Followers

Tuesday, July 6, 2010

06.srpanj 2010.


Update Sheldan Nidle za duhovne hijerarhije i galaktički Federacije




06.srpanj 2010.
12 Ik, 5 Kumku, 5 Caban


Selamat Jarin! Ponovno smo tu da analiziramo zbivanja. Dvije glavne sile koje su se do sad borile jedna protiv druge su na sudbonosnoj točki. Naši zemaljski saveznici su spriječili pokušaje tajnih vlada da izbjegnu svoj pad. Ove postupci od strane snaga Svjetla su nas približile rubu uspjeha. Tajne vlade i dalje traže bilo kakve opcije da se “igra nastavi”, no mi namjeravamo da ovo bude završni poen u igri. Naši zemaljski saveznici su i više nego spremni da postave svoje ljude na vlast a taj obrat događaja može ubrzano pokrenuti vašu stvarnost prema promjenama koje će omogućiti postavljanje pozornice za naš formalni dolazak u vaš svijet. Imajte na umu da je dosta toga stavljeno na čekanje zbog kontinuiranog otpora tajnih vlada. Kada se vlast tajnih vlada ukloni sa puta, programi koji su vam već više puta bili opisani moći će biti stavljeni u pogon. Majka Zemlja mora biti oslobođena od tereta da se oslobađa od miliona barela sirove nafte tajnim kartelima. No budite sigurni da je vaša energetska kriza u srži isključivo filozofsko pitanje i pitanje kontrole.


Istjecanje nafte (u Meksičkom zaljevu op.p.) utječe na povezanost površinskih (kontinentalnih op.p.) ploča što će opet za posljedicu imati rekonfiguraciju njenih površinskih svojstava. Kad je vaš planet uspostavio stanje kakvo vi poznajete tisućama godina, ona je znala kako će to biti nestabilno stanje. Veliki potresi, vulkanske erupcije i iznenadni nestanci zemljanih površina pod valovima vaša tri glavna oceana su povremeno uništavali vaš svijet u prošlosti. Morske razine su se također dizale i spuštale iznenadno desetkujući ili čak uništavajući kompletne nacije. Živite u nesigurnom svijetu i mnogi od vas su jedan korak od katastrofe. Majka Zemlja namjerava ovo promjeniti (spriječiti katastrofu ? op.p.) ,no da bi to učinila, ona traži od vas da pomaknete svoje stanje svijesti naviše i shvatite da svijet u kojem živite ima posebne razloge za postojanje. Primarna svrha je podržavanje eksperimenta u trajanju od 13.000 godina u ograničenoj svijesti. Ovaj eksperiment je na svome kraju i vi ste sad u točki gdje ćete napraviti brzu tranziciju u biće pune svijesti koje ste nekad bili.


Kako bi vas dovelo do te granične točke, Nebo je izdalo poseban dekret upućen “anđelu čuvaru” tijela svakog pojedinca da započnu seriju promjena koje će vas probuditi i u konačnici pripremiti da ponovno preuzmete odgovornosti pune svijesti. Kako bi se pokrenuo ovaj proces niz skoro kataklizmičkih događaja je zadesilo vaš svijet u prošlom stoljeću: ogromni ratovi, gladi, prirodne katastrofe i ostale različite ekonomske i društvene nevolje koje su vas zadesile. Ovo su bili alarmi da vas probude na ono što će će se uskoro desiti. Naš dolazak, kao donositelja masovnog prvog kontakta s vama, je jedan od posljednjih u nizu znakova koji će se objaviti u vašoj stvarnosti. Mi razumijemo količinu straha koja je ovo popratila. Nebo vas je doista povelo na “nevjerojatnu vožnju”! Prošli se stanje koje se činilo prilično stabilno preko onoga čija promjenjivost i nasilje su naglo eskalirali, do današnjeg vremena kada iskušavate skoro nemoguću razinu zabrinutosti i stresa.


Nebo vas je postavilo ovdje kako bi vas pripremilo za ono što treba doći: euforiju tako snažnu da može sličiti na san! Ovo je čudesno stanje koje će doći sa razotkrivanjem koje juri prema vama kao vlak koji je izgubio kontrolu. Tajne vlade vide njegov dolazak i znaju da je ovo kraj puta. Ipak, kao i vi, tajne vlade to ne žele iskusiti. Ograničena svjesnost je čudna. Svi vi s radošću očekujete što je pred vama, u teoriji; no postoji otpor kako je to nelogično i upravljano vašim strahom od nepoznatog. Svjedoci smo ovoga u frustracijama radnika Svjetla i u trenutnoj aroganciji tajnih vlada. Otpuštanje je teško za vas. Unatoč tomu vrijeme da to učinite je pred vama. Otpustite i vjerujte onome što Nebo i božanski plan ima spremno za vas. Dio ovoga procesa je otkrivanje kako niste sami. Mnogi od vaše duhovne i svemirske obitelji su došli vas zagrliti i pratiti vas prema ispunjenju vaše sudbine. Ova sudbina uključuje nadgledanje novog sunčevog sustava i nove zvijezdane nacije.


Razumljivo je da vi razmišljate o ovim nadolazećim odgovornostima kao nečemu u dalekoj budućnosti, no oni to nisu. Ono što mi opisujemo se približava! Ako osjećate nestrpljivost u očekivanju ovoga, predlažemo da to prezentira sebi kao svijet vaše djece i unuka. Onda jednostavno zamislite sebe zajedno s njima! Stanje svijeta oko vas ne srlja u propast, upravo suprotno, ono predstavlja kraj igre ove stvarnosti prije nego se potpuno prebaci u onu koju će te skoro upoznati. Naš svijet će te također dobro upoznati. Galaktička federacija je galaktički sveobuhvatna zajednica koja nadgleda i čeka da se vaš sunčev sustav promjeni. Jednom kad ova transformacija bude gotova, postat ćete vitalni dio ove organizacije. Mnoge konferencije će zahtjevati vašu ekspertizu i talente i mi se radujemo onome što ćete postići dovodeći Svjetlo u sve kutke stvarnosti.


Trenutne teškoće uključuju masovno izljevanje na Karibima kao i manja izljevanja u ostalim oceanima, što sve ugrožava ekologiju Majke zemlje. Ove ljudski uzrokovane katastrofe su samo neki od teškoća koje prijete zemljinoj diverzitetu života. Ovaj diverzitet je prepoznatljiva karakteristik života na Zemlji od njenog začeća. Trenutni biološki trenutak označava nestanak ovog biodiverziteta. Takve trenutke obično obilježava kada jedna dominantna vrsta biva zamjenjena drugom. Ono što čini ovo vrijeme jedinstvenim jest što uključuje vrste koje se uzdižu u puno viša stanja svijesti. Jednom kad se ovaj uvjet ostvari, kompletna nova stvarnost može započeti, transformirajući dihotomiju kraljevstva 3D površine planeta i 5D unutarnjeg svijeta u jedinstveni 5D svijet. Ovaj svijet će biti izvor za kreiranje nove zvijezdane nacije.


Diljem vašeg sunčevog sustava ovaj proces transformacije teče nesmanjenom brzinom. Mars nastavlja prednjačiti dok njegova tanka atmosfera se započinje tanjiti i jedna vrsta vremenskih prilika se počinje manifestirati. Venera također pokazuje znakove života. Mnogi od vaših astronoma mogu vidjeti kako Venera posjeduje vodu odmah ispod površine, i da njena oštra vruća atmosfera prolazi promjene. Ona započinje put povratka u njeno originalno stanje kao vodeni planet blizanac Majki Zemlji. Merkur kipi od vulkanske aktivnost što najavljuje povratak najčudesnijeg svijeta: onoga koji su vaši astronomi prvo zvali Vulkan 1840-ih i 1850-ih. Ovaj “izgubljeni” svijet je spreman zauzeti svoje mjesto kao najunutrašnjiji svijet vašeg sunčevog sustava. U trans-Marsijanskom pojasu asteroida čudne promjene se primjećuju.


Bivši planet, kojeg ste jednom zvali Maldek, a na kog se mi referiramo kao Pax, započinje proces otkrivanja. Čudne gravitacijske pojave su zaintrigirale mnoge astronome pitajući se o čemu se radi. U stvari, čini se da se Asteroidski pojas ponovno usklađuje. Možemo samo potvrditi da su ove neobičnosti samo inicijalni koraci poduzeti od vašeg lokalnog Elohima u pripremama za rekonstrukciju novog planeta od ovih ostataka. On će biti najveći od vaših vodenih svjetova i omogućiti će poseban balans vašem sunčevom sustav koje ste nekad davno uživali. Upravo je ovaj balans privukao Majku zemlju ovdje prije otprilike 5 milijardi godina. Također to je ono što je privuklo naše Lemurijanske koloniste na Zemlju prije oko 900,00 godina. Stvaranje novog zlatnog doba je pokrenuto!


Danas smo govorili o razvojima stvari koje će omogućiti približavanje mnogih promjena još bliže i o mnogim situacijama koje zahtijevaju neodgodivo rješenje. Vrijeme da se formalno upoznamo je sve bliže. Živite u vremenu monumentalne promjene, u kojoj ćete otkriti tko ste vi zapravo! Znajte najdraži u srcu svoga srca da vas čeka neograničeno dobro i nepresušno blagostanje Neba koji su doista Vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Sreći)


Prevoditelj: Siniša -

Civilizacija Svjetlosti




Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
www.galacticchannelings.com - All languages stated above

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN