Followers

Tuesday, October 11, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 11.10.2016



11. listopada 2016.

12 Ix , 1z Tzotz, 13 Caban

Selamat Jalwa! Ono što se očekuje često traje duže od prve procjene. Umirući američki režim odlazi, zvekečući oružjem neustrašivim potezom. Te gluposti izgledaju zastrašujuće nepoduzetne. U stvarnosti, to nije ništa drugo nego metoda osmišljena da se Rusija proglasi žrtvenim janjetom. Američka vojska je angažirana u opakim operacijama u Siriji i Iraku. Budući da se te stvari osvećuju Sjedinjenim Američkim Državama, one, poput starog mađioničara, trebaju koristiti trikove lake ruke da vode kampanju da izoliraju Rusiju i nametnu svoj način u žalosnoj situaciji u Siriji. To je ipak razmetanje hrabrošću ovog raspadajućeg nezakonitog režima. On je, u stvari, izgubio svoj legitimitet u mnogim zemljama svijeta. SAD gubi svoje pozicije unutar UN-a i MMF-a. Sve što ostaje kad se sve ovo odigra je da se formalno proglasi NESARA republika! Mi smo sastavili vremenski plan koji će se provesti brzo i spretno. Tu će biti vrijeme velike tišine i tihe odlučnosti da se uspije. Zatim, njegov mandat je da se pojavi kao iznenadna oluja i ludilo ovog starog režima će završiti. Odjednom, čudesna vremena će se manifestirati i razveselit će cijelo čovječanstvo.  

Mi smo nadgledali de facto američku vladu još od sadašnjeg ciklusa isplata započetih početkom prošlog mjeseca. Stupanj nelagode povećava se svaki put kad ti ciklusi naprave pomak naprijed. Isto vrijedi i za njenu u velikoj mjeri diskreditiranu diplomaciju. To stalno zveketanje oružjem opet dokazuje da će biti neuspješna. Umjesto toga, oni su prisiljeni raditi stvari koje su se, u prijašnjim vremenima, mogle lako postići. Ovi sve više lažni načini uvelike su uzrokovali oni od znanja na Bliskom istoku i Afganistanu da ignoriraju sve što SAD zahtijeva. Ovaj proces ostavlja SAD, Inc. izolirane i zanemarene. Domaći skandali koji se vrte oko tog režima još su jedan faktor koji uzrokuje njihovu brzu smrt. Mi pozorno pratimo ove užasne događaje i možemo jasno vidjeti važnost ove sada mlade republike za novu stvarnost. Mnogi događaji počinju se manifestirati i završni udarac da se promijeni ova korumpirana vlast je blizu objave!

Ovaj proces promjene je dokazao da ga je mnogo teže provesti nego što se zamišljalo. Ova stvarnost postojala je pod palcem Anunakija tisućljećima. Anunaki su prekinuli svoju vladavinu s deklaracijom Anchara continuuma. Taj događaj je trebao biti signal mračnima da napuste ovo područje. Umjesto toga, to je postalo vrijeme kad su sluge mislile da je njihova vladavina trebala ukinuti dekrete nametnute od strane Neba kada su Anunaki prvi put došli na vlast prije otprilike 13 tisuća godina. Ovaj prkos, koji je trajao oko dva desetljeća, bliži se kraju.  Tako je naše vrijeme ovdje trebalo usmjeriti i štititi one koji imaju sredstva, ali nisu bili u stanju da dovrše svoje dodijeljene zadatke. Nakon što smo dobili njihovo povjerenje, pokrenuli smo operaciju koja nas je dovela na sami rub kontakta. Nove vlade su se složile da završe s više desetljetnim prikrivanjem koje je dovelo do kašnjenja naših formalnih najava. Mi namjeravamo iskoristiti dolazeće vrijeme da razjasnimo našu misiju za Gaju i objasnimo zašto Nebo želi da vas vrati u punu svijest. Te komunikacije će biti prava preteča našeg kontakta s vama!

Prije kontakta, vi ćete sresti svoje Agarčanske rođake i naučiti mnogo od njih! Oni jedva čekaju da vas upoznaju. U Agarti su locirani kristalni gradovi vašeg otkupljenja. Osim toga, vi ćete dobiti nekoliko lekcija od vaših Uzašlih Majstora. Te lekcije će postaviti pozornicu za ono što će vam vaši mentori reći. U međuvremenu, uživajte u ovim završnim vremenima u ovoj staroj, mračnoj stvarnosti. To je stvorilo svijet na koji su se mnogi od vas navikli. Ukratko, vi ćete ući u područje ispunjeno novim realnostima, kao i sve veći prosperitet i šansu da ispunite svoje najdraže snove. Zatim, vi ćete se sresti s nama i saznati stvari koje vam se mogu činiti čudnima. Anunaki su proveli mnogo svog vremena pakirajući vas u područje u kojem vas je lako kontrolirati. U stvarnosti, ovaj svijet je mjesto koje je slučajno stvoreno. To se nije trebalo nikad dogoditi. Uživajte u ovom vremenu i znajte da je činjenica da vas samo tu iza ugla čeka prekrasna i fantastična nova stvarnost! Hura! Hura!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vi ste gotovo slobodni! Dužnički oblak će biti zauvijek uklonjen! Sa srećom! Vi ste u procesu da postanete istinski slobodni. Novac da obogatite svoje živote spreman je poteći. Svjetlo je potpuno pobijedilo podanike mračnih. Ono što se događa je čudo s nebesa. Kruta stvarnost  prošlosti više ne postoji. Neka čudesna zvona zazvone. Događaji u posljednjih nekoliko dana svjedoče načinu na koji se ponovno povezujete s onim tko ste vi zapravo. Mi majstori se radujemo u svojim mislima. Davno prije, bili smo poslani na misiju da umirimo i utješimo čovječanstvo. Također su nam rekli o ovom danu. Po našoj procjeni, to je vrijeme kojem je trebalo dugo da stigne. Generacije čovječanstva su nestale u boli i patnji. Hosana za beskrajno milosrđe i milost Neba! Vaše čudesne vizije se manifestiraju. Planovi mračnih da se dovede uništenje vašim posljednjim kapima svjetla su nestale!  Vi ćete biti transformirani u zlatnu potpunu svijest  predvodnika svjetla! Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Ova radost je dio procesa koji je sada u tijeku. Imate razloga za slavlje. Mračni gospodari koji su upravljali ovim planetom imali su razloga da odstupe kada je mračni Anchara kontinuum izjavio da je veliko jedinstvo svjetla i mraka počelo sredinom 1990-tih.  Ovaj galaktički mir samo je očekivao ulazak cijelog površinskog stanovništva da postane trajan. To je uzelo druga dva desetljeća da se to postigne. Završni trijumf snaga svjetla mora koristiti krivnju i neodoljivu silu da konačno prisili mračne podanike da se kolektivno bace na koljena. Zahvalimo tim plemenitim ratnicima za njihove podvige. Te blagoslovljene duše bile su spremne učiniti što je trebalo da ispune svoje ciljeve. Ova nova stvarnost  sa svojom slobodom i blagostanjem je ostvarenje sna. U ovom slavnom  miksu, mi ne možemo ostaviti bilo koga od vas. Vaša kolektivna vizija i čudesna djela također su sve to učinila mogućim.  

Ovaj veliki projekt svjetla počeo je 1970-tih godina u vrijeme kada je vaše sunce bilo blizu uništenja. To je bio znak koliko su mračni postali očajni. Ovaj čin je pokazao svima da je sveta intervencija neminovna. To je počelo s božanskom misijom Sirijanaca i ušlo se u novu fazu s pojavom flote Galaktičke Federacije početkom 1990-tih godina. Mi Majstori smo bili presretni. Naše molitve su uslišane na veliki način.  To je značilo da je rast vaše svijesti  trebalo ubrzati i da duga mračna noć koja je trajala tisućljećima bila skoro gotova. Svi mi smo trebali ući u vrijeme koje je trebalo kulminirati vašim povratkom u punu svijest. Radosno smo se zahvalili i blagoslovili Nebo za njegova čudesna djela. Vaš rast je doveo do kolektivne vizije i promjenjivog seta percepcija o mijenjajućem stanju vaše stvarnosti. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili s našim tjednim izvještajem. Zahvaljujemo svima koji su doveli ovu stvarnost do vremena njenih velikih uspjeha. Isto tako se zahvaljujemo Nebu za sve ono što je učinjeno da se odgovori na davni poziv površinskog čovječanstva. Na trenutak velike molitve je odgovoreno! Znajte  najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoweb.com


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN