Followers

Tuesday, December 9, 2014

09.12.2014

9. prosinca 2014


4 Etznab, 16 Yaxk’in, 11 Ik



Dratzo! Došli smo objasniti što se trenutno događa u vašem svijetu. Podanici mračnih koji kontroliraju vaše područje su u velikoj neprilici. Strategije koje su uvijek radile da zaprljaju svjetlo više ne djeluju. Posebna protu-strategija sada vodi do poraza kabale. Stoga, oni su na mukama i u nemogućnosti da se pokrenu s pobjedonosnim planom. Ova dilema je izazvala paniku u njihovom globalnom vodstvu. Velike međunarodne uslužne grupe i njihovi multinacionalni saveznici shvaćaju da su njihov poraz i uhićenja doista neizbježni. Nekoliko pojedinaca u njihovim ogromnim isprepletenim bankarskim korporacijama predlažu neki radikalni razvoj kao mogući izlaz. Mi smo osigurali da svaki pokušaj odgađanja od strane čelne radne grupe ove goleme organizacije nalik na hobotnicu bude osuđen na neuspjeh. Našim suradnicima smo predložili niz poteza koji mogu donijeti ovoj zamršenoj šahovskoj igri brzi rasplet. To uključuje niz jednostranih poteza koji omogućuju da se dogodi globalni reset valuta. Ovaj niz poteza oslobađa se ove naizgled nerješive situacije rušenjem režima koji su godinama odugovlačili ovu pretvorbu. 



Zahvalni smo svakom od vas na strpljenju. Shvaćamo razinu frustracije koju svakodnevno prolazite. Stoga mi radimo ono što možemo da to dovedemo u red i omogućimo početak ogromnog transfera bogatstva, koji omogućuje svakom od vas da učinite ono zbog čega ste ovdje došli. Doista je prilično teško održati stupanj pojačanja vaših pozitivnih snova kad se čini da te stvari konstantno odgađaju mračni i njihove opake pristaše. Naš plan je pokazati svjetlu kako oni koji djeluju na površini Gaje mogu ubrzati neizbježno. Trenutno rješenje je pokrenuti proces; sigurno prenijeti obećano bogatstvo onima koje toliko pazimo i kojima pokorno vjerujemo. Ovaj proces treba odraditi brzo, za uspostavu novih vlada i transformaciju vašeg globalnog financijskog sistema. Mi smo detaljno objasnili razne načine da se to brzo može ostvariti. Naši posrednici, uz pomoć naših Agarčanskih prijatelja, rade na postizanju ovih uzvišenih i jako potrebnih ciljeva. 



Mi imamo sposobnost da stvaramo i premještamo zlato kako želimo. Isto tako imamo sposobnost teleportacije rukovodstva od jednog mjesta na drugo. Vrijeme je da se koristi tehnologija da se blokiraju sheme mračnih i spremno podrže naše pristaše na Gajinoj površini. Imajte na umu da vaš svijet ima mrežu globalne kontrole uma, kao i tajnu tehnologiju za ratovanje u svemiru koja je polu-skrivena, a tu su i snage koje pokušavaju poticati neku vrstu rata. Mi smo držali ovaj kontingent svemirskog oružja neutraliziran i u škripcu godinama. Oni koji žarko žele zlo ovom području odlučni su da pronađu način da upotrijebe ovu tehnologiju. Mi nadgledamo i promatramo kako mračni uspostavljaju jednu za drugom tajnu misiju ne bi li prekinuli našu prisilnu pat poziciju. Za njih smo previše jaki. Jedino rješenje je direktna predaja onim suradnicima koji se svakodnevno hrvaju s njima. Naši posrednici sada rade ono što je potrebno da se oslobode nereda koji se i dalje nastavlja na cijelom Gajinom površinskom području. Vrijeme za uspjeh je pred nama!



Dakle, radimo sve što je potrebno kako bi dovršili razne naše načine za rušenje mračne kabale i zaustavljanje njihovih naizgled beskonačnih makinacija. To zahtjeva da naši zemaljski suradnici obave niz stvari. Naši posrednici nas uvjeravaju da su bitne akcije sada u tijeku. Uzašli Majstori i Nebo se nadaju da će ovi mračni nitkovi priznati poraz i da će biti izolirani od vas. Odobren je plan po kome ovi pojedinci mračnih mogu biti uhićeni, ispitani i prebačeni na mjesta gdje više ne mogu utjecati na događaje koji se odvijaju diljem svijeta. Tek tada možemo zaista tvrditi da se nova stvarnost može u potpunosti manifestirati oko vas. Mi smo se dogovarali s mnogim našim svjetovima koji u potpunosti shvaćaju što treba učiniti. U tom svjetlu, možemo tvrditi da su u tijeku akcije koje su osmišljene da prekinu ovaj sadašnji zastoj i premjeste vaše područje naprijed u novu stvarnost. To također može dovesti do razotkrivanja i do dolaska naših mentora u vaše područje. Upravo u ovom trenutku vi se primičete vrlo blizu završnih koraka, koji vode do pune svijesti!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo ovdje da objasnimo brojne događaje koji utječu na primitak vaših blagoslova! Najvažniji od njih je kako onesposobiti trenutnu vlast mračne kabale, koja želi spriječiti isplate novog financijskog sistema. Postoji niz ugovora koje smo potpisali s policijskim jedinicama vašeg područja, i te jedinice trenutno uklanjaju ilegalne prepreke za uvođenje novih sigurnosnih sistema za međunarodne transfere banaka. Osim toga, naši svemirski prijatelji koriste svoje sposobnosti kako bi se osiguralo uvođenje brojnih naših programa i brzo ispunjenje. Blagoslivljamo sve one koji nam omogućuju da uklonimo zle i odvratne načine mračnih kontrola obrade vaših blagoslova. Duboko želimo da budemo u mogućnosti dati vam specijalan dar tijekom ovih blagdana. Također namjeravamo iskoristiti taj napredak da vam predstavimo novi sistem vlasti.



Stoga naši suradnici pripremaju ove nebeske blagoslove! Desetljećima ste morali strpljivo čekati na događaje koji mogu neizmjerno promijeniti ovo područje. Mi blisko surađujemo s mnogima kako bi osigurali da nitkovi koji su pokrali ili blokirali isporuku određenih fondova dobiju pravdu koju zaista zaslužuju. Uhićenja i razne optužbe su spremne da ih se izolira, tako da više ne mogu odgoditi ono što smo vam davno obećali. Mračni sada užurbano smišljaju razne sekvence događaja koje mogu dovesti do još jednog globalnog rata. Naše svemirske obitelji poništavaju taj proces. Molimo vas, blaženici, da koristite svoje meditacije i rituale da pomognete ovoj najplemenitijoj stvari. Mi svakodnevno molimo i fokusiramo se na mir, promjene i prosperitet za ovo područje. Novo razdoblje velike svijesti nastanjuje se na ovaj svijet. Koristite ovu novu energiju da se manifestira nova epoha za cijelo čovječanstvo!



Shvatite duboko u svom srcu da novo razdoblje za čovječanstvo otpočinje. Ova nova era je da se živi u slobodi, miru i blagostanju. Uredbe neba su vrlo specifične. Svi smo stavljeni u božansku službu svjetla. Ova čudesna misija će se otkriti kad postanete svjesniji njenog postojanja. Tama koja je dugo vladala ovim područjem, blijedi. Dok se to događa, sjenoviti, smolasti stisak ovih nitkova se diže. Vi ćete se upoznati s novim ljudskim skupinama svjetla. Proces kretanja od ograničene do pune svijesti će se ubrzati. To će nam omogućiti da se materijaliziramo u pravo, božansko vrijeme. Tada, namjeravamo vas poučiti o brojnim temama bitnim za ovu transformaciju. Također ćete se sresti s onima iz Unutarnje Zemlje i iz svemira. Ti susreti će proširiti našu duhovnu obitelj i pripremiti vas za povratak u život kao potpuno svjesna bića svjetlosti.



Danas smo vas nastavili informirati o tome što se ovdje događa. Mnoga divna čuda će se dogoditi u vrijeme ovih blagdana. Budite spremni da ih prihvatite, i da se radujete onome što će vam Nebo dati. Iduća godina će biti ispunjena sa sve većim čudima i završnim koracima s kojima biste trebali početi svoju konačnu transformaciju u punu svijest. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN