Followers

Tuesday, April 14, 2015

Croatian -- Sheldan Nidle: 14.04.2015



14. travnja 2015



13 Kan, 2 Kank’in, 11 Ik



Selamat Jarin! Evo nas opet s vrlo dobrim vijestima! Oni koji rade s našim suradnicima u području bankarstva i novca izvješćuju da su brojni vitalni fondovi sada u fazi puštanja. Mnoga ova početna financiranja će izvršiti raspoređivanje brojnih programa prosperiteta. Prema tome, mi smo i dalje na putu da dovedemo do oslobađanja fondova prosperiteta, a s time i razloge za pojavu nove vlasti. Sve to je samo dodatni dokaz da ćete konačno dobiti veliki paket prosperiteta u narednim tjednima. U stvari, ti događaji će dovesti sve nas bliže razotkrivanju. Nikad nismo bili tako blizu točke u kojoj će se dogoditi razotkrivanje. Naša flota pomno prati Gaju već više od dva desetljeća. Ona prolazi kroz ciklus istrebljenja velikog broja biljaka i životinja. Njezin okoliš se nastavlja uništavati od strane kabale i njezinih brojnih pristaša.To je razlog da je Gaja povećala broj odgovora na nastavljanje uništavanja njezinih ekosustava. Snažno preporučujemo onima koji su za to odgovorni da obustave i odustanu od tih pokvarenih djela. Gaja se priprema da brani taj ugroženi okoliš.



Dok su ove stvari ozbiljne, vi to možete ublažiti prosvjedovanjem i zahtijevanjem neke vrste pomoći. U stvari, možemo vam sa sigurnošću tvrditi da se vaše površinsko područje brzo približava točki bez povratka što se tiče njegovih brojnih ekosustava. Ono što se traži je snažan pokret protiv mračne kabale i njezinih ogavnih načina postupanja. Trenutno, vi imate sposobnost da intervenirate i prisilite na potrebne promjene. Mi očekujemo da samo rad naših zemaljskih saveznika to može učinkovito napraviti. Tu je tehnologija, koja je u bliskoj prošlosti pomogla Gaji i njezinim tekućim tjeskobama. U tajnosti, mnogi trenutno pridonose tom olakšanju. Mi vam se velikodušno zahvaljujemo na vašoj ljubaznoj pomoći. To i jest naš  zadatak da pomognemo Gaji u suprotstavljanju tim brojnim postupcima mračnih. To su samo neki od ostalih programa koje provode ovi nitkovi. Mi ćemo i dalje dobivati pomoć Agarčana koji koriste svoje tajne pozicije da sabotiraju takva stravična djela. Uskoro, rad naših suradnika će vam donijeti nove vlade i kraj ovim besmislicama.



Dok ovo čitate, imajte stalno na umu da su novac i bankarstvo samo privremene mjere. Glavno rješenje je da se riješite novca u pravom trenutku. Pred vama je tehnologija čija je jedina svrha da zamijeni ovaj sadašnji sustav. Ovaj sustav, koji trenutno znate i koristite, je vrlo pametan izum. Sve dok on postoji, vi ste na neki način bez znanja njegovi robovi. Mračni su tako razvili ovaj financijski sustav kao vrlo pametan način da vas se drži u stanju željene manipulacije. Mračni su u svojim posljednjim fazama korištenja raznih njihovih igračaka da ostvare njihovo potpuno vlasništvo nad vama. Anunaki i njihovi zemaljski podanici imali su plan koji je dostigao vrhunac krajem 1996 godine. Prije toga se dogodilo da je opća uredba Anchara Kontinuuma bacila ovo u totalno rasulo. Njihov plan za totalnu kontrolu je propao i Anunaki su bili prisiljeni da prepuste igru Nebu. Podanici su to odbili učiniti i privremeno su bačeni u veliku petlju. Rezultat toga je bio niz sukoba, koji su doveli do 9/11 i drugih udara na veliki plan Anunakija.



Ovaj drugi scenarij počeo je propadati prije nego što su dva tornja srušena. Svjetlo je uspjelo u donošenju velikog vala mira, koji je umirio svijet. Da bi to spriječili, mračni su donijeli dva američka "Domovinska zakona" i počeli lažne operacije pod nazivom "rat protiv terorizma". To je imalo neke početne uspjehe. Međutim, cijeli taj trud je u konačnici osuđen na neuspjeh. Sada postoje nove organizacije  koje će izvući ovaj  svijet iz ovog zlobnog plana. Mračni sada gledaju kako američki dolar, nekad tako nadmoćan neposredno poslije završetka Drugog svjetskog rata, tužno dolazi do kraja njegovog korištenja. Dolar će biti zamijenjen novim svjetskim valutama s podlogom od dragocjenih metala predvođenim grupama regionalnog novca. Bankarski sustav će biti oslobođen stiska Federalnih rezervi. Ovaj novi bankarski sustav, kao što smo rekli, brzo će biti zamijenjen tehnologijama koje će ukinuti ekonomski sustav temeljen na dugu i lihvarenju i zamijenit će ga obilje i radost! Ova nova tehnologija će vas također osloboditi nastavka vašeg puta do zaborava! Hosana! Hosana!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Blagoslovi Neba svima koji tako milosrdno provode ovaj veliki postupak ozdravljenja! Mnoge grupe, koje su dugo pridružene našim nastojanjima da vas oslobodimo i spasimo vas od ugnjetavanja vaših mračnih gospodara, radili su na najcjenjenijem čudu! Oni su dopustili brojnim zakladama da financiraju brojne specijalne saveze i humanitarne fondove. Za nekoliko tjedana ovaj novac će konačno biti isporučen. To znači da Majstor St. Germain i drugi mogu početi s isporukama mnogih fondova prosperiteta. Mnogi od vas su tako vrlo blizu toga da primite cjelovitu isporuku ovih programa prosperiteta. Mi smo najsretniji radi toga da je dio vašeg ozdravljenja na dohvat ruke. Mračni su to dugo odgađali i prva pukotina njihovog nepriznavanja nas je sada tu da svi vide. Ta pukotina će se uskoro znatno proširiti na druge programe koji su predodređeni da vide ovo veličanstveno svjetlo dana!!!



U posljednjih nekoliko tjedana, Nebo je oslobodilo veliki broj doista prekrasnih energija. Ta svjetla uspostavljaju osnovne linije u svim vašim čakrama. Ta osnovna očitanja će se usporediti s onim što ste nedavno registrirali, da sakupite pravu mjeru o tome kako trenutno napredujete. Sa stalno promjenjivim umijećem ozdravljenja ovo je potrebno da bi se bolje procijenilo vaše sadašnje zdravstveno stanje. Kad dođe vrijeme, vaša rastuća svijest, kao i sve veći rast vaših čakri će biti mnogo točnije mjerenje vašeg stanja ozdravljenja. Mi namjeravamo, nakon raznih lekcija koje ćete dobiti, pomoći vam u općem globalnom ozdravljenju. Ovaj postupak će vas pripremiti za ono što Agarčani i mnogi drugi koji su obuhvaćeni u vašoj duhovnoj obitelji žele učiniti. A to je, da vas se sigurno premjesti na cestu koja vodi do kontakta. U tom trenutku, konačno ćete moći čuti Agarčane koji su bili naši zaštitnici tisućljećima.



Većina nas je svjesna da je ovo područje krenulo ili ka velikoj katastrofi ili prema vrlo zasluženom spasenju. Mi smo radili s Nebom da očistimo put koji vodi do spasenja. Flota brodova koja nas trenutno okružuje je samo još jedan od razloga da je ovo površinsko područje doista krenulo prema spasenju. Mračna kabala konačno shvaća da sudbina ovog svijeta ne ovisi o njima. Ostanite pozitivni i fokusirani na mnoge vaše prekrasne misije. Vi nikad niste sami. Mi, ili oni koji vas vode na Nebu, stalno vas pratimo. Budite uvijek svjesni toga i pitajte nas da vam na neki način pomognemo. Mi smo obećali da ćemo vas tješiti i nastojati da vam na neki način pomognemo. Molite i tražite našu pomoć. Mi to rado činimo. Mnogima je teško to vidjeti. Ipak, mi smo tu! Na mnoge načine, ovo vrijeme je mrak pred zoru! Budite spremni da gledate izlazak sunca i budite u eteričnoj radosti zbog toga!!! Aleluja!



Danas smo nastavili s našim porukama o ovom vašem putovanju. Mi razumijemo sve ono što vam to donosi. Ponekad je to vrlo frustrirajuće i zabrinjavajuće. Uočite da svjetlo pobjeđuje i uskoro ćete na sve to gledati kao na samo jedan užasan, mračni san!!! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN