Followers

Wednesday, January 18, 2017

Croatian --Sheldan Nidle – 17. siječanj 2017.Sheldan Nidle – 17. siječanj 2017.


6 Eb, , 15 Chen, 13 Caban


Dratzo! Dogovorene procedure nastavljaju se kretati naprijed svojim sporim tempom. Naglasak kao i uvijek ostaje na sigurnosti i održavanju ujednačenog toka. Ova operacija je tako svedena na nastavak u većim sekvencama i držanja javnosti u mraku dok se određene primarne sigurnosne točke ne postignu. Ovo je postalo ključno za uspjeh ovog procesa. Početni elementi ostaju globalno uvođenje novog trezorskog novca od nove Republike, složena RV operacija u Americi i probijanje globalne revalorizacije valuta. Ova novčana sredstva moraju biti praćena službenim pokretanjem novog međunarodnog financijskog sustava. U to vrijeme, novo određeni predsjednik može objasniti NESARA i jubilej svima. Ovaj poseban set najava će na kraju omogućiti da se izjava razotkrivanja dogodi, i da nam se konačno omogući da započnemo emitiranje vama. To će postaviti pozornicu za druge događaje koji mogu nametnuti svjetski mir i način da se proizvede okoliš koji ste sanjali kad je NESARA prvi put proglašen u kasnim 1990-tim. Ovo globalno stanje može dovesti do brojnih drugih događaja.

Jedan od glavnih događaja koji će uslijediti nakon pojave NESARA i nove NESARA Republike je formalno uvođenje novog financijskog sustava. Već možemo vidjeti kako će novi međunarodni bankarski sustav biti uveden u cijelom svijetu. To se pokrenulo prvo u Kini i u ostatku Azije. Onda će postati dominirajuće u Europi, obje Amerike i Africi. Oceanija će biti zadnja stanica novog bankarskog sustava. Nove globalne valute će potaknuti novi prosperitet za sve i formalni prestanak dužničkog ropstva. Ovaj svijet treba pokazati Gaji da je ozbiljan s porivom da očisti zrak, vodu i tlo. Zajedno s tim, potrebno je obnoviti međusobno povezani oceanski sustav struja koje popravljaju i njeguju okolne zemlje i faunu u cijelom svijetu. Ovaj dnevni proces održava svjetske vodene sustave reguliranim i sposobnim da pomognu oceanskim strujama u osiguranju elemenata koji pomažu održati globalne ekosustave.

Ovaj prirodni obrazac prekinula je tajna vladina agencija. Njena tajna operacija s djelovanjem u cijelom svijetu uspjela je poremetiti pravilno zagrijavanje i hlađenje oceana. To je također počelo utjecati na ogromne oceane zraka koji su iznad njega. Ova vladina operacija započela je u ranim 2010-tim. To je uzrokovalo neuobičajene intenzivne proljetne poplave u Europi, ozbiljno topljenje ledenih santi na Arktiku i Antarktiku, i karakteristične zimske hladnoće i oluje u Europi i na sjeveru sjeverne Afrike. Ovi tajni vremenski eksperimenti također su izazvali tešku sušu u Kaliforniji i ogromne vremenske anomalije u Aziji i sjevernoj Africi. Što je najvažnije, bilo je gašenje sjevernoatlantske Golfske struje. Značajna promjena vremena obećavala je okrenuti prirodnu promjenu globalnih uvjeta u veliku klimatsku katastrofu.

Ova serija umjetnih vremenskih promjena bila je dodavanje nerazmjernog pritiska na obrazac prirodnog izumiranja koji je u posljednjih nekoliko desetljeća ubio 40% svjetske flore i faune. To je bilo zbog velike promjene koja je započela s pripremama Gajine površine za ponovno ujedinjenje njenih sada razdvojenih unutarnjih i vanjskih područja. Osim toga, nebeski set uredbi obvezao je okončanje korumpiranog i neodrživog svijeta Anunakijevih podanika. Ova operacija je sada u završnoj fazi uspjeha. Gaja vam želi omogućiti da se vratite u vaše prirodno 5D stanje i da završi ovaj postupak s povratkom u svoje vlastito ujedinjeno 5D stanje. Slična sudbina je na snazi i za ostale planete ovog solarnog sustava. Mi promatramo kako se ovaj potrebni proces nastavlja na svakom planetu i njegovim jedinstvenim sustavom mjeseca. Potrebna pretvorba vodenih planeta i početak rekonstrukcije velikog trans-Marsovog svijeta su najinteresantniji fenomeni za promatranje. To jasno pokazuje veličanstvene moći načina Neba!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Sadašnja situacija se brzo poboljšava. Naši suradnici su zauzeti osiguranjem da se isplate uskoro nastave. Oni koji su toliko dugo čekali na znak mogu znati da je čekanju skoro došao kraj. Želimo se zahvaliti onima koji su održavali pozitivne energije za vaše vizije. Mi vas uvelike cijenimo i blagoslivljamo zbog vaših svakodnevnih afirmacija. Cijela ova operacija je ona koja jasno pokazuje kako vas pozitivno strpljenje na kraju nagrađuje. Ovo područje je u velikoj tranziciji koja će biti u znaku našeg pojavljivanja i nekih mudrosti koje želimo podijeliti s vama. Kad se sve to postigne, vi ćete posjedovati stvarnost koja je okarakterizirana vašom slobodom, vašim suverenitetom i njegovim zajedničkim prosperitetom. Vi ćete stanovati u ovoj zemlji i otkriti brojne njene blagoslove. Ovo područje će otkriti zemlje unutarnje i vanjske Gaje koje su funkcionalno povezane. Budite mudri! Budite otvoreni i spremni otkriti kako ova nova zemlja funkcionira!

Kad počnete unositi sve ovo u sebe, možete proširiti svoju percepciju i otpustiti svoje strahove i brige. Površinske zemlje ovog svijeta provele su posljednjih 13 tisućljeća ostavljene da plutaju u strahu stvorenim i potaknutim okrutnim izricanjima podanika. Vidite ovo novo vrijeme kao trenutak kad će vas ova užasna noćna mora uskoro napustiti. Ovo sveto mjesto će konačno svakodnevno živjeti u plamenu nebeskog svjetla. Osim toga, vi ćete se sresti s vašim rođacima iz unutarnje Zemlje i naučiti mnoge stvari o vašoj tranziciji iz prošlosti do novog „buđenja“ sadašnjosti. U ovoj novoj zemlji vi ćete rado pozdraviti vaše svemirske obitelji i naučiti prirodu mnogih vaših duhovnih obitelji. Zapamtite duboko u svojim srcima da vi nikada niste zapravo sami. Vaši novi drugovi će vas dovesti do vaše veličanstvene budućnosti i podijeliti s vama način na koji će to biti postignuto. Budite pozdravljeni i najviše od svega osjetite se uistinu voljeni!

Ono što se događa oko ove božanske kugle je veliko učenje. To učenje ima potencijal da liječi sve. Davno, vaši preci su došli ovdje i krenuli na putovanje u mnogim fazama koje su bile da vas vode daleko od onoga zbog čega ste u početku došli. Trenutno vi uzimate sve to i učite kako se najbolje pripremiti za ono što vas očekuje. Ovo je vrijeme ne samo tranzicije, nego i vrijeme ispunjeno cijelim nizom pažljivo odabranih lekcija. Uvijek budite spremni na njih i blagoslovite ih zbog onoga što vam govore. Uskoro, vi ćete upoznati svoje mentore. Oni zajedno s nama su specijalni tim koji će vas mirno voditi do novog i još mnogo svjesnijeg postojanja. Ponekad vam to može biti teško sve to preuzeti. Samo koristite svoju moćnu viziju da vas nosi čak i kroz najteže trenutke. Mi smo zajedno na ovom najsvetijem putovanju. Budite otvoreni i sposobni koristiti svoju ljubav da vas vodi do pobjede.!

Danas smo nastavili naše tjedne izvještaje o ovoj vrlo kompleksnoj zemlji. Ostanite pozitivni i otvoreni za sve što će ubrzo presjeći vaš put! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN