Followers

Tuesday, July 27, 2010

27.srpnja 2010


Update Sheldan Nidle za duhovne hijerarhije i galaktički Federacije




27.srpnja 2010
8 Akbal, 1 Pop, 7 Ik


Selamat Balik! Opet smo tu! Veliki metež je u vašem svijetu! Upravo se zbiva veliki “poremećaj” (u financijskom svijetu ? op.p.) koji je potreban da se tajne vlade sruše s vlasti. Također mnogi dogovori se sad realiziraju koji će pomoći ostvarivanju ovoga cilja. Grupe unutar SAD-a se povezuju naoružane planovima i pravnim dokumentima koji demonstriraju ilegalnost trenutne američke administracije te tako dokažu pravedan razlog za uvođenje nove vlade. Zajedno s ovim razvojem u SAD-u u ostalim državama svijeta se dešavaju slične stvari potaknute našim zemaljskim saveznicima. Prisjetite se da će se s promjenom režima doći i dostava sredstava iz tzv. dobrovoljnih novčanih fondova (prosperity funds).


Nekoliko vlada se trenutno suprotstavlja režimu SAD-a i tajno priprema postupke koji će pozvati na preispitivanje legitimnosti vlasti SAD-a. Mnoge vojne i druge organizacije za provođenje zakona su blizu aktivnom pristupanju toj aktivnosti. U kratko, mi smo svjedoci događaja koji na duge staze mogu cijelu stvar iznjeti na vidjelo. Za to vrijeme kolaps ekonomskog sistema je sve bliži i bliži. Konačni pokret da se zbaci tajne vlade sa pozicije vlasti u vašem svijetu se dešava!


Za to vrijeme, Majka Zemlja nastavlja procese koji će omogućiti njen trenutak (konačne op.p.) promjene. Neobični vremenski uzorci dovode snažne tajfune, poplave i neviđene kiše u Ameriku, Europu, Afriku i Oceaniju. Na taj način postaje očito da se svijet kakvog poznajete približava važnoj točki u velikoj promjeni. Radi se o trenutku u kom će Majka Zemlja u cijelosti prebaciti svoju 3D realnost u 5D. Očito je da ne možete ostati kakvi ste sad i preživjeti rekonfiguraciju površinskog svijeta. Upravo to je glavni razlog potrebe za prvim kontaktom. Oni koji još uvijek vladaju nad vama i dalje ponavljaju ludu ideju kako oni na neki način mogu izbjeći neizbježno. Samo ovaj razlog bi bio dovoljan kao osnova za uklanjanje ovih osoba sa vlasti. Mnogo se treba učiniti jednom kad ovi poslušnici Anunnaki-ija odu. Zemlja je još uvijek osjetljivo mjesto sa eko sustavima vrlo blizu kraja svoje održivosti. Adresiranje ovoga problema zahtijeva globalni napor poduprt brzim razotkrivanjem sada skrivenih tehnologija. Zatim je na redu pitanje NLO razotkrivanja. Naši zemaljski saveznici razumiju razloge i načine razotkrivanja. To je operacija koja mora biti izvršena na takav način da je izvan svake sumnje kako smo mi dobronamjerni i od Svijetla. Previše grupa u vašem društvu su širile dogmu demonizirajući bilo koga tko nije sa ove Zemlje. Također, postojanje Unutarnje Zemlje mora biti prezentirano na temelju novog u potpunosti dokazivog geološkog modela planeta. Ljudi iz Agarte su sastavili seriju zajedničkih izjava koje će sigurno riješiti ovaj preduvjet.


Svrha ovih informacija (od Agarćana? op.p.) je da se omogući vašem svijetu lako prihvaćanje činjenice kako niste sami i kako je svijet složen na sasvim drugim osnovama od kojih su vas učili. Jednom kad ove činjenice budu pošteno dokazane moći će nastaviti naše nove najave. Ono što želimo je, prvo, pomoći Vam u rehabilitaciji površine Majke Zemlje. Zatim želimo predstaviti neke tehnologije Svijetla koje će zajedno sa trenutno skrivenim (vašim op.p.) planetarnim tehnologijama moći ispraviti ekološke probleme koju si stvoreni. Mi vidimo privremene “prelazne” vlade (nakon smjene trenutnih režima uspostavit će tzv. prelazne ili skrbničke vlade) kao most u novu realnost. Prvi cilj je uspostaviti i upogoniti ove nove vlade. Veliki šok ovih ogromnih promjena u području vlasti i financija trebat će vremena da “sjedne” u kolektivnu svijest i bude prihvaćen kao normalan. Ovo će biti učinjeno putem velikog broja iscrpnih televizijskih i radio izjava za javnost koje će sve objašnjavati u detalje.


Nakon toga će usljediti veliko razotkrivanje NLO prikrivanja. Ovo je dvosmjerni proces. Započet će sa mnogim svjedočanstvima iz prve ruke te zatim prikazivanjem, trenutno zatvorenih NLO dokumenata koji će pružiti uvid u kronologiju kontakta (sa vanzemaljcima ? op.p.) počevši od drugog sv. rata. Ovo će voditi u drugi dio: činjenicu o našem dobronamjernom prisustvu i prvom kontaktu. Opet, naši prijatelji Agarćani su razvili izvrstan način pristupa ovoj temi. Također naši saveznici su također s tim upoznati. Na kraju ovog procesa, mi možemo početi otvoreno emitirati (TV, radio emisije ? op.p.) o puno tema koje moraju biti dotaknute prije nego desi stvarni masovni kontakt.


Najvažnija tema jest, naravno, puna svijest. Moramo ovu temu prodiskutirati s vama na pravi način. Već generacijama živite u svijetu ograničene svijesti koja nije nikad bila preispitivana. Anunnaki vas je manipulirao u vjerovanju da ste božanstveno stvoreni upravo takvima, dok je istina sasma drugačija. Uistinu Vaše sadašnje jastvo je jedva ljuska onoga što vi istinski jeste. Činjenice o tome kako ste postali ovo što ste sad moraju biti prezentirane pažljivo i sa dovoljno neospornih dokaza kako biste bili u mogućnosti prihvatiti vaše novo Ja. Doista, vaša znanost je postigla neke nagovještaje ovih stvari u zadnjih par desetljeća. Njihove studije o ljudima sa izvanrednim sposobnostima pripremaju put za naša otkrića. Vi ste svi sposobni stvari koje ste samo naslutili u nekoliko dokumentaraca utemeljenih na ovih studijama. Vi ste u biti mnogo više nego što ti programi i filmovi prikazuju.


Vi ste potpuno svjesna no zamaskirana Bića, koja su potpuno zaboravila fantastične sposobnosti koje posjeduju. Jedan od efekata pada u ograničenu svjesnost je u konačnosti gubitak svjesnosti tko ste i što ste ili odakle dolazite. U vašem slučaju, vi ste bili u tome stanju preko 13 tisuća godina! Upravo je malo čudo kako će vam trebati jedan na jedan instruktaža, tečajevi osvježavanja i puno ljubavi i podrške kako bi ste se ponovno prisjetili svojeg pravog Bića. Mi smo došli kao vaša svemirska i duhovna obitelj i obvezali smo se vratiti vas natrag u punu božansku svijesnost. Sve se vrši u suradnji s Nebom.


Ovaj posebni planet i ovaj posebni sunčev sustav će biti obnovljen i nova zvjezdana nacija će biti rođena. Ova zvjezdana nacija će procvjetati i postati središte mnogih glavnih konferencija koje će učiniti galaktički mir stalnim i donjeti jedinstvo mnogim tisućama obližnjih galaksija. Majka Zemlja pozdravlja svoju sudbinu i radosno želi da i vi prigrlite svoju. Vaše globalno društvo je na točki gdje je novi svjetonazor očajno potreban. Promjena je previše okasnila za vaš sadašnji industrijski životni model. Nova energija i novo društvo mora biti rođeno ako želite preživjeti. Kao što znate, vaše evolucijske okolnosti nisu normalne (ograničena svjest ? op.p.), te stoga nije toliko pitanje što ćete vi učiniti u ovome trenutku, već što ćemo mi. Mi Vas moramo razviti prema rješenju koje uključuje vaš povratak u punu svjesnost. Kako bismo to učinili , mi smo se posredno upetljali s vašim društvom na mnoge način počevši od 1960-ih. Vaše društvo se doista naglo mijenja, no ipak, mi moramo u ovome trenutku ubrzati taj proces. Majka Zemlja traži od nas da obavimo prvi kontakt što je prije moguće a Nebo podržava ovaj zahtijev.


Tako imamo potpuni mandat da spuštanja (prvi kontakt op.p.) izvršimo što je prije moguće. Kao posljedicu, mi vršimo veliki pritisak na naše zemaljske saveznike da dovrše svoje zadatke. Naše “umješano” osoblje ( žive među nama Zemljanima op.p.) konstantno nadgleda razvoj među pojedinim vladama, tajnim vladama i među vama. Namjeravamo provesti neke dramatične promjene vrlo skoro i izvršiti spuštanja ubrzo nakon toga. Tako upravo svjedočite zadnje trenutke ove realnosti. Ona iščezava i to se dešava brzo! Nova realnost je spremna za manifestiranje! Svijet u kojem živite je previše nestabilan kako bi se održao skupa i njegov totalni kolaps je iminentan. Čak ni moćni iluzionisti tamnih majstora ne mogu sprječiti što će se upravo razotkriti ispred vas!


Danas, smo raspravili što se dešava u vašem svijetu. Majka Zemlja i Nebo su snažno suglasni u tome kako je ova realnost na svom kraju i kako je vrijeme došlo za ovaj svijet da se transformira u 5D cjeloviti svijet. Vanjski i unutarnji svijetovi će biti napokon ujedinjeni! A sve ovo je spremno da se ostvari! Znajte najdraži u srcu svoga Srca kako je beskonačno blagostanje Neba doista Vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za budi Jedno! i Budi u radosti!)


Prevoditelj: Siniša -
Civilizacija Svjetlosti




Galactic Federation by SHELDAN NIDLE


www.galacticchannelings.com - All languages stated above









No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN