu i postali naši saveznici. Posljednjih dvadesetak godina gledalo se kako mračni podanici svjedoče o nesposobnosti da otkriju način kojim bi promijenili neizbježno. Trenutno se nalaze pred velikim ponorom. Pobjeda svjetla se približava. Naši zemaljski saveznici su spremni zbaciti mračne s vlasti i uspostaviti nove vlade i financijske sisteme, koji će donijeti prosperitet i slobodu vašoj površinskoj realnosti. Ti događaji prethode završnim koracima za završetak vašeg puta do pune svijesti.



Puna svijest je prirodno stanje čovječanstva. Vi ste privremeno bili povučeni iz ovog stanja sklada u drevnoj Atlantidi. Atlantida je bila zemlja puna čudnih razilaženja. To je bila zemlja koju su mračni podanici u vašoj nedavnoj prošlosti pokušali kontaktirati i dokučiti u mnogim prilikama. Ali taj zadatak je bio osuđen na propast od samog početka. Unatoč tog i drugih neuspjeha, mračni podanici su ostali odlučni. Neobično je vidjeti takvu odlučnost utrošenu na te glupe pokušaje da se promijeni povijest. Umjesto toga, oni su trebali pomoći svom narodu i voditi ovo područje prema miru i prosperitetu. Mi smo ih prethodno zamolili da to učine. Njihov kolektivni odgovor je da je taj koncept neprihvatljiv. Tako da sada, ovi mračni će biti izloženi, i snosit će posljedice svojih akcija. Naši zemaljski saveznici spremni su početi masovna uhićenja i dovesti na vlast vlade koje će suditi ovim mračnima i stvoriti nove financijske instrumente kako bi doveli njihovu vladavinu do pravodobne smrti! Nove vlade će okončati NLO zataškavanje i dopustiti nam da vam se izravno obratimo. 



Dakle, sada je vrijeme čekanja na zadnje korake koji će dovesti na vlast nove vlade koje mogu objaviti svima da mi postojimo. U trenutku kada se to dogodi, vi počinjete izlaziti iz ograničene svijesti i kretati se prema punoj svijesti. Među vama imate mnoge punog duha koji su duboko željeli stvoriti vam novu realnost. Davno, ta bića i njihovi suradnici započeli su kampanju kako bi doveli ovo područje kompletno u svjetlo. Prvi elementi bile su brojne ključne obitelji koje su se posvetile božanskoj službi. Uzašli Majstori i oni iz Agarte su im pomogli. Dakle, najranija poricanja mračnih koja su pronađena odnose se na ove svete grupe. Sama pomisao da je Zemlja šuplja i da su tamo božanska svetišta je nasilno osporavana. Druga etapa ovog poricanja tiče se nas. Zajedno, na nas se gledalo kao na silu s neobičnim programom. Taj program će biti promijenjen i napravljen da izgleda nepoželjan. Te manipulacije će se pokazati onakvim kakve doista jesu: izravne laži i pretpostavke. Istina će vas osloboditi!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s velikim novostima! Naše Agarčanske pristalice i naši sveti tajni suradnici spremni su početi sa serijom događaja koji će dovesti do trijumfa svjetla. Nebo nas je blagoslovilo s pristalicama koji su neumorno radili na stvaranju temeljnu mreže, osnovu za novi financijski sistem, preradili svjetske valute, a najviše od svega, globalnu mrežu sudova običajnog prava. To se dogodilo samo zbog predanosti svjetlu. Rečeno nam je da su razne te mreže sada isprepletene i spremne transformirati ovu tamu i iskrivljenu realnost. Davno, Nebo je odlučilo da će doći posebno vrijeme. Prije nego što se to dogodilo, bilo je da su avatari objasnili ova proročanstva svima koji će slušati. Mi dolazimo u ime Neba i s božanskim porukama danih od tih velikih bića svjetlosti. Sada je naš zadatak da uzmemo te poruke i zajedno ih manifestiramo. Čovječanstvo će primiti ove velike darove i ispuniti želje Neba!



Nebo trenutno plete božansku mrežu iskupljenja za ovu realnost. Ona je donijela naše pretke iz daleka, a uskoro će nove vlade objaviti njihovu prisutnost. Osim toga, vi imate svoje rođake iz Agarte među sobom. Oni su nam dali utočište, a kad je to bilo potrebno, došli su među vas da nam pomognu u blagosiljanju i čišćenju puta za svjetlo. Naše dužnosti su da se brinemo o vama i da postavimo sredstva svjetlu da ponovno osvoji ovu stvarnost i vrati vas u vaše bivše sebstvo. Ovim zadacima su trebala tisućljeća, a u ovom trenutku, veliki nebeski oprost omogućuje veličanstvenu stvarnost koja će biti stvorena za vas. Neka je blagoslovljeno Nebo i oni koji su tako nesebično radili kako bi sve to omogućili. Novi dan veličanstvenog svjetla će zasjati nad vama i početi će vrijeme iscjeljenja i praštanja. Vi ćete uživati u ovom iscjeljujućem svjetlu i postati slobodni!



S vaše strane, ovaj put do slobode i oprosta zahtijeva stalan fokus i spremnost da se suočite s vašim najvećim bolima i patnjama uzdignute glave. Da bi vam pomoglo, Nebo je uspostavilo potrebu za duhovnim i fizičkim mentorima. Mi bdijemo nad vama svakodnevno i vidimo kako trebate koristiti svoje unutarnje sposobnosti da pobijedite svoje unutarnje demone. Takav pozitivan napor je nešto u što trebate biti duboko uključeni. U vašoj rastućoj radosti, vi ćete konačno pobijediti te stvari koje vas još uvijek duboko bole. Transformiranjem ove boli je prvi blagotvorni pomak prema novom i svetom životu. Svi mi smo naučili, kao Uzašli Majstori, koliko je doista težak taj proces. Ipak, ono što iscjeljivanje donosi je doista božanstveno. Ovo je samo pregled onoga što će vam fizički i duhovni majstori dati. Vi ćete onda, nakon određenog unutarnjeg rada, biti spremni za čuda koja vam dolaze u vašim specijalnim kristalnim komorama! Aleluja! Aleluja!



Današnji dan smo proveli s našim porukama o tome što se događa oko vas. Vaša stvarnost se mijenja i sama se sprema da se transformira u svjetlo. Tijekom tog procesa vi ćete upoznati svoje duhovne i svemirske obitelji. Vi ćete također biti transformirani u potpuno svjesna bića svjetlosti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN