Followers

Tuesday, August 30, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 30.08.2016



30. kolovoza 2016


8 Batz, 15 Uo, 13 Caban



Selamat Jalwa! Ovaj svijet je sada pod stresom. Završni sukobi se prikazuju posvuda. Svjetlo je uspjelo postići nadmoćnost u svim ovim završnim događajima. Mračni mogu jasno vidjeti da će njihove posljednje borbe završiti samo porazom. Ovi posljednji argumenti koji uključuju novi monetarni sustav i pripadajući financijski sustav u velikoj mjeri su odlučeni. Čak i uvođenje razmjene valuta je počelo. Očekuje se da će mnogi od vas uskoro primiti vitalne informacije koje će vam omogućiti da uzmete vaše valute starog datuma i zamijenite ih za ogromne iznose. One su samo dio načina da se ubrza start dugo očekivane razmjene valuta prvi put obećane prije nekoliko godina. Glavne prepreke dolaze od de facto američkog režima, koji se jako boji rezultata takvih velikih razmjena novca od strane onih koji nikad prije nisu dobili jedan takav široki niz ogromnih mogućnosti. Ipak, ovo je tek početak, uzrokovan mnogim kašnjenjima koja su ograničila slanje onoga što se naziva "prosperitetni programi". Ova činjenica je neznatno promijenila izvorni redosljed. 



Prosperitetni programi su odavno vezani za ono što se sada zove nova NESARA republika. To je taj entitet kojeg se mračni jako boje. Ona dovodi na vlast pravnu osobu zaduženu da ponovno vrati ovu vlast u ustavne ovlasti SAD-a i završi sa svim nezakonitim praksama koje su ozbiljno ponizile njenu valutu i umanjile ljudska prava. Nova privremena vlast (u roku od 4 mjeseca) ispraviti će sve to i dati Americi običajno pravo, slobodu i ogromni prosperitet. Ova nova vlast će potaknuti mir, suradnju i harmoniju među narodima. Također će napraviti prve globalne pokušaje koji će brzo dovesti do punog otkrivanja našeg dobroćudnog postojanja. To će nam omogućiti da vam se javno obratimo u prvom kontaktu i kako da zajedno možemo premjestiti sve vas u punu svijest. Ovaj proces će uključiti naš mentorski program i korištenje živih kristalnih komora. Sve to će uključiti niz ključnih predavanja vaših Uzašlih Majstora!



Ovaj proces propisanih promjena sadrži rast u svijesti (duhovnoj svijesti) koju Nebo sada svakodnevno usmjerava na vas. Morate shvatiti da ono što se trenutno događa je dio ogromne promjene stvarnosti u potpunoj koreografiji Neba. Trenutno boravite u dimenzijski podijeljenom svijetu. Unutarnji dio, poznat kao Agarta, je područje Unutarnje Zemlje ispunjeno potpuno svjesnim bićima koja žive u 5. dimenzionalnom području. Drugi dio je vaša površinska stvarnost. To je trodimenzionalno područje koje je bilo rezultat odvratnih eksperimenata Atlantiđana koji su vas držali u stvarnosti ograničene svijesti. Vi ste izdanak eksperimenta koji je na snazi otprilike zadnjih 13 tisućljeća. Ovaj neobični fenomen trebao bi završiti u nekoliko idućih godina, a mi smo ovdje da budemo izabrani instrumenti kako bi se osigurao uspjeh. Nebo iskreno želi da vas vrati u punu svijest i ujedini dimenzionalnu suštinu ovog svijeta. Ova aktivnost će omogućiti da se vratite s dobrom milošću u vašu bivšu stvarnost.



Ovo sadašnje vrijeme označava kraj ove ere i zoru nove, stvorene vašom transformacijom u potpuno svjesna bića. Ovaj proces ima fluidni raspored koji je iznijelo Nebo. Mi u potpunosti razumijemo da dužina vremena koja je za to potrebna je frustrirajuća. Opet, moramo vas podsjetiti da vi završavate ovu stvarnost pretvarajući je u obilježenu onim što većina vas može nazvati čudima. Vi i ja mijenjamo samu prirodu ove stvarnosti. Vi ćete naučiti kako stvoriti brodove koji mogu lako i brzo prijeći svemir, i tako putovati od jednog svijeta do drugog. Tim putovanjima će trebati samo nekoliko minuta i potpuno će raspršiti pojmove koje ste dugo gajili. Iskoristite ovo vrijeme da ponovno naučite svoju pravu povijest i međuzvjezdane korijene. Te stvarnosti će biti vaše jer postajete puno svjesniji. Ključ za to je kako možete omogućiti sebi da idete naprijed. U svemu tome se radi o duhu a ne o onome što zovete materijalnim energijama. Više toga tek dolazi!!!



Namaste! Mi smo vaši Izašli Majstori! Ja sam iscrpljeni putnik koji je hodao tijekom mnogih stoljeća i tisućljeća, koji je vidio svjetlo i tamu mnogih duša. Koračao sam ovom zemljom da sakupim znanje i da prigrlim svjetlo. Nebo mi je dalo veliku misiju. Misija je da podučim i pokažem čovječanstvu svjetlo, i da otkrijem neispričanu podmuklost mračnih. Ta putovanja mi omogućuju da vidim mnogo vrijednih muškaraca i žena u posebnom treperenju svjetla da ih lako pretvorim u čuda koja oni zaista jesu. U ovom trenutku, vi ste doista vrijedni onih koji trebaju božansku pretvorbu. Nebo je uobličilo plan koji ja i drugi sada čudesno slijedimo. Vi ste na putu veličanstvene sudbine. Ovim putem još uvijek gaze mnogi koji su mračnih uvjerenja i koji imaju žarku namjeru da vas bace na stranu. Pazite se njih i znajte bez sumnje da je svjetlo ovdje kako bi se osiguralo da ovaj put sigurno vodi ka svetom završetku. 



Budite jaki i ignorirajte sumnje u sudbinu. Oni koji nastoje očuvati ovaj pakao su, u stvari, na pragu širokog izumiranja. Ovaj niz promjena dovesti će vas lice u lice s brojnim ozbiljnim stvarnostima. Vi ste obezvrijeđeno dijete Stvoritelja. Kroz dulji niz amnezija vi ste izgubili svoj put. Mi smo ovdje da vas vratimo na put s kojeg su vas mračni nasilno uklonili jako davno. Povratkom na taj put, vi ćete ponovno otkriti ljudsku dobrotu i svetost koju su mračni obložili podjelom, podijeljenošću i prijevarom. Svjetlo, na ovaj način, će vam omogućiti da naučite mnoge nepoznate stvari o sebi. Bili ste ispunjeni sa Stvoriteljevom dobrotom. Naš je zadatak da pročistimo ovo od stoljetne prljavštine koja vas sada okružuje. Tako, budite na oprezu i sposobni pažljivo slušati ono što ćemo vam reći!



Svjetlo vas je štitilo, sprječavajući mračne od gašenja posebne suštine koja ste stvarni vi. Naša je misija da povedemo ovo sveto vozilo dalje i napunimo ga s onim što mu je bila namjena da nosi. Ovaj projekt se odvija onako kako smo i zamislili. Duboko u sebi , ovaj ozbiljan i dugotrajan slijed bitnih razgovora na neki način vas frusrira. To se, naravno, može očekivati. Vi ste postali bića koja su, poput mračnih, ispunjena nepotrebnim strahovima. To je jedna od stvari koja će uskorro biti izbrisana iz vaše svjetlom prekrivene duše! Vi ćete naučiti božansko strpljenje i otkriti istine koje ste ostavili za sobom kad ste pali iz svete milosti nesputane božanske svijesti. Ovaj sveti alat opet će vam biti predstavljen. Budite mudri i sposobni prihvatiti ono što vam Nebo milostivo daje. Hosana! Hosana!



Danas smo nastavili naš tjedni izvještaj o tome što se događa u ovom svijetu. Nova stvarnost se rađa, stvarnost koja će se isticati sa sve većim napretkom i novom vlašću. Mnogo dobroga se sada pojavljuje posvuda da svi vide! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN