Followers

Wednesday, October 26, 2016

Croatian - Sheldan Nidle 25.10.201625. listopada 2016.


12 Lamat, 11 Tzec, 13 Caban

Selamat Jalwa! Proces čišćenja ove zemlje od njene ljudske gamadi se nastavlja. Podanike ovog područja i dalje je lako naći i uhititi. Oni doista misle da svjetlo ne može omesti njihove pozicije moći. Brzo, oni otkrivaju strašnu istinu. Njihovi pogrešni načini ne mogu se više tolerirati. Vladavina mračnih brzo završava i zamjenjuje se raznim verzijama "GESARA". Kad čišćenje ovih bezbožnih baraba završi, oni koji drže sredstva lako će pustiti da to golemo bogatstvo krene svojim putem po cijelom svijetu. Vi ćete primiti obilje koje će zauvijek završiti s opakim nagomilavanjem mračnih i njihovih glupih podanika. Nikad ne zaboravite kako su vas mračni na tako zao način spriječili da primite sredstva koja hitno trebate da preuredite ovu stvarnost. Od vitalne je važnosti da vidite ovo ogromno bogatstvo kao način da se osigura da se vaši snovi ostvare. Vaša uvjerenost i uspješno sanjarenje će vam omogućiti da se oslobodite svojih neutemeljenih strahova i trajnog uvjerenja da ste manje vrijedni od ostalih. Svi vi ste čudesna unija potencijala koji se treba očitovati na svaki mogući način.

Budite u stanju vidjeti sebe kao vrlo vrijednog člana ove globalne unije i naučite o svom suverenom pravu da manifestirate svoje snove. To je način na koji ovaj kolektiv može proizvesti kreativna rješenja za novu stvarnost. Vi imate u sebi duboku mudrost. Nemojte misliti da su vaši snovi nedostojni. Vi ste važan dio ove kolekcije površinskog čovječanstva. Budite trajno povezani jedni s drugima i na taj način shvatite kako ovaj stalno fluktuirajući set doprinosi mijenjanju cjeline. Usvojite poziciju u kojoj ste intuitivno shvatili da ova beskrajna operacija uokviruje vašu novu stvarnost. Mi smo ovdje, kao i Nebo, da nadgledamo ovaj proces. Budite slobodni doprinijeti sa svojom ljepotom ovoj organskoj cjelini. Oslobodite se starih načina i uvjerenja. To će biti novo vrijeme ispunjeno sa slobodom i blagostanjem. Morate otpustiti kontrolna pitanja ugrađena u vas tako studiozno od strane mračnih. Dobrodošli u razigranost svjetla i otkrijte veličanstvenost toga tko ste vi zapravo. To je samo prethodnica ovog novog doba duhovnog otkrivanja!

Ovo novo doba otkrića je zapravo o razumijevanju kako svjetlo stvara svoje stvarnosti. Vi to brzo učite, i dobivate uvid u njegovu izuzetnu zamršenost. Ovaj vaš novi život temeljiti će se na vašim snovima i radu svjetla u njima. Dugo ste bili u poricanju o tome kako se transformirati učeći da doista budete svoji. Davno, bili ste slika unutrašnje kreativnosti. Ograničenja učenja od onih oko vas na početku su vas sprječavala. Kasnije, ta ograničenja su se pretvorila u zidove koji vas sada okružuju. Ovaj nametnuti osjećaj ograničenja treba razbiti i potpuno napustiti. Umjesto toga, vama treba novi prototip. Onaj koji, s obzirom na vašu primitivnu zaigranost, joj omogućuje da vas obuzme. Vi nekako osjećate da je ovaj proces neprimjeren. Vi morate završiti s tim osjećajem. Zamijenite ga s potrebom da vidite kako možete izmjeriti gdje se uklapate u cjelinu. Ovo mjerilo je u vama. Duh vam je to dao kad ste se rodili. Sve što je potrebno je da znate kako to prepoznati. To je zadatak koji naši mentori namjeravaju istražiti s vama.

Počnite, dakle, istraživati kakav je to osjećaj biti neograničen u svojim resursima. Pogledajte unutar sebe, s namjerom, pažljivo istražite svoje prioritete za svaki od vaših snova i kako se oni uklapaju u veličanstvenu cjelinu. Koristite ovaj veliki okvir da odredite kako ih želite manifestirati. To je, naravno, samo početak. Pogledajte oko sebe i razgovarajte o svemu tome sa svojim najbližim prijateljima ili obitelji. Namjera nam je da to u potpunosti proširimo s vama. Prvi zadatak naših mentora je da vam se omogući da otpustite strahove i sve druge duboke percepcije koje vas mogu ograničiti. Želja nam je da otkrijete koliko ste doista nevjerojatni. Ovaj proces je potreban da vas se osnaži kako bi eliminirali svoje stare percepcije. Uvijek imajte na umu da imate ogromni potencijal koji bi se trebao proširiti na sve što ste sposobni opaziti. Taj potencijal je glavni element koji će vam vaš mentor utkati i onda istražiti s vama. Ova operacija može potrajati neko vrijeme kako bi to u potpunosti razumjeli. Stoga vam namjeravamo pokazati kako vas ovaj plan može otvoriti da sveobuhvatno ispunite svoje snove. U tome leži ključ vašeg ogromnog potencijala!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo naglasiti činjenicu da se vaše područje mijenja na bolje. Oni koji sumnjaju u ovo trebaju samo pogledati oko sebe i vidjeti da držanje mračnih i njihovih podanika ne donosi ništa drugo osim bezumne nade za uspjeh koji je sada doista nedostižan. Bitno je da oni koji imaju vizije slične našima shvate da ovaj novi svijet je zaista blizu! Zajedno zatražimo prvo od Neba, a onda zatražimo od vaših vlada da sustav vlasti bude implementiran da ga svi vide. Nebo će napraviti vremenski raspored s mračnima. Vrijeme se približava, dragi naši, kada će se ovo čudo manifestirati. Zato budite spremni objasniti, kad se približi, da novi načini dovedu do radosti! U ovoj radisti svi možemo neometano ostaviti godine frustracija. Pustite sve tragedije koje vas okružuju. Ovo je vrijeme kada će se mnogi vaši snovi manifestirati i konačno će se završiti sa starim načinima. Neka zvono slobode zazvoni opet i opet u cijelom tom području!

Svatko od vas još od djetinjstva je imao niz posebnih želja koje su se mijenjale mnogo puta dok ste odrastali. Oslobodite ove velike vizije. Prepoznajte kako duboko u vama one mogu donijeti veliku radost. Nebo iskreno želi da se sve to dogodi. Bogatstvo i pogodnosti koje omogućuju da se to ostvari su sve ono što Nebo namjerava ostvariti. Uzvišeni Stvoritelj svega je to odredio još prije više tisućljeća. Kao što smo prije spomenuli, božanski raspored je u primjeni. Ovo vrijeme je božanski određeno. Ovo sveto vrijeme je blizu. Mi Majstori činimo sve što je potrebno da donesemo ovaj veličanstveni trenutak na Gaju. Događaji se trenutno odvijaju kako bi se postigao ovaj sveti događaj. Dakle, potrebno je da iznesete vani vaše svjetlo tako da se ovaj događaj može odvijati sada. Dakle, bitno je da svi budu ustrajni u manifestiranju posljednjeg velikog događaja. Molimo da budete ustrajni u ovom zadatku.

Jako davno, površina ovog područja izgledala je iznimno tužno. Anunaki su bili posvuda. Njihova mračna djela, pojačana ludilom ritualnog ubijanja i stalnim ratovima, bili su pravilo dana. U proteklom stoljeću i pol, ova tama počela se polako dizati. Sada ste na samom rubu Doba svjetla. Ono što je nekad izgledalo nemoguće da se dogodi. Sada kada je ova rastuća svijest dosegla opću svijest, neka moćna čuda će se dogoditi. Nastavite raditi za svjetlo! Znajte da tama izmiče. Mi Majstori to zapažamo svakodnevno. Postajemo sve uvjereniji u to. Mračni su prisiljeni da se odreknu svojih tortura nad vama. Potencijalni ratovi neće donijeti ploda. Aura mira se spušta na ovu blagoslovljenu Zemlju. Vrijeme čudesnih događaja odjednom se pojavljuje i zaista je blizu! Ne gubite vjeru! Ostanite pozitivni i očekujte da će se dogoditi još više čuda!

Danas smo još jednom izvijestili što se događa na ovoj dragocjenoj kugli! Objave mnogih stvari koje ste dugo priželjkivali su tu! Novo vrijeme za sve je nad nama! Budite spremni da budete najradosniji dio toga! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoweb.com


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN