Followers

Tuesday, September 9, 2014

09.09.2014

 9. rujna 2014


4 Manik, 5 Zip , 11 Ik

Selamat Jalwa! Vraćamo se s puno toga za reći! Mnogi vaši programi za uvođenje prosperiteta su tu! Sada trebate bolje razumjeti što se događa svakom od vas. U osnovi, vaša tijela se transformiraju i postaju spremna za završnu promjenu koja će vas transformirati u potpuno svjesna bića svjetlosti. Ova transformacija se odvija u fazama, na način koji omogućuje vašem tijelu da se prilagodi. S vremena na vrijeme, te prilagodbe vam teško padaju. Ti takozvani simptomi uzašašća su stvari koje svi vi osjećate. Možda ćete doživjeti neobično lupanje srca ili više umora nego obično nakon napornog vježbanja. Ozbiljnost onoga s čim se susrećete je unaprijed određena od strane Neba putem programa danih mnogim vašim tjelesnim čuvarima. Vi ste se složili s tim programima prije nego ste se utjelovili na ovom zemaljskom planu. Našim medicinskim timovima dane su stroge upute kako da izvješćuju za svaku osobu o vitalnim duhovnim, mentalnim, emocionalnim i fizičkim znakovima. Ove mjere nam pomažu da svakodnevno rekonfiguriramo vaše osobne kristalne svjetlosne komore.



Prvi kontakt se mora dogoditi u božanskom trenutku. Do tada, naši posrednici konstantno provjeravaju one koji tako marljivo i predivno rade kako bi osigurali sredstva da se vaše područje transformira iz mraka u svjetlo. Ovaj proces je započet jako davno. On je znatno ubrzan iznenadnim obratom nastalim posebnim uredbama Anchara kontinuuma. Ove uredbe se uklapaju u drevna proročanstva arhanđela Mihaela za ovu galaksiju. Sada smo zauzeti spajanjem naših flota i uvođenjem novih članova iz zvjezdanih nacija nakon što su se razna mračna Anchara carstva otopila. Te nove nacije duboko žele da dobiju svjetlosna tijela i nauče kako da ih koriste da bi uzašli. Jedna od vaših budućih dužnosti je da pomognete našim suradnicima u Galaktičkoj Federaciji da ih poduče o ovim posebnim darovima. Vaša mudrost i znanje o tim stvarima će biti posebno korisni kako bi se omogućilo ovim novim zvjezdanim nacijama da nauče ove vještine.



Dok se pripremamo za trenutak prvog kontakta, mi prikupljamo znanje o budućim mjestima slijetanja i povezivanju svakog našeg mentora s vama. Učinkovit mentorski rad je prilično složen i zahtijeva vašu punu suradnju. Svatko od vas treba pogledati duboko unutar sebe i velikodušno osloboditi unutarnje "demone" koje ste stekli još od rođenja. Dakle, svakom mentoru se mora omogućiti da radi s vama kako bi napali i onda oslobodili te brojne "demone". Anunaki, nakon što su dobili određeni stupanj kontrole nad vama, počeli su raditi na vašim strahovima kako bi bolje upravljali s vama. Sve u svemu, površinsko čovječanstvo nosi sa sobom naslijeđe ovih početnih "zamki straha" koje su vam nametnuli Anunaki, kao i nove zamke koje su vam nametnula međugeneracijska iskustva vaših predaka. Ovi kasniji dodaci čine još složenijim početne strahove koje su prvobitno začeli Anunaki. Sve to i još mnogo više će biti transformirano i oslobođeno od strane naših mentora.



Ono što je neposredno pred vama, je prosperitet i pojava nove vlade. Dva mjeseca nakon što se to dogodi, dogodit će se razotkrivanje. Mi svakako očekujemo da će ova najava dovesti do nas. U istom tom trenutku vidjet ćemo prve lekcije vaših Uzašlih Majstora. Te lekcije su prilagođene tako da vas pripreme za mnoge nove i zapanjujuće činjenice koje trebate znati. Anunaki su započeli svoje vrijeme s vama izmišljajući vrlo zbunjujuće i manipulativne priče o porijeklu. To je napravljeno tako da vam mogu najaviti da su oni bili bogovi stvoritelji. Anunaki su tada bili u mogućnosti raditi skandalozne stvari kako bi održali ovu kontrolu. Te priče treba zamijeniti istinom. Vi morate ponovno uzeti vlast u svoje ruke i slobodno i s punim pravom ispraviti strahote prošlosti. Tada ćete nas slobodno moći prihvatiti. Mi smo došli samo kao predstavnici vaših predaka. Došli smo da vas podarimo s punom sviješću i prilikom da preuzmete vaš poseban položaj u ovoj galaksiji.



Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo u miru i radosti! Svugdje na ovom planetu, naši suradnici utiru put vašem prosperitetu, slobodi i ponovnom stjecanju vaše blagoslovljene osobne suverenosti. Postoje tri svete mreže uspostavljene za ove božanske svrhe. Prva je da vam osigura prosperitet. Druga se tiče povratka na običajno pravo, a treća je da se omogući nastajanje novih vlada. Sadašnji financijski sistem, sa svojim nezakonitim isplatama zakonodavcima i raznim odjelima vlade, idealan je za posebne interese i ogromne zlouporabe položaja. To je suprotno onome što Nebo želi za vas. Druga boljka je veliko pogrešno predstavljanje zakona. To stvara niz moraliteta koji su također u suprotnosti s vašim svakodnevnim najboljim interesima. Nebo želi sve to transformirati i osigurati svima sigurno okruženje. 



Stvoritelj vam je dao sveta prava, a ti blagoslovljeni darovi zahtijevaju stvarnost koja ih može poštovati. To je razlog zašto su naši suradnici stvorili dvije od tih svetih mreža. Pošteno, običajno pravo, opet treba biti put istinske pravde u vašim zemljama. Svaki pojedinac treba znati da postoji istinski pravni moral. Povezano s tim je trenutak velikog višeslojnog čišćenja kuća vlada. Zakoni slični NESARA su pokrenuti za postavljanje prototipa takvih akcija. Prosperitet može biti trajan samo ako je vlast doista pravedna i potpuno razumna. To se može dogoditi samo ako ovi blagoslovi omoguće potpuno čišćenje kuće. Bitno je da se vlade prebace s rata i konkurentnosti na miroljubivu orijentaciju i spremnost da budu kooperativne sa svima. U tom okruženju naše lekcije mogu se držati i dovesti do doista božanske transformacije.



Na kraju, tu je važno pitanje usmjeravanja k vama sredstava koja su bila ili nezakonito oduzeta u prošlosti ili su proizašla iz velikih stečenih tokova izobilja. Ta sredstva su u izvrsnim rukama i biti će podijeljena svima. Sadašnji sistem ograničenja i nestašice doista je u suprotnosti s onim što je bilo određeno za sve u ovoj stvarnosti. Vi ste posebna djeca Neba i dolazi vrijeme da vas se oslobodi od nestašice i da vam se daju alati za postizanje vaših najdražih snova. Vrijeme je da se završi sa starim strukturama "utrke štakora" koja vas je držala u rupi, u nemogućnosti da postignete svoje najdublje želje. Mi, Uzašli Majstori, proveli smo tisućljeća držeći vas vezane za moral i Nebo. Ovo će sada biti prošireno na način koji vam omogućuje da to znate i postignete svoje istinske ciljeve. Posebno vrijeme za sve je napokon stiglo! Hosana! Hosana! Hosana!



Danas smo nastavili s našim tjednim porukama vama. Kao što možete vidjeti, postignut je važan napredak koji vam osigurava prosperitet i slobodu. Ostanite fokusirani na ove ciljeve i gledajte neke divne događaje kako se odvijaju pred vama! Učinite sve to u ljubavi i radosti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN