Followers

Tuesday, June 23, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 23.06.2015



23. lipnja 2015


5 Ix, 12 Kayab, 11 Ik



Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Ovdje smo da izvijestimo o stanju početnih transfera sredstava u Sjevernoj Americi. Trenutno, vršimo pripreme za dovršenje procesa koji će omogućiti da vaši blagoslovi postanu dostupni svima vama. Bili smo prisiljeni napraviti neke dodatne korekcije onoga što mislimo da će to biti konačne smjernice potrebne za dovršenje ovog posebnog zadatka. Naši partneri u ovom projektu navode da su još uvijek potrebna završna ugađanja. Dakle, sada smo u procesu zajedničkog rada na onome što je potrebno kako bi se osigurao naš uspjeh. Cijeli taj proces je iznimno stresan za naše zemaljske saveznike. Mračna kabala nastavlja koristiti svoje preostale pozicije moći kao način da ih se konstantno sprječava da postignu čak i minimalnu pobjedu. Dostiže se točka u kojoj moramo raditi ono što je bitno našim saveznicima za postizanje trijumfa koji bogato zaslužuju. U međuvremenu, mračni se nastavljaju suočavati s porazom na svim drugim poljima. Postaje gotovo jasno da je sada potrebna naša intervencija. Nebo je donijelo odluku u našu korist i očekujemo da će svaki problem uskoro biti riješen. 



Mračna kabala su, nakon svega, oni koji su rado provodili mračne želje Anunakija kroz gotovo 13 tisućljeća. Ti lupeži imaju duboki unutarnji osjećaj da su čak i bez njihovih bivših gospodara još uvijek nepobjedivi. Oni na neki način vjeruju da se mogu naći sredstva za odgodu neizbježnog. Mi smo tijekom ovih godina tolerirali njihovo zločinačko ponašanje, jer ni Nebo ni naši saveznici nisu željeli da ih se zbaci s vlasti. Nama se jako gadi njihovo neprijateljsko ponašanje. Bitno je da ti mračni nitkovi budu brzo izolirani i da dožive sudbinu koja će ih držati podalje od vaših vrata. Ova potreba da ih se stavi "na stranu " je nešto što sada treba izvesti na vrlo drastičan način. Mi planiramo iznenađenje, koje lako može postići ovu glavnu svrhu. Do tada, ne očekujte nikakav uspjeh i spremite se za neka skora razočarenja. Međutim, ovo neće dugo trajati. Mi mislimo da ćemo moći dignuti ove podle vucibatine njihovom vlastitom petardom! Zato se nemojte bojati! Kraj ovog dugog čekanja je stvarno sasvim blizu!



Dok se pripremate da dobijete vaše blagoslove, budite u stanju da vidite kako se mnoga ta sredstva mogu koristiti za provedbu vaših humanitarnih vizija. Taj novac će se koristiti da se donese mir, sklad i obilje vašim društvima. Postoji velika potreba da se ova sredstva koriste za liječenje; informirajte i pripremite vaše bližnje za novo vrijeme u ovom području. Mi vas molimo da podučite vaša društva o mnogim promjenama koje će se dogoditi kad kad manipulativna propaganda mračnih bude uklonjena. Morate objasniti brojne promjene koje će biti glavna potpora vaše nove vlade i zašto je to provedeno. Postoji velika potreba da se daju odgovori za način kako će vam sve to biti uvedeno. Trenutno vam nedostaje osnovno razumijevanje o tome zašto ste u ograničenoj svijesti i kako će se provesti ovaj prijelaz u punu svijest. Mnogo toga ćete dobiti od vaših mentora. Ipak, vama su potrebni posebno obučeni ljudi da dalje objasne ovo znanje i pripreme vas za to kako ova stvarnost funkcionira.



Kako možete vidjeti, kašnjenja su vam uskratila brojne istine i realnosti. Računamo da će mnogi od vas osigurati vozilo koje će svakome omogućiti da duboko zaviri u svaku temu i da može lako razjasniti što svaki mentor čini da vas se pripremi za prijelaz u ovu novu stvarnost veličanstvene ljepote. Trebate imati mnogo toga, što vam treba jednostavno objasniti. Vama su potrebni uređaji koji lako mogu pokazati moć iscjeljivanja svakoga. Bitno je da možete vidjeti na neki način kako se možete "pomladiti" i prevladati sadašnje zdravstvene probleme. Te promjene su samo primjeri kako prevladati te probleme koje su jako davno postavili Atlantidski znanstvenici. Ono što je zaista bitno je da pogledate duboko u to zašto vas je to zadesilo i kako vas ovi novi uređaji mogu promijeniti i osigurati prolaz do još više iznenađujućih rezultata. Razmišljajte u smislu što to znači i nemojte biti zaljubljeni u ono što oni rade. Vama će se omogućiti brzi razvitak do vašeg punog potencijala. To je dar, koji od vas očekuje da preuzmete nove odgovornosti. 



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ono što se na sreću događa u ovoj stvarnosti je završna borba između svjetla i mraka. Ovaj sukob traje već jako dugo vremena. Mi koristimo naš fokus i viziju da riješimo sadašnju fazu ove nesvete borbe. Mračni su dugo bili u prednosti. Trenutno, ona se raspršuje i ostaci ovih sukoba samo privremeno odlažu ono što će se dogoditi. Ovo slijedeće vremensko razdoblje obećava da će biti ono kada prednost mračnih može biti prekinuta. Rezultat ovih aktivnosti će proizvesti sredstva da se uspješno distribuiraju blagoslovi koje smo odavno obećali. Naša vizija je u ovom trenutku da se pokrene niz operacija za početak velikih promjena u vašoj stvarnosti. Zatim, svjetlo može početi ozbiljno provoditi veliki niz programa, koji će konačno promijeniti vaše područje zauvijek. To će postaviti pozornicu za naše lekcije i za formalni dolazak vaših duhovnih i svemirskih obitelji. 



Hossana! Unaprijed se radujemo u veselju zbog onoga što može biti moguće. Proteklih 26.000 godina (otprilike velika galaktička godina) postavilo je pozornicu za ono što se dogodilo Gaji i njenim ljudima. Migracije na i iz Gaje uokvirile su samu prirodu onoga što se dogodilo. To vrijeme je prošlo. Novo vrijeme je uspostavljeno! Ovaj put nije riječ o izgubljenom i pronađenom raju. Riječ je o velikom okupljanju i vremenu da se krene u provođenje najgrandioznijeg niza nebeskih smjernica za ovaj sektor fizikalnosti. Dok se premještate natrag u božansko stanje galaktičkog čovječanstva, uvijek budite svjesni veličanstvenih odgovornosti koje ćete rado prihvatiti. Kreacija je sveti skup božanskih misli. Vi ih razvijate. Imate bezbroj drugova koji će vam pomoći u ovoj nevjerojatnoj misiji. Svaki od njih je posvećen dovršenju onoga što je njihova uloga! Ono što se bude od vas tražilo da učinite je da im se približite i zajednički radite na prihvatljivom rješenju.



Kao što možete vidjeti, najznačajnije vrijeme leži pred vama. Naš glavni zadatak je da vas uspješno vodimo kroz sve teškoće koje proizlaze iz vaših djelovanja. Slijedeća vremena će vam stoga predstaviti one koji su vaši preci i one koji su pristali pomagati. Ovaj proces je vrlo složen. Davno, u Atlantidi, počeli ste potragu kojoj je trebalo oko 13 tisućljeća da se završi. U početku, mi smo bili važni, ali još uvijek nešto malobrojniji i naizgled sasvim marginalni u ovom ogromnom projektu. Ali kako vrijeme prolazi, postajemo sve brojniji i gotovo vrlo bitni za ishod. Stoga mi prilično dobro razumijemo što slijedeće treba napraviti. S ovim načinu rada, počeli smo prije osam stoljeća utirati put koji bi nam omogućio da vas vodimo putem koji Nebo najviše preferira. Vi ste sada na samom rubu onoga što je Nebo oblikovalo. Ostalo će biti vaša radosna sudbina!



Danas, kao i obično, dali smo vam uvid u ono što će se uskoro dogoditi. Uzmite ove podatke i znajte duboko u svom srcu da je najčudesniji i radostan događaj spreman da se dogodi. S ovim, mi vas sada ostavljamo. Budite sretni i znajte, dragi, da su neizmjerne zalihe i beskrajno blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN