Followers

Sunday, December 25, 2016

Croatian -- Sheldan Nidle - 20. prosinac 2016.



Sheldan Nidle - 20. prosinac 2016.

4 Kan, 7 Mol, 13 Caban

Dratzo! Oni koji su zaduženi za distribuciju RV i paketa prosperiteta rade brzo da vide da su ih iznijeli na vidjelo. Trenutno RV se otkrivaju kroz razne razine koje su postavili ovi marljivi radnici svjetla. Oni znaju važnost mnogih tih paketa prosperiteta. Nakon što više od 70% ovog specijalnog novca bude isporučeno, stvaranje NESARA Republike pravno je osigurano. Ovaj jedan faktor čini ovaj proces bitnim za ono što trenutno provode naši zemaljski suradnici. U međuvremenu, tu je i proces revalorizacije valuta. Ovo je da bi se osiguralo da se velike sume novca uspješno prenesu materijalno ugroženima u cijelom svijetu. Ovi humanitarni projekti omogućuju ovom svijetu da lako nadomjeste slobodu, hranu, sanitarije, stanovanje, odjeću i električnu energiju potrebnu da se svatko dovede do ubrzanja. To osigurava obrazovanje i internet edukacija potrebni da se shvati ono što mi radimo. Kao što možete vidjeti, postignut je veliki napredak. Još uvijek je potrebno mnogo toga prije nego što postignemo naše zadane ciljeve.

Naši suradnici na vašem svijetu rade predivan posao. Međutim, tu su još mnogi iz kabale koji su se tek nedavno otkrili. Veći broj nitkova niže razine su ščepani. Ova grupa je pomogla u posljednjih nekoliko tjedana da se uhite većina iz slijedeće razine bitangi. Ovaj proces nam je pomogao, također, da otkrijemo kako su ti podrugljivi štakori djelovali, omogućujući nam da identificiramo ove skrivene operacije gotovo do najviših razina. Naši operativci su zauzeti povezivanjem posljednjih djelića te zlonamjerne slagalice. Svrha ovog završnog niza istraga je da pripremi naše suradnike da obave završno globalno zbacivanje ovog monstruozno isprepletenog zla. Anunaki su stvorili strahovito podmuklu organizaciju mraka. To je proželo svaki kutak ovog globusa. Dakle, ispipavanje ovih kriminalaca je pokazalo da je to poprilična studija u procesu razmišljanja ovih podmuklih štakora. Naša zajednička namjera je osigurati sredstva i kraj velike globalne koncepcije, Ti ciljevi su sada svaki dan dovodi sve bliže razotkrivanju, i do NESAERA!

Naša flota nastavlja pratiti Gajino površinsko područje. Svaki kutak ovog svijeta je pod napadom od strane dvije velike sile. Prva je promjena klime. Ovaj proces, potaknut brzom globalizacijom vašeg primitivnog industrijskog doba, izbacio je neizrecivu količinu atmosferskih, oceanskih i kopnenih zagađivača. Ova užasavajuća operacija dobila je veliku globalnu ekstenziju u razdoblju nakon završetka Drugog svjetskog rata. Gledajući iz svemira, bili smo u mogućnosti izmjeriti količine zagađenja koje su dodane samo u posljednjih četrdeset godina. Svjesni smo koliko su samo opasni svi ti otrovi. Drugi faktor je proces koji Gaja koristi da pripremi ovaj površinski svijet za njegovo buduće ujedinjenje s 5D rajem Unutarnje Zemlje. Ova velika operacija se odvija u relativno sporijem ritmu nego prvi faktor. Stupanj umjetnog zagađenja koje utječe na ovu prirodnu promjenu je zapanjujuće! To je izazvalo da se formiraju neobični gradijenti temperature. To su proizvele velike nakupine plastike koje su se pojavile u oceanima i skrenule prirodni tok struje.

Ove promjene imaju tendenciju da povećaju stopu po kojoj se vaše točke globalnih prebivališta pogoršavaju. To nas zabrinjava, jer vas želimo osloboditi da riješimo te probleme sa zajedničkom tehnologijom vezanom s vašom stalno rastućom sviješću. Stupanj radijacije koji se pumpa u oceane, u kombinaciji s rastom pješčane prašine iz sjeverne Azije, stvara problem koji zaista zahtijeva niz kritično potrebnih rješenja u cijelom svijetu. Mi smo objasnili našu zabrinutost vašim liderima i molili ih da se raspored za globalno razotkrivanje pokrene. Bitno je da brojne teškoće koje izgleda vi ignorirate budu solidno riješene i hitne akcije budu odmah poduzete. Mnogi od vaših političara drže se uvjerenja da su, kratkoročno, opasne za sve vas. Mi smo stoga poduzeli neke male i preliminarne radnje kako bi vam dali malo dodatnog vremena da riješite mnoge od ovih ozbiljnih pitanja. Naša je percepcija da promjene u vašim vladama mogu riješiti te nedaće globalno. Bitno je da većina tih problema bude napadnuto, a ne ignorirano!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Svijet se nalazi usred blagoslovljenih promjena. Oni koji nadziru te promjene shvaćaju da će to potrajati duže nego što se u početku procjenjivalo. Ipak, unatoč tome, ove promjene će doista omogućiti svakome da upozna oblik slobode koji nikad prije nije doživljen još od pada Atlantide. U tom svjetlu, veliki prosperitet će vam omogućiti da konačno ispunite svoje najveće snove i jasno vidite da su vam vaše odavno izgubljene sposobnosti vraćene. Mi majstori, usko smo surađivali s Nebom i našim zemaljskim suradnicima kao bi osigurali da ovaj rad bude potpuno zaštićen, i siguran od onog što bilo koji stari poredak može eventualno željeti učiniti. Dakle, cijeli ovaj projekt nam je uzeo mnogo više vremena. Ipak, ostanite pozitivni, dragi moji! Znajte duboko u svojim srcima da je ovo novo vrijeme napokon blizu. To će biti vrijeme za slavlje, znajući da ćete ubrzo pozdraviti ostatak svojih nebeskih i galaktičkih obitelji!

Ovo vrijeme koje dolazi jasno će razgraničiti vaš završni put do pune svijesti. Ti trenuci su, dakle, razdoblje kada možete početi uspostavljati jasnu sliku o tome kako ste bili u stanju izbjeći ropstvo Anunakijevih podanika. Mi majstori smo potaknuti napretkom u ovom procesu i koliko se on brzo približava svojim završnim fazama. Tada će novčana sredstva brzo stići, jer ovo je pravo vrijeme da se proglasi nastanak NESARA Republike. Mi i Agarčani upravljamo s tom božanskom operacijom. Mi razumijemo njenu kompleksnost i jednostavno vas molimo da zadržite svoje pozitivne vizije. Kao što je prije navedeno, vi imate predivnu energiju koja pomaže da svi uspiju. Ova zajednička akcija je uspješna samo zbog onoga što vi nastavljate ostvarivati. Mnogi divni događaji spremni su se dogoditi. Ova tamna bara približava se svom kraju.

Cijeli taj projekt je čudo za nas. Naše sveto nebesko Vijeće prvi put je stvoreno prije nekih 900.000 godina kada je kolonija Lemurija bila na svom putu na Gaju. Svrha ove kolonije je bila da stvori galaktičkog čovjeka, nebesku i planetarnu uniju. Trebalo je priznati specijalno stvorenu vezu, i partnerstvo s prekrasnom nacijom kitova. Ali brojni mračni faktori uzrokovali su posebnu vremensku traku koja treba biti ponovno napisana. Naše sestrinstvo i bratstvo je usklađeno, kako je Nebo odlučilo. Dakle, napredujemo u sadašnjosti s punim znanjem da se događaji koje smo opisali odvijaju. Naša galaktička i zemaljska braća i sestre sada završavaju postupke koji će vam dati jako dobrodošao set darova. Neka kraj ove godine, i početak nove bude vrijeme za radovanje i početak svega što ste namjeravali učiniti sa svojom veličanstvenom strašću. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas, kao i uvijek, izvijestili smo što se događa diljem ovog svijeta. Koristite ovo preostalo vrijeme da završite svoje brojne pripreme. Nebo vam namjerava dati darove koje najviše želite. Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN