Followers

Wednesday, April 5, 2017

Croatian -- Sheldan Nidle – 4 travnja 2017.



Sheldan Nidle – 4 travnja 2017.


13 Kan, 7 Mac, 13 Caban


Selamat Jalwa! Zbog potrebe da se očituje nova de jure vlada koja treba biti u potpunosti u skladu s NESARA, postoji ogromna količina američkih novčanica uključenih u prve velike isplate. Dakle, odlučeno je da se preseli riznica NESARA Republike na zapad. Ovaj proces omogućuje da se dogode brojne buduće isplate na mnogo učinkovitiji način nego što se u početku očekivalo. Neizmjernost tih početnih isplata ukazuje da će se formalno urušiti stara, ilegalna USA, Inc. Vjeruje se da će ova operacija također značiti da će vlada u Washingtonu u konačnici prestati postojati, a također će signalizirati kraj svih smicalica koje su trenutno svakodnevna norma. Oni koji će stvoriti novu NESARA vladu sada užurbano pokreću niz postupaka koji će označiti prve službene dane Republike. Ovaj događaj je na rasporedu da potakne druge koji će transformirati ovaj svijet od ruba rata do dugog razdoblja mira i prosperiteta. Također će službeno označiti da je globalno dužničko ropstvo završeno.

Ovaj specijalni proces je osmišljen da transformira sve ljude u suverene i prosperitetne članove ovog novog globalnog uređenja. Nova de jure američka vlada i mnoge njene sestrinske zemlje biti će obnovljene kao legalni i dobrodošli lideri u novoj stvarnosti. Ova stvarnost će utrti put za oslobađanje serije nevjerojatnih uređaja koji su formalno bili pod palcem starog režima kao instrumenti nacionalne sigurnosti. Ovi uređaji su namijenjeni za liječenje ogromnih vrsta oboljenja koja su mučila čovječanstvo još od pada Atlantide. Osim toga, cijeli niz dijelova sada zaboravljene povijesti će biti objavljen i raspravljen s našim Uzašlim Majstorima. Čovječanstvo će moći pristupiti prethodno negiranoj mudrosti. Korištenjem ovog znanja i ranije skrivenih tehnologija, vi ćete doživjeti čuda da se oslobodite pošasti bolesti i otkrijete kako se čudesan proces pomlađivanja može primijeniti na svakog od vas. To će uistinu biti čudesna vremena za svakoga!

Ova dolazeća vremena obećavaju da će vas uvesti u eru gdje kontakt s nama iz Federacije i onih iz unutarnje Zemlje Agarte postaje moguć. Ova operacija prvog kontakta je nešto na čemu smo radili još od našeg prvog dolaska ranih 1990-tih. Mračni Anchara savez pokušao je sabotirati naše napore stvaranjem uvjeta u vašem Suncu koji su omogućili Nova fenomen. Nebo nas je obavijestilo o njihovim postupcima i mi smo to brzo ispravili. To nas je osvijestilo o tome koliko je ovaj nelegalni postupak bio važan za njih. Mi smo brzo promijenili redoslijed naših znanstvenih i istraživačkih misija i poslali smo malu ekipu ovdje da pažljivo prati vaše Sunce. Ova privremena misija je onemogućila njihove brojne misije da pomognu zemaljskoj mračnoj kabali da organizira niz nesretnih invazija. Ovaj veliki napor mračnih brzo je doveo, u ime Neba, do naše misije prvog kontakta. Ova misija je evoluirala tijekom posljednjih nekoliko desetljeća do sadašnje situacije. Mi sada promatramo vašu tranziciju u Svjetlo i punu svijest.

Ova sadašnja misija stvorila je potrebu da naši mentori, zajedno s Agarčanima, stvore žive kristalne svjetlosne komore koje će vas transformirati u galaktičke ljude. Utvrdili smo da ovaj proces zahtijeva stalan i proračunat tempo kako bi se osigurao njegov uspjeh. Kroz naše lekcije, također smo utvrdili mnogo o raznim vašim kulturama i uvjerenjima. Smatramo da je zanimljivo kako su mračni iskrivili vašu stvarnost za svoje potrebe. Sretni smo da su nas oni koji rade na tome da se transformira ovo područje potpuno prihvatili. Mi razumijemo koliko je bilo teško, na početku, prihvatiti nas u vašu kombinaciju. Mi smo jednako sretni da je vaša duga borba protiv mračnih bila uvelike potpomognuta s našim naporima. Vi ste, u suštini, sasvim blizu potpune pobjede nad mračnom kabalom i mnogim njihovim tvrdoglavim planovima da vas trajno porobe. Mi smo spremni da vas, u pravo vrijeme, u potpunosti prihvatimo kao novu zvjezdanu naciju u Galaktičku Federaciju. Nakon ovog događaja slijedit će vaša transformacija u galaktičke ljude i oblikovanje svih vodenih planeta u vašoj novoj zvjezdanoj naciji.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Na ovaj dan mi smo ispunjeni radošću zbog načina na koji naša tajna društva omogućuju Svjetlu da brzo postigne svoju najveću pobjedu. Ovaj sadašnji niz čuda je zbog specijalne zamke koja je dovela kabalu da vjeruje da pobjeđuje. U stvari, gnusna vlast je postala, po nama, trajna operacija da se izloži njihova potpuna fikcija o opstanku USA, Inc. Ova operacija, koja je u tijeku, pružiti će dokaze potrebne da se uhapse i izoliraju kabala i njihovi ogromni slojevi podanika. Ostajemo zahvalni za održavanje vaše vizije i na tome da ste omogućili Nebu da završi ovaj pravi božanski trenutak. Unatoč više potrebnih kašnjenja, vi ste ljubazno održavali svoje kolektivne vizije. Ovo sada omogućuje Nebu da isporuči veliki dar novog i prosperitetnog područja. Hosana! Hosana! Hosana!

Zahvalni smo vam na vašim vizijama i vašoj divnoj podršci. Svi smo počeli ovo teško putovanje zajedno. Ovaj prekrasni kolektiv koji smo zajednički stvorili može biti potpuno siguran da njegove najbolje želje za mir, prosperitet, slobodu i suverenost će biti odobrene. Ovo manifestiranje NESARA, i sve što s tim ide, je vaše. Radujemo se promatrajući svakog od vas kako ostvarujete svoje najstrastvenije snove. Napominjemo da je ovaj nebeski dar kao projekt uspješno završen. Nebo je shvatilo koliko je teško transformirati ovu globalnu stvarnost. Nebo je također ukazalo na način na koji će ovaj veličanstveni zadatak biti ostvaren. Zahvaljujemo vam na vašem zajedničkom fokusu i vašoj sposobnosti da prevladate mnoge frustracije. Mi vas jednostavno molimo da koristite svoje stečeno znanje da vam pomogne da imate još radosnije slavlje! Aleluja! Aleluja!

Želimo zaključiti da, zahvaljujući globalnom kolektivu, vaše vizije su ostvarene. Ovaj skup plemenitih djela omogućio je ono što se sada događa. Neka ovo veliko iznenađenje posluži kao mjerilo za sve veći potencijal. Dok promatramo vaša velika dobra djela i milosrđe kako se odvijaju, mi se sjećamo koliko su bili bahati vaši bivši mračni vladari. Sada oni moraju vidjeti da su oni koje su uvelike podcjenjivali osujetili njihove velike planove. Vječno smo zahvalni za vašu izdržljivost i vašu veličanstvenu sposobnost da rastete! Krenuli smo na opasan put zajedno. Imalo je naizgled beskrajni niz zapleta. Nebo nam je pomoglo više puta tijekom ovog putovanja. Ipak, preživjeli smo i živjeli smo da ispričamo najveličanstveniju priču. Šaljemo vam puno čestitki za dobro odrađen posao. U tom smislu, potpuno ste zaslužili poruku radosti i vaše elegantne pobjede!

Danas smo se opet fokusirali na ono što se događa na cijeloj ovoj plavo-zelenoj kugli. Mnogo toga je spremno da se razvije. Iskoristite ovo vrijeme da se pripremite za najradosniju i nevjerojatnu vožnju. Kao što stara izreka kaže: najbolje tek dolazi.“ Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Web stranica: Planetary Activation Organization


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN