Followers

Tuesday, December 2, 2014

02.12.2014

2. prosinca 2014



10 Batz, 9 Yaxk'in, 11 Ik



Selamat Balik! Dolazimo pred vas s mnogo toga za reći. Oni koji guraju podanike mračnih s njihove moćne propovjedaonice sile sada se spremaju završiti taj proces. Obaviješteni smo da je u tijeku niz akcija koje trebaju dovesti do uhićenja ključnih ljudi i do transformacije glavnih vlada. Trenutno, američki de facto režim blokira objavljivanje vijesti o novim novčanicama riznice. Ove novčanice sa zlatnom podlogom označavaju kraj novčanica Federalnih rezervi, a time i propast ove nezakonite vlade. Oni podanici mračnih koji kontroliraju ovaj režim biti će uhićeni i veličanstveno odvojeni od javnosti. Sve to je spremno da se dogodi. Pojedinci koji su izabrani za privremenu vladu na sigurnom su mjestu i potpuno spremni za preuzimanje vlasti. Veliki broj posebnih prijedloga dati će se kongresu kada položi prisegu, nakon isteka od četiri mjeseca trajanja ove vlade. Ove preporuke će pretvoriti kongres i njegova druga dva ogranka u prave sluge narodu.



Kraj vlade vođene posebnim interesima samo je početak. Američki ustav treba vratiti prvobitnoj namjeri. To znači da će sada izostavljeni 13-ti amandman biti vraćen, a nelegalno ratificirani 16-ti amandman ukinut. Ove prilagodbe će se kasnije promijeniti povratkom običajnog prava. Pravda više neće biti po volji gomile ništarija koje jarko želimo prisiliti da u što većem broju posjete svoje privatne zatvore. O kriminalu će po potrebi brinuti svaka zajednica. Ključno je stvoriti pravi proces rehabilitacije koji sve priprema za veliki i stalni napredak. Društvo se mora samo pripremiti za dolazak vaših mentora. Zajednice koje su rascjepkane sada trebaju sredstva za izlječenje. Treba se suočiti s predrasudama, i shvatiti da svatko treba doći do izražaja. Gdje je to potrebno, rezidencije se trebaju predvidjeti tako da donose unutarnji i vanjski mir (unutarnju radost) svakome.



Treba pokrenuti javne projekti da se dovedu ceste, sistemi transporta, kanalizacija i vodoopskrba na novi, viši standard. U raznim vašim društvima postoji tehnologija s kojom se to brzo može napraviti. Novac neće biti uzrok kašnjenja. Kad novac počne teći, sve vrste humanitarnih projekata će se pokrenuti. Nakon što budemo službeno najavljeni, mi želimo pomagati. Mi praktično, u tren oka, možemo provesti ove razne projekte za okončanje ogromnih razlika koje trenutno postoje u cijelom svijetu. Također postoji ili nedostatak dovoljno vode za život, ili veliki nedostatak odgovarajućih sanitarnih uvjeta. Transport je nepovezan, a nema ni odgovarajućih cesta. Stambena izgradnja također zahtijeva ogromnu nadogradnju. Za život u nadolazećoj nadogradnji svijesti potreban je standard života jednak našem. Mi namjeravamo u potpunosti osigurati da se to dogodi vrlo brzo. Nebo ima raspored koji namjeravamo poštivati.



Dok poboljšavate vaš globalni standard života, to morate učiniti na način da ne narušavate prirodu. Ljudska društva su sposobna koristiti tehnologiju koja trenutno pomaže prirodi i poboljšava život vaših okolnih ekosistema. Naši gradovi djeluju na takav način da ekosistemi nisu narušeni. Mi smo, nakon svega, planetarni čuvari. Mi konstantno radimo s elementalima kako bi osigurali da je svaki ekosistem planira, i uspijeva. Naši rituali za unapređenje našeg zavičajnog svijeta i podržavanje naše planetarne Duhovne hijerarhije naglašavaju tu interakciju. Radosni smo što imamo tehnologiju koja nas štiti od poljoprivrede, rudarstva ili korištenja bilo kojih resursa potrebnih raznim ekosistemima naših svjetova. Naša svrha je da pomažemo, a ne da na bilo koji način ugrozimo život koji buja na površini i u unutarnjim područjima našeg zavičajnog svijeta. Mi stalno razmjenjujemo blagoslove i tražimo upute naše upraviteljske službe iz planetarne Duhovne hijerarhije.



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovdje smo da vas informiramo o brojnim važnim događajima. Prvo, vi ste na sreću blizu kraja procesa koji će vam donijeti veliki prosperitet. Ti blagoslovi će vam omogućiti da ispunite svoje najdraže snove i omogućiti će vam da budete slobodna i suverena bića. Naša kolektivna želja je da svaki od vas bude radostan i u dobrom zdravlju. Ovo područje završava svoje dugo razdoblje u kojem su podanici mračnih nemilosrdno upravljali vašim životima. Svaki od ovih bezbožnih nitkova se uzdigao gledajući na vas kao na manje vrijedna bića, čiji je, u suštini, jedini zadatak bio da služi njima. Ova nejednaka stvarnost je bila kad je svaki od nas odrastao do našeg punoljetstva. Intimno znamo i radost i tugu koju srećete u ovom životu. Došli smo raditi s našim savjetnicima i suradnicima da to promijenimo i damo vam bolje uvjete u kojima se lako možete vratiti u punu svijest.



Ono što će se dogoditi stvarno je vrlo jednostavno. Snage mraka koje su ostale na površini ovog svijeta će se predati i pristati na zahtjeve Neba. Teško je povjerovati u ovom trenutku u ono što izgleda da je ogromna "maštarija". Posvuda postoje znakovi o istinitosti ovog događaja, ali je teško zamisliti njegovo ispunjenje. Ovdje je, ljubljeni, važno da ovo prenesete u svoje srce i otvoreno podržite ovaj slučaj. Mi smo, s vašom ljubavi i vizijom, radili čuda. Kraj vaših problema je doista na dohvat ruke. Smatrajte ovo kao govor ohrabrenja. Frustracije se neobuzdano šire među vama. Doista je teško zadržati viziju dok su vaše ušteđevine i zdravlje u opadanju. Jasno je svima da je potrebna neka vrsta trenutnog olakšanja. Brojni elementi će se pojaviti, koji mogu omogućiti takvo olakšanje. Uzmite to k srcu. Iskreno znajte da niste sami.



Brojni naši suradnici znaju da je ovo doba praznika vrijeme očajanja za mnoge od vas. Dobro djelo je doista potrebno da bi vam se pomoglo. Mi smo kolektivno odlučili da stvorimo jedan takav željeni događaj. Zima je vrijeme kada se mrak produljuje a dan skraćuje. To je najidealnije vrijeme za nešto što će vas razveseliti, i rado pokazati put čudima da dođu na početku Nove godine. Gledali ste s nestrpljenjem, nadu pretvarali u tugu, jer se činilo da se ništa novo ne događa. Neka kraj ove godine bude drugačiji. Neka određeni stupanj radosti dopre do vas. Zato malo bolje pogledajte i vidjet ćete da će se nešto prekrasno dogoditi! Držite otvorene oči i budite spremni znati da se iz ovoga čuda mogu doista dogoditi. Nebo sprema iznenađenje za vas. To će vam doista donijeti radost koja vam je potrebna!



Danas smo nastavili niz tjednih poruka. Ovi vrlo kratki izvještaji o razinama akcija koje će vam donijeti puno radosti, a iznad svega, prvi kontakt i punu svijest. Došli smo da vam donesemo veliko okupljanje s raznim vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. Došli smo vam vratiti istinu vaše povijesti, i detalje o vašem davnom porijeklu na vodenom planetu u Vega zvjezdanom sistemu. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


Petitioning President Barack Obama
This petition will be delivered to:
President
Barack Obama

Disclose UFO/Alien related documents to the public. Also hold a hearing on the Disclosure of this Information.

This Petition can be signed by any citizen of the world.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN