Followers

Tuesday, April 21, 2015

Croatian -- Sheldan Nidle -- 21.04.2015



21. travnja 2015


7 Batz, 9 Kank’in, 11 Ik



Selamat Jarin! Došli smo u ovom trenutku da vas informiramo o onome što se trenutno događa u vašoj realnosti. Mračna oligarhija koja upravlja vašim svijetom blijedi. Ipak, još uvijek drži točke moći, koje koriste da odgode tranziciju u novu stvarnost. Bitni ključ toga je da manipuliraju razmjenom novca od jedne međunarodne banke do druge. Konzorcij nekoliko vlada i skupina odabranih privatnih banaka uglavnom kontroliraju taj proces. Ograničavajući se na ono što je prihvatljivo, ovaj konzorcij može odgoditi ili čak spriječiti ono što može proći kroz ovaj pristup. U slučaju da niz transakcija koje omogućuju razne kredite ili sredstva potrebna bilo da vam se osigura novac ili čak da se promijene vlade mogu biti ometane (u nekim slučajevima zaustavljene pa čak i ukradene). Ove okrutne taktike ili su zaustavile ili spriječile da razni programi prosperiteta budu stavljeni u mod pred-isporuke. Nedavno, određeni sporazumi zajedno s brojnim ključnim uhićenjima izazvali su paniku među tim oligarhima, jer prijetnje međunarodnog pravnog sustava, čini se,  privode ovaj zao plan kraju. 



Uhićenja su se do sada dogodila na nekoliko razina ispod ključnih oligarha. Tekući pravni slučajevi sada ih prisiljavaju da promisle o tim podlim urotama koje su stalno odgađale te isporuke. Trenutno, novi način da se zaobiđu ovi mračni kabalisti su pregovori između drevnih obitelji, Uzašlih Majstora i onih koji su uključeni u pravni sustav koji se stalno mijenja. Lideri u tom suprotnom procesu su glavne BRICS zemlje i pravni tim na čelu s izuzetno hrabrim pojedincima. Nama dodijeljeni suradnici osiguravaju da brojni koraci budu pažljivo koordinirani između svih zainteresiranih strana. Naši zajednički ciljevi stvaraju novi, transparentni međunarodni bankarski sustav i kompletnu isporuku prosperitetnih sredstava, zajedno s privremenom uspostavom nove vlasti. Slijedeći korak u bilo kojem svijetu s rastućom svijesti kretati će se od ograničene distribucije bogatstva do prosperiteta na masovnoj osnovi. Kabala to shvaća i predugo joj je bilo dopušteno da provodi svoje "zastrašivanje". Vi se trebate brzo uzdići iznad novca uvođenjem "umjetne vrijednosti" za robu.



Tehnologija koja vam je na raspolaganju bila vam je zaplijenjena jednostavno zato što ona brzo može stvoriti te uvjete. Nakon što odete dalje od potrebe za ograničenom ekonomijom i preselite se u totalno izobilje, ekonomski preduvjeti vašeg globalnog društva postaju zastarjeli. 



Ono što je tada potrebno su moralna sredstva da istinski razumijete kako svaki pojedinac slobodno komunicira jedan s drugim i kako takvo društvo funkcionira. Ove stvari će biti pokrivene s četiri društvena zakona i samom prirodom galaktičkog društva. Ono što naglašavamo je da oni koji znaju kako da pokrenu vas i vaše društvo prema naprijed shvaćaju što leži pred njima. Mračni su jednostavno vrlo jaka čangrizala, koji koriste svoje posljednje dane da odgode neizbježno. Kad nova vlast zauzme mjesto, razotkrivanje nam može dopustiti da provedemo božanski plan koji nam je Nebo dalo. Ovaj proces nam onda omogućuje da se spustimo i da omogućimo našim mentorima da vas na brzinu dovedu do onoga što puna svijest podrazumijeva. Tada, možete koristiti svjetlosne komore da dovršite svoju transformaciju i svoje dugo putovanje iz noći natrag u dan!



Ovaj proces će vam zapravo omogućiti da skočite za stoljeća naprijed, koliko je za  jednu takvu evoluciju obično potrebno vremena. Vi imate ovaj nebeski oprost jer završavate vrlo neopravdano poniranje u ograničenu svijest, a Gaja treba vašu pomoć. Ona gleda kako se njezini ekosustavi smanjuju i transformiraju. Ovaj proces zahtijeva da se brzo vratite u vaš bivši status pune svijesti. Zato smo mi bili regrutirani od strane Neba da pomognemo vašim Uzašlim Majstorima i Agarčanima. Znajte da ste vi vitalni aspekt Stvoriteljevog božanskog plana. Mi smo u božanskoj službi ovog plana i dobili smo niz ciljeva koje trebamo ostvariti kad stignemo ovdje. Prva primarna stvar je da ne bude izravnog uplitanja. Stoga smo trebali steći povjerenje i prijateljstvo onih koji su sada naši zemaljski saveznici. Za ovo je trebalo gotovo 12 godina da bi se postiglo. Trenutno, mi dobro razumijemo teškoće u tome kako će se ova transformacija dogoditi. Mi jednostavno molimo za vašu trajnu pozitivnu podršku u onome što je vrlo osjetljivi niz pitanja. 



Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s nekim vrlo interesantnim novostima! Put za primanje vaših blagoslova očistili su naši suradnici. Ta vrlo graciozna bića koristila su svoje resurse i vještine da naprave ugovore i saveze s raznim drevnim obiteljima i određenim ključnim zemljama. Ove blažene aktivnosti u odgovarajućem vremenu, omogućuju da se novi transparentniji bankarski sustav može manifestirati. Zahvalni smo im zbog njihovog znanja i njihovih sposobnosti da stvore grupe koje su spremne donijeti vam vrlo pravedni bankarski sustav i sredstva da isporučimo te zaklade koje smo uspostavili jako davno. Kažu nam da smo sve bliže stvarnoj isporuci tih sredstava. Osim toga, od ovih sredstava se očekuje da će pružiti pravi način da vam donese novu upravu. U međuvremenu, Nebo nam je reklo da novi val energija omogućuje čitav niz prethodnih radnji potrebnih da se pripremite za vaše uzašašće u vašim živim kristalnim svjetlosnim komorama.



Dok vas ova procedura priprema da dobijete poticaj, moramo vas obavijestiti da potencijalna tjelesna bol postoji u vašim nižim čakrama. Imajte to na umu i budite spremni za ono što vam se po svoj prilici sada događa. Vaši brojni anđeoski tjelesni čuvari prvenstveno rade taj posao. Ako se u bilo kom trenutku ovi bolovi budu činili vrlo jaki, obratite se svom liječniku. Dodijeljeni  vam medicinski timovi reguliraju vaše stanje. Oni će raditi s vama do određene točke. To je razlog zašto predlažemo ovo gore. Ipak, budite spremni na to da će vaši zdravstveni profesionalci biti pomalo zbunjeni onim što vide. Većina onoga što se događa u suštini su transferi energije. Takve masivne promjene obično su za njih nešto strano. Dakle, budite spremni da zamolite nekog tko radi s ovakvom vrstom tretmana da vam pomogne. Osim toga, budite spremni od nas zatražiti potrebnu pomoć.



Sve ove promjene su dio veće transformacije pokrenute od Neba prije nekoliko desetljeća. Naša uloga u ovome je da vas savjetujemo, a kad je to potrebno i da vam pomognemo u tom procesu. Kad mnoge vlade i njihova uplitanja budu onemogućene, mi se namjeravamo posvuda pojaviti u javnosti i donijeti vam utjehu i iscijeliti vas. Javnost je učena da ne vjeruje u naše postojanje i da se naše pojavljivanje svede na minimum. Nama se mora omogućiti da se brinemo i vodimo ljude. Svatko od vas je dragocjen. Vi ste ovdje i zato se susrećete s tim promjenama propisanim od Neba. Vaša tijela s ograničenom svijesću su krhka i ono što se događa može biti neka vrsta šoka za vas. Uvijek budite svjesni toga i samo znajte da mnogo toga što vam se događa za mnoge je misterija. Pozovite nas, dragi naši, i znajte duboko u svom srcu da ste doista voljeni od nas!



Današnji dan smo proveli s našom tjednom porukom. Bitno je da ostanete pozitivni unatoč stalnog osjećaja u sebi da se ništa ne mijenja ili da se dolazeće društvene, ekonomske ili monetarne promjene nikako ne mogu dogoditi. Prevladajte ovu nevjericu i znajte da se ovo područje uistinu mijenja! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN