Followers

Tuesday, April 26, 2016

Croatian - Sheldan Nidle: 26. travnja 2016



26. travnja 2016


1 Ik, 15 Kank’in, 12 Manik




Dratzo! Veliki napredak je postignut u tome da dobijete svoje blagoslove na odgovarajuće bankovne račune. Mračni su nastavili s pokušajima da odgode ovu operaciju i to uglavnom nisu uspjeli. Niz ključnih zbivanja ipak se događa. Kina je počela proces prelaska na zlatni standard s objavom zlatnog juana u Šangaju. Mlade kraljevske obitelji u Europi odobrile su promjenu ogromnih suma novca, a drevne obitelji u Kini prenose posljednja preostala spremišta zlata na svoje konačne pozicije. Kao što vidite, konačni preliminarni koraci potrebni za isporuku vaših blagoslova su ostvareni, u skladu s nizom posebnih sporazuma potpisanih od strane svih miroljubivih nacija prošlog proljeća. Sve je trenutno na božanskoj vremenskoj traci, a naša flota pomno prati ovaj složeni skup radnji. Očekujemo da će sve potrebne procedure biti završene na vrijeme. Do tada, budite strpljivi i znajte da mnoga od tih sredstava i dalje zahtijevaju neke dodatne korake kako bi se to dovršilo. Mračni su konačno na konopcima i njihova duga vladavina samo što nije završila. Vaša pobjeda je na vidiku!



Dok gledamo kako se sve ovo odvija, vraćamo se onima koji su uglavnom zaboravljeni u ovom dugom razvojnom procesu. Zahvaljujemo svima onima koji su, u proteklih nekoliko desetljeća uspostavili malu, ali ipak uspješnu kooperativnu mrežu. Ova mreža služi u cijeloj Africi, Latinskoj Americi, i Aziji kao jezgra za usmjeravanje novca i ideja uglavnom u ruralna područja i često zanemarivane dijelove ovog svijeta. Vaša hrabrost nije zaboravljena od strane naših zemaljskih kolega ili s naše strane. Zahvaljujemo, također, svima onima koji su vodili brojne naizgled nemoguće pravne slučajeve koji sada počinju donositi plodove. Ovi timovi veličanstvenih volontera konačno će biti plaćeni za svoje usluge od strane nas a njihove nevjerojatne pravne sposobnosti priznate su od strane mračnih. Ti ogromni napori dovršeni su pod nekim vrlo nasilnim prijetnjama i mnogi čija imena još ne možemo objaviti su žrtve posljednjih ostataka dugog popisa neumoljivog nasilja. Ovo je sada blizu kraja. Nova Republika za Ameriku je na dohvat ruke i brojna velika iznenađenja spremna su se očitovati.



Ono što se sada događa je zajednička akcija koja je isprva zahtijevala da razvijemo osjećaj povjerenja jednih u druge. Drevne obitelji, a posebno kraljevske obitelji, naviknute na neku vrstu zavjereničke atmosfere koja potiče prilično dugo razdoblje ispunjeno s nepovjerenjem. Trebala su nam gotovo dva desetljeća da zadobijemo njihovo povjerenje. Također smo naišli na aroganciju i gluposti mračne kabale. Ova grupa doista je vjerovala da će njihova diktatura vječno trajati. Dakle, oni su nas vidjeli kao samo još jednu grupu koja će na kraju podleći njihovim direktivama. Ovaj skup vjerovanja završio je kad smo zatvorili mnoge njihove podzemne baze i pokazali im tko smo mi zapravo. To ih je uplašilo i prouzročilo da mračna kabala u početku bude defanzivna s obzirom na naše prave božanske poruke s neba. Tako, kao što možete vidjeti, prvi dojam o nama, za te razne grupe svjetlosti, bilo je nepovjerenje i osjećaj sveobuhvatnog straha. Ovi prvi dojmovi su završili kad smo se obratili Uzašlim Majstorima i Agarčanima za savjet. 



Naš sljedeći set inerakcija dobio je potpuno drugačiji set reakcija. Oni pojedinci koji su počeli imati povjerenja u nas skovali su hrabre politike tajnih svetih društava. Polako, razne ove grupe predanih pojedinaca počele su nam vjerovati. Nakon desetljeća bliskog rada s mnogima od njih, naš savjet je sada počašćen i veliki napredak postignut posljednjih godina izravan je rezultat ove koalicije. Izgradili smo, štoviše, veliku glavnu bazu blizu Agarčanskog glavnog grada i tamo počeli držati sjednice detaljnog planiranja. Veliko Vijeće Agarte i Uzašli Majstori sudjelovali su s mnogim liderima ovih svetih tajnih društava. Ovaj odnos je dodatno proširen zbog uzbudljivih rezultata stvorenih na tim brojnim susretima. Trenutno smo uvjereni da naš glavni božanski cilj koji će ovdje doći je da će biti nagrađem, a njegov uspjeh vodi do vašeg potpunog oslobođenja od vaših bivših gospodara, mračne kabale. Mi u potpunosti očekujemo da ćemo vidjeti kako mnoge čudesne stvari uskoro počinju. Hosana! Hosana! 



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo na ovaj radostan dan da vas informiramo da su razni blagoslovi trenutno u završnoj fazi isporuke. Uskoro će ovi blagoslovi biti s vama. Stvari koje su mračni koristili da blokiraju ova sredstva više nema. Hvala Nebu i njegovoj slavi za ovo! Mi ćemo uskoro ući u eru u kojoj ovi mračni nitkovi više nisu očigledni. Ovi posebni lupeži biti će uhićeni i nova republika će biti proglašena, prvo u Americi a onda u ostatku ovog božanstvenog globusa. Ovim događajima je trebalo više nego što se očekivalo. Zahvaljujemo svima vama na vašoj trajnoj viziji i dubokoj duhovnoj potpori našim zajedničkim naporima. Gaja je jako zadovoljna s načinom na koji ste držali ovu veliku viziju u kretanju, unatoč svih frustracija na koje ste naišli. Mnoge divne stvari dolaze na vaš put. Budite spremni za mnoštvo veličanstvenih blagoslova od neba i njegovih nebeskih pomagača. 



Važno je da shvatite koliko ste doista moćni. Jedan od ključnih aspekata ovog dugog procesa za vas je potvrda iznutra da vaša vizija sada postaje istinita. Mračni su vam to oduzeli kad su vaši preci prvo slučajno pali u ograničenu svijest. To je u početku stvorilo zid između dva osnovna aspekta, duhovnog i materijalnog jastva. Ova podjela je stvorila paniku i u tom posebnom trenutku vi ste predali svoje nevjerojatne moći drugima. Ovo je vrijeme kada ćete biti u stanju proizvesti sredstva za pronalaženje načina za početak vraćanja ovih osobnih sposobnosti. Dok prakticirate vašu svakodnevnu vizualizaciju, vi polako počinjete manifestirati te izgubljene osobne moći. Kad primite te blagoslove i podanici mračnih nestanu iz vašeg okruženja, te izgubljene sposobnosti mogu se početi pojavljivati. To će se nastaviti dok ostvarujete svoju viziju i počinjete dijalog s vašim odabranim mentorima.



Mi ćemo također biti dio mentalnog i duhovnog procesa. Vi ćete dobiti bolji uvid u to dok prakticirate razne obrede u kojima ćete svakodnevno sudjelovati. Oni će biti pregledani od strane vašeg mentora i nas. Očekujemo da će to potrajati duže nego što je prvobitno predviđeno. Vi ćete na kraju doći do točke gdje možete početi vidjeti kako se sve to spaja. Kad ostvarite svoje početne "ah ha" trenutke, onda trebate nas (mentore i Majstore) da vas savjetujemo i pripremimo za posljednje potrebne korake. Kad to bude gotovo, vi ćete biti spremni za svoje vrijeme u kristalnim svjetlosnim komorama. U tom trenutku, moramo u potpunosti procjeniti ovo područje i pozvati na posljednje obrede potrebne za pomicanje ove kugle do točke njene konačne transformacije. Konačni raspored će tada biti uređen i strogo će ga svi slijediti. Aleluja! Aleluja! 



Danas smo nastavili naše tjedne izvještaje o tome što se događa. Ti izvještaji se približavaju veličanstvenom kraju. Dolazi točka kada Sveti Devet AEON-a vam se može obratiti i napraviti niz važnih objava. Do tada nastavljamo s ovim tjednim pismima! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN