Followers

Wednesday, December 28, 2016

Croatian -- Sheldan Nidle - 27. prosinac 2016



Sheldan Nidle - 27. prosinac 2016.

11 Batz, 14 Mol, 13 Caban

Selamat Jalwa! Danas počinjemo s kratkim izvješćem o napretku. Stavke valuta koje su namijenjene za distribuciju u procesu su priprema. Znamo da je bio dug i težak put za sve. Stoga je važno da znate da se oni na vrhu raznih nivoa distribucije pripremaju za pokretanje najčudesnijeg procesa. Jednom pokrenut, s izuzetkom nepredviđenih okolnosti, očekuje se da će ovom procesu trebati mjesec dana da se završi. Kao što znate, bio je to mukotrpan put za sve. Isporuka fondova prosperiteta jednostavno je početni stadij te zamršene operacije. Mi znamo da je produženo trajanje ove procedure bilo komplicirano imperativom da ove akcije budu sigurne i iznad stola. Stoga se stvorila obaveza da se ide toliko sporo koliko je bilo potrebno. Naš cilj je bio da radimo s našim saveznicima i držimo ih zadovoljne onim što se događa. Ovaj niz zahtijeva nas je prisilio na vrlo spor i promišljen mod. Dakle, trebalo je više od dva desetljeća da se završi ovaj dio našeg velikog i složenog projekta. Radosni smo da vidimo da su vaša svijest i percepcija ovog zadatka omogućile bolje razumijevanje onoga što ovo putovanje predstavlja.

Kad smo stigli na vaše lijepe obale, odmah smo osjetili što se događa. Anunaki su još uvijek bili gospodari ovog površinskog svijeta i postupali sa svojim slugama u čvrstim, ali baršunastim rukavicama. Vaša pozicija je bila da budete poslušni s malo ili bez suvišnih pitanja. Ova nepravedna stvarnost nam je izazvala bol zbog onoga što ste trpjeli. Odmah smo otkrili tko je bio zadužen za Sveto svjetlo nebeskih postignuća. U početku, oni su bili sumnjičavi prema našoj prisutnosti, ali postupno, počeli su razvijati povjerenje. Vaši Uzašli Majstori su bili naši zaštitnici, a kroz njih naš sveti projekt bio je objašnjen svima. Ipak, trebalo nam je više od dva desetljeća da se razvije stupanj povjerenja potreban da uspješno ostvarimo naše projekte. Kad se to postiglo, bili smo u mogućnosti provesti projekte koji su uključili tajna sveta društva Majstora i Agarčana. Tijekom tog vremena, povećali smo broj naših brodova u našoj floti i završili obuku onih koji su dodijeljeni da vam budu mentori. Ti projekti se, naravno, nastavljaju.

Počeli smo razvijati strategiju kako najbolje ukloniti podanike koji su dio brojnih vaših vlada. Ovaj proces obično je vezan s trajnim pravnim postupkom povezanim s ogromnom korupcijom i nezakonitim radnjama sadašnjeg američkog režima. Ovaj projekt prvo je bio stvoren da se izoliraju vitalni aspekti onih koji su vodili ovu nezakonitu radnju. Drugi dio plana je bio da se postupno manifestira nova pravna republika, temeljena na nizu dokumenata koji su postali poznati kao NESARA. Ova operacija je rezultirala s nekoliko komplikacija koje su postupno u potpunosti riješene.  Bili smo u stanju da brzo uspostavimo novu vlast u cijelom svijetu kao okvir za pravu vladu Amerike. Najvažniji cilj je da se transformira sadašnja situacija kroz niz budućih najava. Strateški, točno vrijeme tih najava treba se čuvati skriveno od javnosti. Zato je iznimno važno da se to, i projekt prosperiteta nastave u tajnosti sve do pravog trenutka za potpuno razotkrivanje. To je naša zajednička politika da sve to držimo u tajnosti sve dok se pitanje sigurnosti povezano s tim u potpunosti ne riješi.

Kako se ove faze tajnosti završavaju, mi se približavamo sve bliže razotkrivanju. Bit će nam mnogo lakše raditi kad budemo mogli javno govoriti s vama i razgraničiti ono što je Nebo odlučilo. Svjesni smo koliko je bitno imati mogućnost raditi dalje od trenutno potrebne sjene. Naši posrednici bili su prisiljeni održavati određene protokole koji su malo nespretni. Mi smo se držali onih gore uglavnom da umirimo naše partnere. U narednim mjesecima, ova potreba će nestati jer ćemo vam se početi obraćati direktno. Opseg zagađenja i klimatskih promjena proglašenih od strane Anunakijevih podanika jako zabrinjava. Vi ste prouzročili nevjerojatni stupanj neravnoteže u vašoj atmosferi i oceanima, i na vašoj Zemlji. To se mora ispraviti. Za nas, ti zadaci su jednostavan skup operacija. Međutim, oni koji kontroliraju vlade provode politiku koja je protiv takvih postupaka. Moramo čekati sve dok se razotkrivanje službeno ne objavi. Kao što možete vidjeti, približavamo se nizu događaja koji mijenjaju način na koji ovo globalno društvo funkcionira. Aleluja! Aleluja!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo posebno doba godine je povećano u radosti onim što je spremno da se pojavi. Veliki duhovni dar financijske slobode je blizu. Stoga, budimo veseli i dobrog raspoloženja. Ovo je vrijeme, također, kada se energija duhovne obnove manifestira. Znajte da je ova energija simbol novog obećanja Neba da vas obaspe milošću i akcijom. To simbolizira kako su se obvezali Nebeski domaćini za vašu sigurnost i iskupljenje od protoka energija koje pozitivno jure cijelim ovim područjem. Neka cijelo čovječanstvo uzme u obzir da se ova vrlo posebna naknada manifestira. Neka ova praznična sezona bude proslavljena u znanju da se monstruozno zlo koje je bilo vaše prokletstvo podiže. Najsretniji blagdani za svakoga i za sve! To je doista vrijeme na koje treba gledati s radošću i zahvalnošću srca Nebu! Hosana! Hosana ! Hosana!

Kao i uvijek, ovo slavno vrijeme počelo je izgledati zagrnuto odgodama i uobičajenim frustracijama. Diljem svijeta velika renesansa svijesti gurnula je Gajino površinsko područje do novih visina. Duga lista svjetskih humanitarnih projekata se nakupila, zajedno sa prikupljenim sredstvima da bi se osiguralo njihovo izvršenje. To je vrijeme kada stresovi populacije rastu i blagoslovi nove stvarnosti se pojavljuju. Ovaj veličanstveni planet vidjet će pojavljivanje čuda koja će donijeti svitanje svjetskog mira, temeljenog na vašim uzvišenim vizijama. Ti blagoslovi će se manifestirati, a eksplozija aktivnosti će vidjeti kako novo ponašanje nastaje diljem svijeta, potaknuto rastućom svijesti ovog planeta. Nebo je davno posadilo posebno sjeme kako bi omogućilo ovakav sjajan događaj. Ovo oblikovanje ove nove stvarnosti samo je početak. Dakle, stojte po strani u očekivanju i gledajte kako ova nova stvarnost brzo poprima svoj veličanstveni novi oblik.

Kao što možete vidjeti, toliko prekrasnih čuda upravo je iza poslovičnog ugla. Mi Majstori smo ponosni onim što ćete učiniti kad konačno dobijete svoju slobodu i prosperitet. Ovaj niz pojava će vam pokazati koliko ste zaista sposobni. Strpljivo smo gledali i vidjeli kako su vas nemilosrdno Anunakijevi podanici nisko držali. Sve to će se sada promijeniti dok transformirate ovu prekrasnu kuglu koja je vaš dom. Vi ćete razviti planove za korištenje nove tehnologije da očistite vašu vodu, zrak i zemlju. Kad vam napokon otkrijemo brojne ključne istine, još više čuda će se odjednom manifestirati. Nakon što konačno vaša svemirska obitelj sleti, vi ćete biti u stanju pokazati u kojoj mjeri je narasla vaša svijest. Čak i Agarčani će se radovati zbog onoga što ste postigli. To je to čudesno mjesto koje se sada može ujediniti s unutarnjim područjima da se formira nova Gaja!

Danas, nastavili smo s našim tjednim izvješćima. Ovo čarobno doba godine donijelo nam je mnogo radosti! Sigurno je da će dolazeće vrijeme svima donijeti sve blistave sekvence čuda. To je također vrijeme da koristite svoje nevjerojatne vizije da manifestirate istinsko čudo koje je čovječanstvo! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)



Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN