Followers

Thursday, January 5, 2017

Croatian -- Sheldan Nidle – 3. siječanj 2017.



Sheldan Nidle – 3. siječanj 2017.

5 Etznab, 1 Chen, 13 Caban


Dratzo! Nakon nekoliko daljnjih ozbiljnih rasprava o razlozima za stalno promjenjivu „philosophie de guerre“, projekt financiranja nastavlja se kretati naprijed. Bitne razlike koje se tiču toga kako će post-prosperitetni svijet biti upravljan. Nedostatak temeljitog svjetonazora bio je izložen i, u ozbiljnom nizu detaljnih rasprava, pregledan od svih strana, usvojen je detaljan plan. Trenutno smo jedinstveni u velikom broju ciljeva i rasporedu da ih se pravilno provede. Ova prijeko potrebna predigra dogodila se zbog brojnih pokušaja vragolija od strane nelegalne korporacije SAD-a. Ono što je uzbudljivo je da smo doista na istoj strani. Nova vlast je revolucionarna i raznolika skupina pojedinaca koja, s vremena na vrijeme, nije uvijek radila usklađeno zajedno. Ovaj organski proces prošao je kroz vlastitu mirnu revoluciju i izašao kao cjelina. Mi mijenjamo mnoge temeljne procese i formuliramo način kako da skupina uspješno upravlja ovom vrlo složenom situacijom. To je rezultiralo u stilu koji sada samo može proizvesti doista čudesni niz potrebnih rješenja! Trenutno pripremamo opći raspored događaja i uvjereni smo da najbolje tek dolazi.

Unutarnji rad na konačnom rješenju je, dijelom, zbog jako zakašnjelog susreta mozgova. Mi sada duboko osjećamo da je ovaj novi opći dogovor neophodan za sljedeći korak da se vaš svijet premjesti izvan starog sustava koji su proizveli Anunaki, koji je bio jedino u korist njihovih podanika. Mi stvaramo globalno društvo koje je u skladu sa sve većom globalnom sviješću. Ovo buduće područje će biti prosperitetno, slobodno i, što je najvažnije, suvereno. Njegov način razmišljanja je da bude sposoban razumjeti nove ciljeve ovog još uvijek društva u nastajanju. Ono ima mnogo varijacija koje će imati potporu regionalnih vlasti. Ovaj proces će omogućiti nove razine zajedničke tolerancije za rast i napredovanje. Svakog dana, on se također kreće prema atmosferi razotkrivanja. Ova jedna činjenica nam pokazuje koliko brzo vaša potraga za srećom mijenja vaše područje. To je svijet u kojem ćemo se rado pojaviti. Naše predstavljanje, i ono od Agarčana, biti će veličanstvena završna faza ovih trajnih promjena. Vi brzo evoluirate u faze koje predviđaju nastanak doista izvanrednog galaktičkog društva!

Dok rastete u svijesti, vi rastete i na druge načine, kao i da mijenjate način na koji percipirate ovu stalno mijenjajuću stvarnost. Čovječanstvo je prvo de-evoluiralo u posljednjim danima Atlantide a onda polako, nakon posljednjeg zlatnog doba, počelo je ponovno evoluirati. Ovo vrijeme je bilo obilježeno kretanjem naprijed, od beskrajnog barbarstva svijeta u 20-tom stoljeću prije Krista do danas. Mi smo pažljivo pratili ovaj napredni pokret, jer smo i sami gurali avatara za avatarom k vama. Nebo je dodano ovom procesu jer specijalno nebesko sestrinstvo i bratstvo je bilo dodano da ubrza ovaj čudesni proces. Dakle, sadašnje vrijeme je operacija brisanja od strane Neba da se osigura da mračni napuste stvarnost u pravom božanskom trenutku. To se sada odvija i složeni proces koji vi zovete simptomi uzašašća“ stalno je u tijeku. Ovo, dakle, posebno vrijeme je za pripremu površinskog čovječanstva za njegove naredne zadatke tako da može ponovno preuzeti svoju ulogu čuvara s Gajom i mnogim njenim ekosustavima. Ovo vrijeme je , također, i priprema da prihvatite nas i vaše rođake Agarčane.

Ovaj proces je duboko vezan za vaš uzlazni pomak u svijesti. Nebo se zalaže za podizanje vaše percepcije o ovom području i da vas učini svjesnim o tome koliko je taj proces međusobno povezan. Već ste naučili o ovoj svetoj povezanosti tijekom globalnog ekološkog pokreta. Sada, morate ići dalje i otkriti brojna božanska pravila po kojima Nebo širi i održava život, ne samo na Gaji, nego u cijeloj ovoj galaksiji. Dok smo se kretali kroz ovu galaksiju, postali smo upućeni u mnoge razne načine na koje Duh održava život. To je ta mudrost s kojom ćete se sresti kad postanete galaktički ljudi. Mi smo imali privilegiju otkrivanja naizgled beskonačnih vrsta života. Svaka je bila povezana sa specifičnim poretkom okoliša, pokazujući trajno čudo života i njegovih doista beskrajnih raznolikosti. Unaprijed se radujemo da ćemo gledati kako putujete kroz ovu veličanstvenu stvarnost.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća, vidjeli smo neku vrstu scenarija vlaka smrti na djelu. Naša je namjera da se primarni ciljevi ove tihe duhovne revolucije kreću naprijed. Nebo, u svojoj beskrajnoj milosti, dopustilo je našim suradnicima da nastave na uglavnom nepravilan način. Dakle, razni projekti su se pomaknuli prema naprijed na neobičan način. Pohvaljujemo svakog od vas za održavanje svoje pozitivne energije, iako se rezultati tek trebaju očitovati. Važno je da znate da Nebo radi s nama da vidi da ova nova gregorijanska godina započne sa stupnjem otvorene manifestacije koja može brzo postati vidljiva svima. Povremeno, ovaj proces može biti prilično zbunjujući. Naši suradnici su bili u mogućnosti ukloniti sve prošle poteškoće. Dakle, oni su napokon pristali na uvjete koji će omogućiti oslobađanje mnogih instrumenata financiranja. To će signalizirati da se mnogi kritični događaji bliže kraju.

Nebo je oslobodilo mnoge velike energije krajem prošle godine da se očisti ovaj solarni sustav i započnu brže promjene u odvojenim stvarnostima. Tijekom proteklog milenija, ovaj solarni sustav je držan u nekoj vrsti suspenzije. Planetarni domaćini i prateći anđeli bili su blokirani stalnim intervencijama mračnih. Stanje uzrokovano s bliskim sunčevim nova događajem ranih 1970-tih. Venera, Mars i Pax sada su pripremljeni za vašu okupaciju u bliskoj budućnosti. Ova nebeska operacija još je jedan znak da kašnjenje, koje je najvažniji uvjet stvarnosti, približava se vrlo zasluženom završetku. Trenutno, glavni planeti životnog pojasa u ovom Sunčevom sustavu su, u stvari, vrlo aktivni. To je još jedan znak pozitivnog napretka. BOŽJA VOLJA Neba će se pojaviti. Dakle, ovo će biti najradosnija godina za svakoga!

Vi ste izuzetna skupina bića koja su se inkarnirala na Gaji u ovom trenutku. Nebo je oblikovalo jedinstveni niz ugovora s vama. Naš sveti zadatak je osigurati potrebnu rijetku i božansku milost kako bi vam se omogućilo da ispunite glavni razlog zašto ste ovdje. Ovaj zadatak je pružio priliku da se otkrije kako se odnosimo jedni prema drugima, a taj proces se stalno razvija dok se približavamo trenutku kada se sve te točke presijecaju. To će uključiti učenje koje će vam dati istinitu povijest ovog društva, od njegovih grubih početaka od pada Atlantide. To će biti vrijeme kad ćete biti u mogućnosti vidjeti zašto trebamo prihvatiti ovu novu stvarnost. To će dovesti do susreta s Agarčanima i, prije svega, s našim duhovnim i svemirskim obiteljima. Mnogo toga je suđeno da se dogodi i mnoge stvari će se otkriti. Budite mirni, a najviše od svega, budite sigurni u ono što će se uskoro dogoditi. Aleluja! Aleluja!

Danas smo dobili još jednu šansu da vidimo što se doista događa na površini ove prelijepe kugle. Ostanite strpljivi! Trebalo je dugo vremena da dođemo do našeg trenutnog stanja. Brojni događaji se pripremaju za očitovanje i za transformiranje svih frustracija koje su vas do sada stalno okruživale. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! ( Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN