Followers

Tuesday, April 18, 2017

Sheldan Nidle – 18. travnja 2017.



Sheldan Nidle – 18. travnja 2017.


6 Akbal. 6 Kank’in, 13 Caban

Selamat Jalwa! Nekoliko zadnjih zadataka skoro je završeno. Dok isporuka napreduje, svaka razina vrši provjeru, i s velikim zadovoljstvom podiže svoje poteze na slijedeću sigurnosnu točku. Ova pažljiva operacija će se nastaviti sve dok svi koji su zaslužni ne budu plaćeni. Dok gledate ove događaje brzo shvaćate kako vas oni dovode bliže novoj vladi, novoj slobodi i sveopćem prosperitetu. To također omogućuje mračnima da bace svoje posljednje dane kao glavni arbitri ove strahom ispunjene stvarnosti.

Svjetlo radosno pozdravlja dolazak smrti ovim slugama mračnih. Davno, kad su Anunaki prvi put preuzeli kontrolu, mračne promjene su naizgled bile daleko. Usred ovog mračnog međuvlađa, nebo polako počinje saditi sjeme novog područja. Unatoč tome, preostalih 13 tisućljeća mogli su ozbiljno utjecati na vas. To vas ostavlja s osjećajem boli da sve to nije bilo u redu i da se trebalo dogoditi nešto divno da to dovede u ravnotežu. Takvo nešto je sada u procesu odvijanja.

Velika koalicija Svjetla se probila i nova stvarnost se trenutno formira oko vas. Ovo novo područje će otjerati mračne i njihove zle načine. Staro okruženje će biti transformirano i vaše unutarnje strasti će napokon biti uobičajena stvarnost. Molimo vas za strpljenje. Vrijeme nebeske radosti sada se priprema da bude vaš najljepši skup vječnih radosti! Ključno je da držite svoj fokus i da znate u sebi da su čuda doista na dohvat ruke. Hosana! Hosana!

Ovdje smo došli prije gotovo dva desetljeća, znajući da će ta misija biti vrlo teška. To se i dokazalo, ali budite sigurni da su nebeske promjene za ovo područje gotovo na dohvat ruke. Ne dopustite urođenom kaosu da vam stvori probleme. To je, u stvari, turbulencija koju ove velike transformacije mogu ponekad trebati. Ostanite samopouzdani i znajte u sebi da je trenutak vaše pobjede sasvim blizu. Osim toga, mi smo ovdje da vam pomognemo da postignete suđeni uspjeh. Ta vremena su uistinu vremena promjena!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaše velike vizije nam pomažu u uvođenju u novo područje koje će biti ispunjeno mirom, napretkom i ljubavlju. Ova zemlja će vam omogućiti da oslobodite prekrasne strasti koje su osnova vaše kolektivne vizije. Budite spremni za ono što će se ubrzo dogoditi. Kako je ranije navedeno, Nebo je dopustilo mračnima da misle da im je bilo moguće brzo prokrčiti put kroz njihovu tegobnu katastrofu. To, naravno, nije slučaj. Blagoslovljene okolnosti dovele su do njihove propasti, a čudesno područje se manifestira svud oko vas.

Zajedno moramo održavati ovu čudesnu viziju novog, prosperitetnog i suverenog područja. Znamo koliko je bila frustrirajuća ova komplicirana akcija. Ipak, to je nešto čemu ste svi na tako veličanstveni način pridonijeli. Pohvaljujemo vas za sve što ste nam pomogli stvoriti. Ovo je uistinu zajednički događaj koji ste vi i oni na Nebu skovali. Blagoslivljamo vas za ovaj dosta zakašnjeli uspjeh. Vi ste uistinu zarumenili Nebo i Zemlju svojim prekrasnim ponašanjem. Ogromno Aleluja za vaše veličanstvene napore!

Ono što je spremno da se dogodi je završni skup zasluženih plutona koji će odati počast velikim i hrabrim naporima onih u Svjetlu koji su napravili da sve ovo bude božanski moguće. Želimo se zahvaliti onima koji su završili sve te stvari koje će uskoro omogućiti NESARA Republiku i sva ta sredstva čovječanstvu i ovoj slavnoj kugli, Gaji i njenoj nebeskoj duhovnoj hijerarhiji. Zaključimo s priznanjem i puno hvala svima na dobrom radu!

Danas smo nastavili sa skraćenom verzijom. Namjeravamo nastaviti sve dok sve ne bude dovedeno u red i dok ne budete slobodno uživali u Ljubavi i Svjetlu koje božanski zaslužujete. Mnogi vrlo zasluženi događaji su blizu. Budite spremni prihvatiti sve ono što se počinje manifestirati! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN