Followers

Tuesday, April 12, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 12.04.2016

12. travnja 2016

13 Muluc, 1 Kank’in, 12 Manik


Selamat Jalwa! Mnogo toga se i dalje događa u vašem svijetu! Svijet je ulovljen u čudnu zagonetku. S jedne strane se može otvoreno reći da su novac potreban za pokretanje brojnih humanitarnih programa i završna faza paketa prosperiteta dobili odobrenje za transfer sredstava. Ipak, nedavni dolazak i prolazak prvog kvartala poslovnog svijeta stvorio je situaciju koja vodi do još jednog tjedna kašnjenja u operacijama transfera. Ovi uvjeti su potpuno neprihvatljivi. Ovaj svjetski proces ne može biti prekidan starim poslovnim praksama bilo banaka bilo mnogih savezničkih financijskih korporacija. Unatoč tim istim starim oblicima kašnjenja, potrebna novčana sredstva na kraju će biti prebačena. Sada postoji niz alternativa koje se mogu primijeniti za rješavanje bilo kakvih poteškoća ove vrste. Mi tražimo od naših zemaljskih saveznika da koriste ovaj novi sustav kako bi se omogućilo da te velike svote budu uspješno prenesene iz Azije u bilo koje druge zemlje po potrebi. Dakle, stvari na koje se do sada nailazilo treba staviti na stranu i toliko potrebno bogatstvo poslati svojim putem. Početak tog procesa sada je u tijeku! 

Kad primite svoja prva sredstva, budite spremni krenuti u akciju. Unutar vaše zajednice, ima onih koji žarko žele da uspijete. Kontaktirajte te ljude i vidite koliko se vaši planovi podudaraju s njihovim. Svrha ovih sredstava je da pomognu vama i vašoj zajednici za postizanje ciljeva. Nikad to ne zaboravite. Vi radite s drugima da stvorite centre ozdravljenja; da se stvore obostrano prihvatljiva sredstva da vaša zajednica krene naprijed i da se pokaže kako, zajedno, vi stvarate novu stvarnost. Dok se sve to događa, vi pripremate infrastrukturu da poboljšate vašu zajednicu i indirektno je pripremite za prvi kontakt s nama. Naši mentori će završiti zadatak omogućivši svakom od vas da dobije bolji uvid o svom osobnom putu do pune svijesti. Ovaj postupak, gledan sa širim pogledom na umu, daje sliku o tome kako ćete se pripremiti za svoje potrebne korake do pune svijesti. Te stvari nam pomažu da shvatimo kako će vaša potrebna marljivost konačno omogućiti ono što Nebo sada tako milostivo izvršava! 

Ovaj nebeski pokret tako je savršeno tempiran da vi lako možete opaziti kako se svatko od vas kreće naprijed čudesnim ritmom. Ne samo da vi tako radite, nego isto vrijedi i za svaki ekosustav koji Gaja tako lijepo održava. Svakodnevno primjećujemo kako se mijenjate a također možete vidjeti slične obrasce u raznim biosferama Majke Zemlje. Mračna kabala do sada je samo udarala po ovim raznolikim ekosustavima. Gaja, uz našu pomoć, održala je u funkciji čak i najdevastiranije sustave. Eto, vaša pomoć kombinirana s našom više neizravnom pomoći za održavanje života na višem svijetu kreće se naprijed. Potrebno je da znatno povećate vašu izravnu pomoć ovim raznim ekosustavima. Ono što vi radite je pomaganje svim tim "zonama života" i svojim bližnjima. Ovi projekti omogućuju Gaji da radi tempom koji odražava vaše napredovanje do pune svijesti. Dakle, ovo područje se mijenja tempom koji je postavilo Nebo za uvođenje u novo područje. Ovo novo područje se može, u odgovarajućem trenutku, spojiti s onim višim pronađenim u unutarnjoj Zemlji. 

Te promjene stoga imaju božanski raspored koji Nebo svakodnevno određuje. Postali smo svjesni tih svakodnevnih korekcija i koristimo naše medicinske i geološke timove da provjeravaju što se trenutno događa. Kako ova Gregorijanska godina ide naprijed, mi provjeravamo napredovanje u odnosu na grafikone koje smo sastavili otkad smo prvi put u velikom broju stigli početkom 1990-tih. Nebo je postavilo niz timova koji još uvijek zrcale jedan drugog. Mi gledamo jednog od njih, koji smo prvo izabrali nakon vremena 9/11. On nam je dosljedno pokazao uvide da se ovo površinsko područje pomakne prema trenutku kada se potrebno spajanje unutarnjeg i površinskog svijeta uistinu može dogoditi. To će se dogoditi nakon što otputujete uz našu pomoć u Agartu i budete stavljeni u vaše personalizirane kristalne svjetlosne komore. Taj trenutak će vam biti otkriven samo onda kad se bude događao. Mi pažljivo pratimo kako Nebo pokreće ovaj veliki skup uzoraka vrlo milostivom rukom. Naš zadatak je da jednostavno slijedimo ove velike uzorke i djelujemo prema određenim stavkama koje su odredila brojna nebeska Visoka vijeća. 

Blagoslovi! Mi smo vaši uzašli Majstori! Ono što se događa u našem području je veliki pomak od kabaline mračne stvarnosti do novog nebeskog područja svjetla. Osjećamo se blagoslovljeni, nakon tisućljeća, da konačno sudjelujemo u velikom preuređenju vaše svijesti. Atlantiđani su duboko željeli pretvoriti svoje bivše odmetnike u poslušne sluge vladajuće oligarhije. Umjesto toga, ovi novoskovani ljudi bili su gurnuti u svijet koji je u velikoj mjeri bio lišen svojih bivših stanovnika. Stoga smo 13 stoljeća svi mi patili pod vladavinom Anunakija i njihovih izabranih podanika. Sada, u ovom trenutku, vi počinjete izbavljati iz sudbine koju su mračni dugo smatrali neizbježnom. Umjesto toga, vi se oslobađate i uskoro ćete biti gurnuti natrag u punu svijest. Mi smo dio operacija koje vas prvenstveno trebaju pripremiti za ovo divno putovanje učeći lekcije o vašoj pravoj povijesti i vanzemaljskom porijeklu. One će biti kombinirane s dubokim mentorstvom vaših vanzemaljskih rođaka. 

Tu je, osim toga, potreba da učite o mnogim vašim odgovornostima i dužnostima prema Gaji i brojnim njenim životnim područjima. Ovdje, mi kao grupa namjeravamo vas naučiti mnoge stvari. Najprije morate shvatiti sve što to treba značiti vašim drugovima i, posebno, vašoj čudesnoj duši. Nebo premješta ovu stvarnost prema stanju u kojem se ovo može uvelike promijeniti. Kako se podižete u svijesti, počinjete zapažati brze bljeskove vašeg budućeg područja. Sve to je test stvoren da vas se polako učini svjesnim kako se brzo mijenjate. To se mora postići brzinom kojom se te stvari događaju da to ne bude ni prebrzo ni presporo. Svatko od vas ima prirodni ritam koji se treba poštivati. Mi Majstori igramo ulogu u pomaganju svakom od vas u ovom vremenu tranzicije. To zahtijeva odgovarajuću primjenu milosti i milosrđa dodane onome što se sigurno može desiti.

Ova duboka briga dio je svetog procesa koji sadrži elemente molitve i svetih obreda. Ukupni stupanj promjena je ogroman. Dobili smo svetu odgovornost da vas vodimo i da vam omogućimo da to "napravite" do posljednjeg koraka. To zahtijeva da tražimo operativne procedure od naših svetih vodiča na nebu i da se savjetujemo s našim uljudnim domaćinima Agarčanima. To je ono što svakodnevno radimo, zajedno s molitvama i svetim obredima. Mi Majstori smo odlučni da vidimo sve vas s ispunjenim životnim ugovorima i da opet postanete potpuno svjesna bića. Trenuci proživljeni u ovoj sadašnjoj stvarnosti su velika degradacija, kao i velika dvorana lekcija. Vrijeme je da se pojavi nova stvarnost! Vrijeme je da se vide plodovi vašeg novog rasta i da se svjedoči kako ćete izgraditi put do ove nove stvarnosti!

Danas smo opet izvjestili o onome što se događa u svijetu. Ti događaji koje je svjetlo davno obećalo konačno će se početi pojavljivati oko vas. Vidite to samo kao početnu potvrdu novog čudesnog, slobodnog i prosperitetnog novog područja. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN