Followers

Tuesday, June 2, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 02.06.2015



2. lipnja 2015



10 Ben, 11 Pax, 11 Ik




Selamat Balik! Mnogo toga se danas događa u ovom svijetu. Mnoge završne promjene se odvijaju kako bi se osigurao uspjeh onoga što radimo. Kao što smo izjavili prošli put, ono što se događa je krajnje izumiranje sustava koji je vladao ovim površinskim svijetom sa željeznom rukom u posljednjih 13 tisućljeća. Takva operacija je ispunjena naizgled beskrajnim pojedincima koji su istinski posvećeni starom sustavu koji su vrlo davno uspostavili Anunaki. Naši zemaljski saveznici počeli su prije više od jednog desetljeća uspostavljati ono što prethodi izgradnji alternativnog sustava. Kao što smo prethodno naveli, ovaj novi sustav već funkcionira u većem dijelu Azije i pojavljuje se u mnogim dijelovima ovog planeta. To je prototip sustava na koji smo prošli put aludirali. U Europi i Aziji, ova alternativa postaje jaka i koristi se za razmjenu sredstava po cijelom svijetu. Američka korporacija to shvaća i duboko osjeća da je došlo vrijeme razračunavanja. Ovi pogledi se potajno razmjenjuju. Posljednje hura za ovaj zastarjeli sustav je pred nama. Veliki trenutak smjene vlasti je blizu. 




Američka korporacija shvaća što se trenutno događa u ovom svijetu. Azija se izdiže iz velikih dubina u koje se spustila odmah nakon Drugog svjetskog rata. Amerika je bila potpuno dominantna i koristila je tu prednost da provodi svoja globalna pravila svijetu. Ova superiornost došla je do škripećeg zaustavljanja poslije drugog sukoba u Iraku. Iznenada, nedostatak dovoljnih rezervi plemenitih metala doveo je do promjene u američkoj monetarnoj politici. Fiat dolar je pod napadom i sada je američka korporacija započela niz akcija koje su dovele Federalne Rezerve do samog ruba egzistencije. Svijet  je, a posebno Azija, pokazao da prijašnja monetarna ideja fiat valuta više nije sasvim održiva. Na njezinom mjestu treba formirati novi sustav koji se temelji na fer valutnom tečaju iz skladišta rezervi plemenitih metala. SAD i njezini prijatelji organiziraju ovu akciju zadržavanja. Doseg ove akcije je takav da se pokušava zadržati resetiranje valuta i globalna revalorizacija valuta. Ova akcija ide svojim tokom.




Trenutno, postoji pravni sustav koji je proglasio stečaj Sjedinjenih Američkih Država. Isto tako, njihov kompanjon, Federalne Rezerve proglasile su stečaj. To će postati službeno nakon što razni drugi aspekti novog financijskog sustava budu u potpunosti uspostavljeni kasnije tijekom godine. Dakle, stari sustav živi na posuđenom vremenu. Najveličanstveniji trenutak je gotovo spreman da procvjeta. Do tada, humanitarni fondovi će biti razdijeljeni, i nakon brojnih takvih ključnih financiranja, američka korporacija će nestati. Nju će zamijeniti NESARA. To prijelazno razdoblje je ono kad možemo izaći iz dugog prikrivanja i naš dobroćudni status može biti službeno potvrđen. Tada možemo nadgledati lekcije Uzašlih Majstora i upoznati vas s Agarčanima. Događaji će vam pokazati novu opću paradigmu. Nebo želi da osiguramo da mračni i njihovi agenti ne budu više u poziciji da negativno utječu na vas. To će biti doba svjetla. To je kada ćete se vratiti u punu svijest. To je kada ćete moći pristupiti Akasha zapisima i administraciji Neba.




To vrijeme dolazi nakon što posljednje borbe s mračnima budu završene. Mi smo u poziciji kada možemo utjecati na događaje. Ipak, ograničeni smo u tome kako vam se možemo pokazati. Veliki dio ovog područja zasićen je propagandom koju su mračni vješto smislili i širili. Tako, mnogi od vas vjeruju tim lažima i zato se mi trebamo pojaviti samo na način koji opovrgava ove percepcije. Stoga, mi se ne možemo otvoreno masovno pojaviti sve dok ovi mračni režimi ne budu povijest. Za to vrijeme, namjeravamo drastično povećati broj brodova koje vidite. Tada vaši strahovi mogu nestati i svi možete slobodno osjetiti naše svjetlosne energije. U isto vrijeme, anđeli se mogu prikazati i čudesa Neba mogu se početi svakodnevno pojavljivati na nebu. To će biti prethodnica onoga što će se dogoditi. Svjetlo vam želi pokazati ono što ste doista sposobni. Uz to razni fondovi će vam donijeti prosperitet i opći oprost duga. U toj novoj stvarnosti, vi ćete nastaviti rast i zahtijevat ćete vaš povratak da budete fizički anđeli ove zvjezdane nacije!




Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas je doista blagoslovljen dan. Naš fokus je na donošenju čarobnog niza formalnih rezolucija Neba. One su samo početak brojnih prilagodbi, koje će uvelike povećati vaše osjećaje novih čakri koje su instalirane oko dijafragme i timusa u gornjem dijelu vašeg srca. Te dvije nove čakre su dovele do nekih poteškoća u gornjem dijelu vašeg prsnog koša i gornjem dijelu trbuha. Nemojte se pretjerano uzbuđivati, blagoslovljeni; to je dio faze vaše trajnih priprema potrebnih za vaše uzašašće u punu svijest. Stoljeća prije, neki od nas su prošli poseban obred koji je zahtijevalo Neba da postanemo oni koje sada znate kao nas. To vrijeme je bilo vrlo posebno jer mnoge godine sazrijevanja i nevjerice su odbačene i zamijenjene zlatnim sjajem Neba. Tada smo bili u božanskoj službi i trebalo nam je vremena za "početnu obuku" da bi razumjeli što će se od nas očekivati. 




Isto će Nebo očekivati od vas i tako, od vas će se tražiti da naučite kako komunicirati i ispuniti vašu božansku službu prema Gaji i Nebu. Gledajte ovo kao pripremu. U ovom, ljubljeni, mi smo sigurni da se možete držati vrlo, vrlo dobro. Tama blijedi i vi dolazite u područje koje prije niste vidjeli. Naši suradnici pripremaju put za događaje koji će vas s vremena na vrijeme iznenaditi i šokirati. Ti događaji će biti predznaci onoga što će doći. U mnogim prethodnim životima, došli smo do lošeg kraja kojeg smo svi zvali "smrt". Odjednom, ta opcija je bila uklonjena nizom dugo očekivanih rituala. Bili smo tretirani u okruženju o kojem nismo ništa znali. U tom praktično "novorođenom stanju", mi smo se pojavili i bili smo izloženi uglavnom nepoznatim stvarima. Nas su inicirali posebni Majstori i brzo smo osposobljeni za svaku od naših novih dužnosti. To je bio početak naše službe. 




Mi to govorimo samo zato da izrazimo koliko brzo se vi mijenjate, a kad budete obučeni, da lako detaljno radite ono što su vaše dužnosti. Ono što slijedi jednostavno je kratki pregled vašeg budućeg života. Budite pozitivni i slijedite svoje srce; ne svoju glavu u tim stvarima. Mi namjeravamo odraditi naš dio dajući vam niz dubokih istina, koje su vam nasilno izbrisane iz vaših dalekih sjećanja nakon što su Anunaki preuzeli ovaj površinski svijet prije oko 13 tisućljeća. Nakon što mračne strukture nestanu, vi ćete postati svjesniji nove stvarnosti jer ona se tada može sasvim rekonstruirati. U ovom području, možete početi komunikaciju s vašim svemirskim i duhovnim obiteljima. Tu se dodatna mudrost može dijeliti s vama. Vi ćete pozdraviti slijetanje naše braće. To će brzo dovesti do upoznavanja s Agartom i svim čudima sadržanim u njoj!




Danas smo vam donijeli još jednu tjednu poruku da je podijelite jedni s drugima. Sada se formiraju događaji koji će promijeniti ovo područje i omogućiti vam da doživite novo. Zato, budite spremni da otvorite svoju koncepciju mogućnosti i da budete rado dočekani u novom!!! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)




Web stranica: Planetary Activation Organization





Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN