Followers

Tuesday, August 23, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 23.08.2016



23. kolovoza 2016


1 Chicchan, 8 Uo, 13 Caban



Dratzo! Sada je napravljen veliki napredak. Među starješinama i raznim kraljevskim grupama postoji snažna i neuračunljiva briga da će mračni na neki način zavarati svoj slom. To je visoko obojeno kako ove moćne grupe vide ovo ogromno oslobađanje sredstava. Naš zadatak je da dokažemo da ta uvjerenja nemaju osnove. U današnje vrijeme, naš masivni program da uspješno suzbijemo ove neutemeljene tvrdnje funkcionira. Starješine jasno vide da oslobađanje ovih ogromnih zaliha sredstava ne može uzrokovati bilo kakav oblik neuspjeha. Iako mračni mogu biti u mogućnosti ukrasti ova sredstva, mi imamo sredstva da brzo prikupimo i uhitimo sve u to uključene. Zbog tih sada dokazanih sposobnosti, mudraci i kraljevske obitelji napokon su spremni čvrsto ponovno postaviti datume oslobađanja. Dakle, mi duboko osjećamo da globalna razmjena RV sada se može ostvariti i stoga omogućiti da započne ogromni proces RV (revalorizacije). Ove velike razmjene mogu dovesti do distribucije paketa prosperiteta i do nove vlasti!



Nakon što nova novčana sredstva budu puštena u opticaj to će unaprijediti cijeli niz financiranja koja su mjesecima bila na čekanju. Ti zastoji su zaustavili oslobađanje mnogih velikih mjenica, humanitarnih fondova i drugih sličnih projekata. Mi očekujemo da će narednih tjednana sva ta sredstva koja su čuvali Kinezi i europske starješine moći konačno biti u postupku i razdijeljena onima kojima je odavno obećan ovaj jako potreban novac. Još jedan uspjeh je neutralizacija sluga mračne kabale u sadašnjim korumpiranom režimima vlasti u ovom području. Uvjereni smo da su te odluke konačne i da će omogućiti da mnoga svjetska društva da budu preplavljena novcem formalno držanog godinama. Ta sredstva mogu brzo omogućiti početak niza ključnih projekata kanalizacije, vode i stanovanja. Vaš svijet također treba okončati svoju dugu ovisnost o Gajinim prirodnim resursima. Ti projekti uključuju još jedan vitalni sastojak, naime, da se okonča uništavanje prirodnih ekosustava. Sve ovo je, naravno, samo početak!



To utječe na čovječanstvo na nekoliko različitih načina. Odugovlačenja produžuju zlonamjerne strategije koje su dizajnirane da se koriste religiozni načini ovog područja za stvaranje katastrofa. To je ta potencijalna katastrofa koja donosi nevolju mnogima i uzrokuje zločincima ovog svjeta da se raduju. Toliko mnogo mogućnosti je trenutno prisutno. Vaš svijet se brzo mijenja i to je važno da se protok sredstava brzo provede. Mnogi su spremni da konačno završi staro i počne neprekidan marš prema novom globalnom rješenju. Vidimo da se vaša rastuća svijest ostvaruje na nove čudesne načine. Stara uvjerenja su izbrisana i nova stvarnost polako se počinje manifestirati. To je ta promjena svijesti koja nam daje nadu za vašu novu stalno rastuću stvarnost.



Naši posrednici gledaju kako se sve to razvija i mi smo u stalnom kontaktu s Uzašlim Majstorima i našim Agarčanskim rođacima. Njihova zajednička razmišljanja su da vi rastete u raznim smjerovima. Ono što je doista potrebno je neki mudar nadzor. Vi morate otkriti povijest koja je jednostavno izgubljena zbog Anunakija i njihovih zlonamjernih podanika. Ovaj proces je nešto što će vaši Uzašli Majstori biti prvi koji će to prenijeti. Mi ćemo vam dalje prenijeti detalje trenutno skrivenih događaja putem brojnih rasprava o kojima će vam vaš mentor reći o tome. U početku, Anunaki su koristili naprednu tehnologiju, a kasnije su dopustili podanicima da održavaju strahopoštovanje i vlast koristeći tu tehnologiju. Cijeli ovaj niz prošlih povijesnih epizoda mora biti detaljno pregledan. Mi imamo u našem posjedu povijest koja se najbolje može objasniti "putovanjem kroz vrijeme". Sve to može biti vrlo zbunjujuće. Zato budite svjesni da vam se još mnogo detalja treba ispričati. Te istinite priče će postaviti pozornicu za vaš povratak u punu svijest.



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vrlo smo zadovoljni s onim što se događa u ovom svijetu. Svugdje, nova svijest koja se sve više proširuje postaje značajan faktor. Vi izlazite iz domene onoga što su vas učili mračni, i duboko želite stvoriti nova razmišljanja i nove načine za sebe. Uz to, tu su i stare percepcije koje se i dalje drže vas poput ljepila. Mi tražimo da koristite svoja zajednička opredjeljenja da prevladate te poteškoće. Samo se sjetite da stvorite nove puteve i da koristite vaša zajednička iskustva za postizanje veličanstvenih mogućnosti. Vaša pozitivnost je ključ, kao i vaša vizija. Te stvari vam mogu pomoći da izradite ciljeve koje želite postići. Dakle, budite hrabri i spremni poduzeti vitalne rizike. Ova dva kvaliteta će vam omogućiti da ostvarite velika djela!



Svatko od vas raste na svoj vlastiti jedinstveni način. Morate se usredotočiti na najbolji način da ostvarite najviše želje. Jedna od stvari koje trebate učiniti je da se mentalno fokusirate na to kako želite provesti svoje planove. Drugim riječima, konstruirati "mape misli". Ovaj plan vam može pokazati, korak po korak, kako najbolje sastaviti vašu viziju.  Mnogi od majstora to stalno rade. Mi to onda možemo koristiti kao vodiče da stvarno implementiramo ono što je potrebno za dovršenje tih blagoslovljenih planova. Kako postajete vještiji s planovima, možete stvoriti i jednostavno manifestirati što god trebate, i promatrati kako vaš tok djeluje. Jedan od najboljih načina da se to učini je da jednostavno razdjelite svoju početnu ideju u odgovarajuće korake. Zatim razmišljate o tome kako vaš tok u ovoj viziji funkcionira. Ostalo će biti lako učiniti!



Sav taj unutarnji presing je važan za dobivanje boljeg razumijevanja o tome kako možete najbolje postići ono što želite. Drugi ključni element je da jednostavno otkrijete kako radite i komunicirate sa sobom. Ovo otkriće kako postupiti je ključ za uspješnu suradnju s drugima. U svim slučajevima morate ostati pozitivni i promatrati svoje projekte kao uspješna nastojanja. Drugi faktor je da ostanete snažan dio globalnog kolektiva. Ono što se odvija je, u stvarnosti, kolektivni poduhvat. To je vaša veličanstvena, pozitivna vizija koja, zajedno s našim naporima, vas osnažuje da uspijete. Mnogi pojedinci postižu velika djela samo zbog onoga što ste učinili da postavite polje za njih. Dopustite nam da se svima zahvalimo, i blagoslovimo vas zbog energije koju ste slobodno dali ovim projektima da transformiramo Gaju i njene ljude. Hosana! Hosana!



Danas smo nastavili davati vam izvješća kako bi objasnili što se događa u ovom svijetu. Sve ove događaje omogućilo je vaše pozitivno predviđanje. Vrijeme za te velike promjene je sada! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN