Followers

Tuesday, October 7, 2014

07.10.2014

7. listopada 2014



6 Men, 13 Tzotz, 11 Ik



Selamat Balik! Došli smo! Naši zemaljski suradnici nastavljaju napredovati u pripremama za raspodjelu sredstava. Ta sredstva će biti dana samo da bi se potakao globalni prosperitet, kao i okončanje siromaštva i sve što se želi u ovoj stvarnosti. Dogovoreno je između nas i raznih naših suradnika da se stari načini zgrtanja novca i lišavanje masa njihovog prava više ne može tolerirati. Oni iz raznih slojeva mračne kabale će biti lišeni njihovog nepošteno stečenog bogatstva. Osim toga, vlast, u svim sferama ovih nitkova, treba kompletno raspremanje. Oni koji služe u vladama odavno su dužni ovim fiskalnim lopovima. Dakle, široka koalicija između njih stvorila je banke i investicijske kuće u velikoj mjeri oslobođene od stupnja pune odmazde koju su doista zaslužili. To će se sada promijeniti, jer nova pravila za financijske diskurse će zaustaviti ovo nezakonito ponašanje. Uhićenja će ovo prekinuti i postaviti pozornicu za novi način obavljanja tih poslova. To će uvesti u novo doba transparentnosti, pravičnosti i prosperiteta u svijetu. Ovo je samo početak onoga što je planirano!



Potrebna vam je nebeska i galaktička mudrost o vašoj stvarnosti i vašim dalekim porijeklom kao ljudi. U tom smislu, mi, i vaši Uzašli Majstori, ponuditi ćemo neke dobre savjete i istine o prirodi ovog područja i ograničene svijesti. Mračni, prije kraja Atlantide, pažljivo su nadgledali kolonije širom Atlantidskog imperija. Te kolonije su na kraju bile da služe kao izvor robova. Ti robovi su trebali iti osnova Atlantiđanima i njihovim saveznicima da drastično promijene ova društva imperija. Za ovaj koncept su se borili oni koji su smatrali poseban "dar" neba dan Atlantidi u vrijeme uništenja Mu (drevne Lemurije). Ovaj sukob će dovesti do uništenja Atlantide prije oko 13.000 godina. U to vrijeme, pojavili su se Anunakiji kao mračni nasljednici ovog izgubljenog imperija. U početku, Anunaki su ispunili vaše pretke s velikim neistinama. Svrha je bila krivotvoriti mitologiju da bi se kontrolirali oni koji su preživjeli ovu katastrofu.



Priča o vašim drevnim društvima je priča o rastućoj dihotomiji između tehnologije dostupne podanicima i one dane masama. Tajna znanost postupno je rasla što je omogućilo podanicima Anunakija da izvode ono što se na prvi pogled vašim precima činilo kao magija. Podanici su bili tako dobro naučili ogromnu tajanstvenu povijest, koja je pokazala zašto su oni bili vladari i koji je najbolji način da ostanu na vlasti. Ovaj odnos između podanika i Anunakija trajao je sve dok nije objavljen dekret Ancharana 1994 godine. U to vrijeme, Anunaki su napustili svoje podanike i zamolili ih da se predaju svjetlu. Podanici su to odbili i počeli globalni sukob kako bi utvrdili koja će frakcija danas vladati. Daljnja nastojanja da zadrže vlast nisu bila pod kontrolom sve dok nismo napravili niz posebnih ugovora s raznim našim zemaljskim saveznicima. Oni su samo željeli da imaju našu podršku i da sami završe s mračnima. Ova posljednja faza ozbiljno je počela krajem 2006 godine.



Od tada, koristili smo naše službe da osiguramo njihov uspjeh. Agarčani su se obavezali da još više njihovog osoblja živi u vašem svijetu i savjetuje te posebne saveznike o tome koje su najpogonije strategije. Osim toga, dobili smo podatke bitne za nekoliko njihovih strategija. Ti podaci, zajedno s našim pridodanim osobljem, dodatno su pomogli ovim hrabrim dušama u njihovim naporima. Naš cilj je bio pomoći im da vide proglašenje NESARA. Nova vlast bi nas priznala i konačno završila sa zlonamjernim prikrivanjem koje nas je spriječilo da se uključimo u otvoreniju politiku podrške. Umjesto toga, mi smo pratili vaš svijet i učinili ono što smo mogli. Naši saveznici su desetljećima povezivali ove prijateljske grupe. Namjeravamo preuzeti aktivniju ulogu, jer su nove uredbe neba sada to zaključile. Nebo nas je zamolilo da se umiješamo na najpozitivniji način i osiguramo da snage svjetla uspiju. Dakle, ovo je vrijeme kada će mračni neugodno ispariti sa scene. 



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas smo došli s dobrim vijestima! Razni saveznici iz naših svetih tajnih društava, kao i iz raznih drevnih obitelji, su u procesu prijenosa novca na račune brojnih povjerenstava za raspodjelu. Te posebne grupe će isplatiti vaše programe prosperiteta i devizne račune. Mračna kabala dugo je koristila svoje pozicije vlasti kako bi spriječila da ne dođe do ovih isplata. Sporazumi i prijetnje silom od strane drevnih obitelji, kao i s naše strane, konačno su oslobodili ove račune iz njihovog mrskog stiska. Neka su blagoslovljeni načini Neba i snaga svjetla! Ta sredstva će biti spremna kada brojni završni koraci budu završeni. Uskoro očekujte da čujete najave o ovoj temi. Radujemo se i pripremamo za brojne čudesne blagoslove za čovječanstvo! Hosana! Hosana! Hosana!



U drugim vijestima, oni koji su odgovorni za rušenje stare stvarnosti spremni su početi niz pravnih poteza, kako bi došlo do pojavljivanja novih GESARA vlada. Mi blagoslivljamo ove akcije, jer one su završni koraci koji će vas dovesti do slobode i do istinskog proglašenja vašeg osobnog suvereniteta. Dok stara vlast blijedi, svjetlo izlazi kao pobjednik. Budite spremni, draga srca, za neke iznenađujuće događaje. Zapamtite da je ovo doba godine za proslavu kraja tiranije i povratka onih sposobnosti koje ste izgubili u vrijeme Atlantide. Izlazak velikog bijelog mjeseca u drevnim vremenima bio je kada je Atlantida došla do svog kraja prekoračenjem svojih ovlasti. Svjetlo je pokazalo da se ugovori sklopljeni s Nebom moraju poštivati u radosti i svjetlu božanske službe. Dani mraka su gotovi! Vrijeme božanskog svjetla su doista ovdje!



Mi blagoslivljamo ova vremena i pripremite se, dragi, za naše skorašnje lekcije. One će vas naučiti o duhovnoj suštini unutar vas i njenim učincima na svijest. Dok rastete u duhu, vi dobivate u svijesti. Duhovne i fizičke sfere ovdje će se spojiti i stvoriti novu blagoslovljenu stvarnost. Zadatak koji nam je dodijeljen je da bdijemo nad vama i damo vam pomoć i utjehu u okvirima vaših individualnih životnih ugovora. Mi to radimo s radošću i primjenjujemo na vama onako kako nam je dano pravo od strane Neba. Sva bića na ovom području su uvelike voljena i cijenjena od strane Neba. U nebeskom svjetlu, svi rade u radosti da se ublaži bol, ukloni tuga i pronađu sredstva za život za svakoga. Ovo je tako sveti trenutak dok se plima okreće protiv mraka. Vrijeme spasenja ove stvarnosti je na dohvatu ruke! U slavlju, mi kličemo: Haleluja! Haleluja! Haleluja!



Danas smo nastavili s našim porukama. Radujte se i pripremite se za završne korake ovog dijela putovanja. Veličanstveni događaji se zbivaju. Mi smo blizu slijetanja. Neka ovi završni koraci budu doista pravi i brzi. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)


Web stranica: Planetary Activation Organization


Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN