Followers

Wednesday, February 1, 2012

24.01.2012


8 Meluc, 2 Yax, 8 Manik 
.............

Dratzo! Počinjemo drugu poruku! Tijekom proteklih nekoliko tjedana promatrali smo poteškoće onih koji su već dugo naklonjeni mračnoj smutnji., kad su pozvani da djeluju na nov način. Naši zemaljski saveznici snažno žele da dovedu ovaj svijet u novu stvarnost, pa ipak i dalje traže nekakvu odgovarajuću zadovoljštinu za svoje bivše gospodare. Mi smo doista zapanjeni ovim tijekom dangubljenja. Muškarci i žene ove nemilosrdne smutnje doveli su ovaj svijet do ruba propasti, čak i ustrajavaju u ovom uništavanju, zbog čega jedino čemu možemo pribjeći je njihovo uklanjanje. Podsjećamo naše zemaljske saveznike na ogromne boli i patnje koje podnosi vaš svijet svakodnevno, i da je vrijeme da se odstrane ove ništarije i stvori bolji svijet za sve, ali ovi apeli za većom vizijom čini se padaju u gluhe uši grupe u cjelini. Međutim, zemaljska tajna društva ne dijele takvo blago stajalište: za njih, mračni su najgrozniji od svega ljudskog i žele da se oni legalno pritvore i to što je brže moguće. Sa ovom grupom možemo mnogo lakše surađivati.

Pošto ova grupa upravlja novim financijskim aranžmanima, tražili smo od ovih tajnih društava da preuzmu vodstvo u formiranju novih Glavnih skrbničkih povjerenstava, i zatražili smo da njihovi dužnosnici nastave s mnogim planovima sa kojima se također slažu. Naša je zamisao da se ovi planovi trenutačno pokrenu i da oduzmu moć mračnoj smutnji. Mi smo zbunjeni oklijevanjem zemaljskih saveznika po tim pitanjima, s obzirom da su potpuno svjesni nemoralnog kriminaliteta dugo provođenog od mračnih režima. Političke stranke raznih zemalja su toliko korumpirane da je netolerantnost prema svojim građanima sve više i više otvorena, što je dovelo do nedavnih velikih prosvjeda diljem svijeta. Nove vlade će prekinuti autokratizam i učiniti da vlade poštuju želje građana. To su prvi koraci prema onome što želimo postići: objasniti vam galaktičko društvo. Vaša povećana svijest u svijetu vapi za promjenom načina funkcioniranja vaših društava.


Vaši sadašnji oblici vlasti ne uključuju nove tehnologije ili novu svijest, niti oni na bilo koji način žele poboljšati svoje utjecaje na vas. Svi oni su skloni korupciji i zaokupljeni jakim posebnim interesima, a dominiraju „ideologije“ razdora. Sve to rezultira zamagljenim ogledalom koje skriva istinu od vas, i udaljava vas od osnova općeg blagostanja. Potrebna su pravila koja će prekinuti privatno financiranje kandidata i spriječiti usvajanje posebnih pravila koja se odnose samo na njih. Zauzimanje mjesta u vladi je posebna čast koja se dodjeljuje samo zato što je izabranik istinski sposoban da služi svojim građanima. Sjetite se, međutim, da su te mjere samo privremene, pošto je potreban mnogo učinkovitiji model vlasti koji bi se brzo prilagodio paradigmi promjene tehnologija, na primjer, koje izravnije uključuju svakog građanina u zakonodavnom i administrativnom procesu.

To je ono gdje se dotičemo galaktičkog društva. Ovdje, upravljanje se ostvaruje kolektivnim učestvovanjem i informiranjem svih stanovnika zemlje. Trenutno vam nedostaje vrsta interaktivnih tehnologija i razina obrazovanja i informiranja potrebnih za donošenje takvog održivog koncepta. Mi ćemo vam pomoći da razvijete ove složene interaktivne tehnologije i pokazat ćemo vam kako da optimizirate njihovu uporabu. Naravno da to ne možemo učiniti sve dok vam ne budemo službeno predstavljeni, nakon čega možemo započeti seriju emitiranja, objašnjavajući u potpunosti sve što je tako dugo skrivano od vas kao globalnog društva, što će vam omogućiti razvoj društvene sredine koja podržava različite potrebe potpuno svjesnih Bića. „Vlada“ se mijenja iz autoritarnog modela u više kao nadglednika niza kreativnih rješenja. Ovo je način kako funkcioniraju zvjezdana društva. U srcu ovih postava su glasovi i ukazi ljudi, i društveno uređenje mora osigurati da se svi „slušaju“ i poštuju kao jedinke.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s kratkim pregledom onoga što se događa. Koristimo mnoga naša tajna društva za donošenje niza direktiva koje imaju za cilj da vas dovedu u vašu novu stvarnost. Staro doba monopola i vladavine mračnih i ogromno bogatstvo s ciljem da kontroliraju vas i vaš svijet je razbijeno onim što naša tajna društva rade. Mi smo upoznali ove mračne da je legija Svjetlosti u stanju prekinuti ono što su bivši gospodari, Anunaki, uspostavili prije gotovo 13 tisuća godina. Oboružani brojnim posebnim uredbama od Neba i bogatstvom akumuliranim tijekom stoljeća, ove grupe otkrivaju korupciju vladavine mračnih i uvode sredstava koja će zamijeniti konstrukciju kontrole stvarnosti od mračnih. To znači da uz pomoć naših Agarčanskih obitelji i obitelji Unutrašnje Zemlje ta posebna oruđa Svjetlosti su spremna da očituju novu stvarnost.

Otezanje ove dugo-najavljivane nove stvarnosti pokazuje da je to veliki izazov za sve nas. Ipak, mi smo, u ovom trenutku, spremni da objavimo našu pobjedu! Zajedno smo se uspješno suprotstavili mračnima i njihovim opasnim metodama, iako je predugo trajala ta borba do njenog okončanja! Naš cilj je da vas oslobodimo od ropstva i osiguramo prosperitet za sve. To nam također daje priliku da vam objasnimo božansku mudrost i da vam pokažemo put u punu svjesnost. Ovdje ste da nam se pridružite u donošenju novog dana Majci Zemlji i stvaranja veličanstvenog 5-dimenzionalnog carstva na njenoj površini, sjedinjujući se tako s unutrašnjim carstvom Agarte. Zajedno, stvaramo novo društvo koje će spoznati istine koje su mračni dugo skrivali od vas. Ono što će se uskoro dogoditi zapanjit će vas, i ispunit će vas divljenjem i radošću!

Voditi vas natrag ka Svjetlu je najveće zadovoljstvo. A sada ćemo vas upoznati s vašom širom obitelji koja vam može pomoći da dovršite vaše sveto putovanje. Agarćani su strpljivo promatrali i čekali pravi trenutak da istupe i predstave vam sebe i svoje znanje. Tako, slijedeću fazu vaše povijesti uključivat će objava koja će donijeti rušenje mnogih vaših duboko ukorijenjenih predrasuda. Bit će vam pokazane stvari o fizikalnosti koje ste smatrali nemogućim, pomažući rađanju potpuno nove znanosti i obnavljanje stare priče koja je jako isjeckana. Mi smo svi stranci koji su bili prisiljeni da se prilagode okrutnom površinskom svijetu koji sada nestaje, a vidjet ćete odgovorne kako odlaze koprcajući se, ne praskom.

Danas smo razgovarali o razvoju koji vas je doveo do točke u kojoj će se očitovati nova stvarnost. To će brzo dovesti nas i ostatak vaše duhovne i svemirske obitelji u vaše živote, kako bi vas vratili u punu svjesnost. Došlo je vrijeme da se očituje nešto doista nevjerojatno! 


Znajte, Najdraži, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Prevoditelj: FrediNo comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN