Followers

Friday, January 27, 2017




 
13 Cavac, 2 Yax, 13 Caban

 Dratzo! Danas smo došli da nastavimo našu priču. Sve se stalno kreće naprijed. Opozicija ove distribucije u temelju je slomljena. Tijekom nekoliko sljedećih mjeseci očekuje se dovršetak najvažnijeg dijela ovog vrlo složenog postupka. Republika je konačno spremna za puno razotkrivanje. To je uzelo dugo vremena, jer njena formalna objava još uvijek je pomalo kontroverzna. Očekujemo da će ostatak cijelog ovog paketa biti donesen vrlo brzo. Taj de facto režim je bio na vlasti jako dugo tako da je njegov pretpostavljeni legitimitet izgledao besprijekorno. Stoga je naša misija povezana s objašnjavanjem svima zainteresiranima kako će ova nova vlast biti formalno proglašena. Ova procedura je formalno spremna za razotkrivanje i treba biti objašnjeno kako se prije ovaj de facto nelegalni režim potpuno nnamjestio. Bitno je da ova serija razotkrivanja bude detaljno objašnjena američkoj javnosti. U tom smislu, obećali smo promijeniti način na koji će ova vlast biti u potpunosti najavljena i pravilno uspostavljena. Ako bi se to napravilo bez pažljivog planiranja, to bi moglo izazvati veliku štetu. Stoga, treba upotrijebiti sekvencioniranje.
 
Mi smo preporučili da ovi važni koraci odmah započnu nizom formalnih proglasa o ovoj vrlo osjetljivoj temi. NESARA i njegova posebna povijest zahtijeva seriju službenih najava. Kad se to postigne, ciljevi za slijedećih 120 dana se moraju izložiti. Tijekom posljednja dva desetljeća, dogodili su se brojni događaji u tajnosti, a to se mora otkriti. Oni će se koristiti za objavu novog svjetskog financijskog sustava. Ovo je potrebno, kao i opći pregled o tome što očekuje Ameriku i svijet. Ovaj kratak pregled traži što je moguće potpuniji niz detalja. Trenutno, ovo područje je u kritičnom trenutku. Potreba za uspostavom nove globalne stabilnosti je na prvom mjestu. Uloga američkog Ustava u ovom procesu treba biti u potpunosti objašnjena. Novi globalni plan poprima oblik. Većina Amerikanaca ne razumije što treba učiniti. Formalnu i uzbudljivu povijest treba im detaljno prikazati. U tom svjetlu, prosperitetna i mirna stvarnost može i dalje biti uspješna!
 
Naši primarni zadaci pripremiti će put vašem prosperitetu, oslobođenju od kontinuiranog dužničkog ropstva. Tekući projekti proizvesti će novu stvarnost koja je novi Vi i nova Gaja. Ti 5D entiteti su razlog da dođemo na vaše obale na prvom mjestu. Davno, Nebo je odredilo da vaše ekstenzivno putovanje u ograničenu svijest završi s ulaskom u 21. stoljeće. U to vrijeme trebali biste ponovno pokrenuti svoje zanimanje kao glavni Gajini staratelji. Naše operacije su bile specifično planirane da vam pomognu kao zvjezdanoj naciji u kolonizaciji planeta i mjeseca ovog sunčevog sustava koju je provela Galaktička Federacija. Ovaj projekt su privremeno preuzele mračne sile pod komadom specijalnog tima za napad od Anchara kontinuuma. Njihova misija je bila uspješno osujećena ubrzo nakon što je vaše 21. stoljeće počelo. Sada je vrijeme za pojavu nove Republike i nove, slobodne i prosperitetne stvarnosti. Vi ste također na pragu punog kontakta s Galaktičkom Federacijom.
 
Ova serija ključnih operacija približava se svom uspješnom završetku. Naš zadatak ostaje da trajno promatramo i pozorno pratimo božanske ukaze Neba. To traje od našeg dolaska pred kraj 20. stoljeća. Naš cilj je bio da se ispune razni ciljevi nedugo nakon početka 21. stoljeća. Trenutno, mi smo usred promjene administracije koja će donijeti brojne izmjene koje će nam omogućiti da najavimo našu prisutnost na vašim prekrasnim obalama. Formalno emitiranje nam može omogućiti da počnemo s brojnim najavama koje će vas pripremiti za naše masovno spuštanje i prvi kontakt. Također namjeravamo integrirati brojne mentore s vama. Ove interakcije će vam pomoći da shvatite božansku ljepotu pune svijesti. Nebo je utrošilo posljednjih nekoliko desetljeća za podizanje osnovnih operativnih vibracija vašeg tijela. Opet, to je znak svetih nebeskih priprema da vas se pripremi za vaš povratak u punu svijest.
 
Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo blagoslovljeno vrijeme je ono u kojem ćete konačno dobiti plodove novog monetarnog i bankarskog sustava. Novo stečeno bogatstvo simbol je onoga što će u konačnici biti vaše, puna svijest! Otkada ste po prvi put bili ograničeni zlim načinima Atlantiđana i Anunakija, ovo područje je bilo alat onih koji su ukrali vaše moći i onda vas prisilili na tisućljetni prisilni brutalni rad i služenje. Duljina vremena u sjeni oduzela vam je unutarnje povjerenje koje je bilo vaša baština. Sada, ova strašna vremena će završiti i novije, blagoslovljeno vrijeme će početi. U vama je uspavano uvjerenje da imate veliki potencijal. Te unutarnje percepcije su u stvari vizije vašeg bivšeg sebstva. Mi Majstori smo ovdje da na božanski način utisnemo u vas koliko ste uistinu veliki. Naša misija je da vam pokažemo kako će ove velike vizije doći u postojanje. Ovo sadašnje vrijeme je kada su takva čuda postala moguća!
 
Vaše čudesne vizije utrle su put vremenu kada veliko ugnjetavanje završava i zamjenjuje se s novim dobom. Dobom u kojem postajete prosperitetni, provodite humanitarne projekte da vam omoguće da stvorite beskrajno bogatstvo i proizvedete vozila za novo doba mira i ljubavi. Ove velike energije božanski će vam omogućiti da preobrazite ovo vrijeme i proizvedete trajno zdravlje, bogatstvo i suverenitet. Nove organizacije biti će po uzoru na one nebeske koje ćete dobiti od Neba. Dok rastete u svojim srcima, oni će stvoriti nove modele vlasti. Ukratko, vi ćete vidjeti ogromni novi set vodiča koji će promijeniti ovu stvarnost i konačno omogućiti našim svemirskim obiteljima da nas posjete i vode nas dalje. Ova čudesna vremena samo su uvod u ono što slijedi. Novo božansko doba čije je temelje Nebo davno postavilo!
 
Ove božanske promjene su trenutno u procesu. Brojne specijalne operacije provodi Nebo i naše svemirske obitelji. Posebne skupine uputa su gotovo dovršene. Nebo je zamolilo svoje administratore da nadgledaju ovo vrijeme i da budu spremni reagirati samo u odgovarajuće vrijeme stojeći sa strane. Zajedno s našim suradnicima, pripremamo se da promijenimo ovo područje i stavimo na mjesto ono što Nebo namjerava. Ovo je vrijeme kada se brojna velika čuda mogu dogoditi. Ta čuda će samo biti početak mnogih drugih događaja koji će promijeniti ovu sadašnju stvarnost. Mnogi nevjerojatni događaji će se dogoditi. Molimo vas da održavate pozitivne vizije i neka mudraci Neba provedu najveći eksperiment za pravi sjaj ljudske duše. Ovo će biti proces koji će sve promijeniti!
 
Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvještajima o onome što se događa u cijelom svijetu. Sve je na čekanju da se nešto doista posebno napokon dogodi. Počnimo ovaj put s globalnim nizom molitvi i pojavom velikog događaja koji će sve promijeniti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)
 
Web stranica: Planetary Activation Organization
 
Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN