Followers

Tuesday, October 14, 2014

14.10.2014

14. listopada 2014


13 Ik, 0 Tzec, 11 Ik


Dratzo! Dolazimo vam reći mnogo toga! Financiranje se i dalje nastavlja kako se proces kreće od jedne do druge grupe. Dok se to odvija, mi nadgledamo snage sigurnosti kako bi se osiguralo da se ne dogodi neka vragolija dok se novac prenosi od jednog do drugog mjesta. Oni koji su uključeni u uhićenja i prelazak na novu vlast također završavaju prikupljanja dokaza koji će se koristiti za izoliranje tih bitangi iz zajednice. Ova procedura je gotovo spremna da donese rezultate. U međuvremenu, mračni više nisu u stanju koristiti razne svoje tajne operacije da pokrenu veliki rat. Mračni shvaćaju koliko slabe. Ipak, stvaraju male neugodnosti kako bi odužili sadašnji proces financiranja s revaloriziranjem valuta, i spriječili početak reseta svjetskih valuta. Mi želimo intervenirati u mnogo većim razmjerima, ali smetnje nastale u financijskom sistemu nastavljaju usporavati raspodjelu sredstava. Ova nepredviđena kašnjenja uskoro će biti odstranjena, tako da novi financijski sistem može biti spreman.



Na ostalim frontovima, naši suradnici izvješćuju da vas medicinski timovi Galaktičke Federacije trenutno nadgledaju, kao i zdravlje raznih Gajinih ekosistema. Povećano premještanje Gajinih magnetnih polja također je odgovorno za pojedine zdravstvene probleme. Ograničena polja utječu na vaše nove čakre, a posebno na vaše srce. Mi promatramo sve više i više slučajeva ubrzanih ili nepravilnih otkucaja srca. Vaš mozak je isto tako pogođen. Naši medicinski timovi izvješćuju da ulazimo u doba povećane glavobolje i mutnog vida. Vaš mozak ima problema zbog toga, kao i globalna površina Gaje. Ti problemi također dovode do anomalija krvnog tlaka kod mnogih ljudi. Budite svjesni toga i postanite više "djetinjasti". Nebo nas upozorava da će se te poteškoće povećati kako se Gaja približava velikim događajima koji će uvelike promijeniti njeno površinsko područje. To je, dakle, idealno vrijeme da se vaša sadašnja stvarnost prebaci na božansku.



Dok se sve to događa, mi pripremamo našu flotu za slijetanje. S vremena na vrijeme, to se čini tako daleko. Ipak, trenutak za ove događaje brzo se približava. Vaš trenutni financijski sistem je na rubu totalnog kolapsa. Američka vojska brzo gubi svoju sklonost za neprestanim ratovanjem. Dakle, želimo sletjeti kada to bude sigurno izvesti. Ova flota vodila je nemilosrdan rat gotovo 6 milijuna godina. Posljednjih nekoliko desetljeća došlo se do kraja tih sukoba i mir je službeno objavljen. Mi se radujemo tome i želimo vam da dođete do formalnog kraja ratobornosti tih vlada o našoj prisutnosti na vašem nebu. Biti će čudesno slobodno lebdjeti iznad velikih gradova i snimiti i izvršiti točna mjerenja tih područja. Tada možemo doista dobiti kompletnu sliku vašeg svijeta. Mi namjeravamo vratiti ove bitne slike vašim geološkim znanstvenicima i možemo usporediti zapažanja o tome i druge usko povezane podatke. Gaja treba biti voljena i zbrinuta s vaše strane. Mnogo toga trebate naučiti o ovom svijetu, a uistinu i o cijelom sunčevom sistemu.



Nebo vas priprema da postanete glavni domaćini za ovaj sunčev sistem. Uskoro, vi ćete moći putovati na našim brodovima kroz ovaj najljepši planetarni sistem. Kad četiri vodena planeta budu opet u funkciji, tada ćete vidjeti koliko je uistinu jedinstven vaš dom. Sunce je savršena duhovna prisutnost i istinski njegovatelj ovog planetarnog sistema. Njegova ljubav pokazuje kako ono nježno održava svaku od svojih kćeri na životu sa slobodnim davanjem energije. Merkur je prenositelj tih energija i rado ih vodi do svojih udaljenih sestrinskih svjetova. Venera će biti preporođena kada se njeni veliki oceani i mora ponovno pojave. Ona je pionir vodenih svjetova. Velika, izgubljena civilizacija će se vidjeti i pridružit će vam se u naseljavanju brojnih tih svjetova. To je društvo inspiriralo drevni Egipat i naselilo drevna društva Srednje Amerike. Njihove priče će vam uskoro biti obznanjene! Priča o drevnoj Mu će također biti dobro poznata.



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s najvatrenijim porukama. Sada je vrijeme da se početak nove stvarnosti počne pojavljivati. To će se manifestirati i dati vam razlog za radovanje. Koristite ovu energiju i iskoristite je u formiranju novog političkog, državnog i financijskog sistema. Unesite svoju duhovnu radost u taj proces. Sjetite se tko vi uistinu jeste. Spremite se da ostvarite svoje istinske unutarnje želje i stvorite područje bogato s nebeskim i čudesnim željama. Podržite jedni druge i tražite istinu o tome što se događa. Koristite to da pronađete svoju specijalnu ulogu u ovoj najljepšoj igri. Mi ćemo doći i podučiti vas o nekim istinama koje mogu unaprijediti ovu jako potrebnu duhovnu naobrazbu. Srce Gaje ste vi. Pa odvedite sebe duboko u ovu iskrenu stvarnost i doživite je u što većoj mjeri! Zajedno, mi smo Jedan, i riješeni da obnovimo ovo područje u njegovu prijašnju i najvišu duhovnu stvarnost.



Dok počinjete osjećati čudesne energije kojima vas Nebo blagoslivlja, koristite višu svijest i vibracije koje vam ono daje da bolje vizualizirate bolji svijet. Pogledajte kako vaše energije liječe Gaju i vas same. Naši anđeli čuvari svakodnevno povećavaju živa polja koja vas okružuju. Ta polja čine vas sve svjesnijim blagoslova koje dobivate od Neba, i od nas. Boje koje postoje u vašem okruženju postaju življe, i sposobne da vas inspiriraju. Volite prirodu i blagoslovite nju i mnoga njena živa bića. Bitne okolnosti vas prate svaki dan na vašem nebu i vašem okruženju. Budite uvijek zahvalni za ozdravljenje koje vam nude, i blagoslove za dobro zdravlje, koje vam šalju. Vidite ovo područje kao jedinstvo koje sa sada pojavljuje iz mraka i prikazuje se u doista velikom svjetlu! 



Mi smo ovdje, dragi naši, kako bi vam pomogli u tom procesu. Mi rado dolazimo kao sredstvo kojim ćete postati sve svjesniji o tome tko vi zapravo jeste. Vi ste prava nebeska snaga. Vi posjedujete božansku volju da kolektivno transformirate ovu stvarnost. Ono što vam nedostaje je božanski fokus. Ograničena svijest je promijenila vašu prvobitnu vjeru u vaše duhovne sposobnosti. Vi ste u procesu obnavljanja i marljivo tražite sredstva da to vratite u prvobitni potencijal. Mi vas blagoslivljamo zbog toga i šaljemo vam svakodnevno energije da se približite bliže ovom božanskom cilju. Svi ste vi veličanstvena bića svjetla koja se približavaju trenutku kada opet možete u potpunosti shvatiti ovaj veliki duhovni potencijal. Blagoslovljeni bili, moji voljeni; takav sveti trenutak se približava! Ovo područje se transformira i priprema da opet postane instrument božanske promjene!



Danas smo nastavili s našom porukom. Velike stvari doista se spremaju da promijene ovo područje. Mnoge snage za dobro pobjeđuju u dugoj borbi, a moć mraka stalno slabi. Vrijeme za razotkrivanje sve je bliže. Prosperitet je isto tako spreman da se očituje. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN