Followers

Tuesday, January 31, 2012

31.01.2012






January 31, 2012 
2 Cib, 9 Yax, 8 Manik

Dratzo! Vćamo se! Naš savez sa Gajinim tajnim svetim društvima i naši Zemaljski saveznici nastavljaju žeti rezultate. Vrijeme je došlo da Zemaljski saveznici pritisnu glavne bankarske kartele sa pravnim zahtjevima. To se odnosi na praksu kartela za skrivanje ogromne količine nastalog duga koji je skrivan od javnosti u neobjavljenim računovodstvenim knjigama. Ove ogromne svote sada moraju biti objavljene. Ova akcija može prisiliti u stečaj ove nezgrapne institucije i okončati sve sadašnje zastoje koji se čekali uvođenje vaših novih globalnih bankovnih sustava. Sveta tajna društva imaju sredstva za pokriće iznosa potrebnih za brzo pokretanje vašeg svijeta u financijski sustav plemenitih metala. Ta sveta sredstva sigurno su smještena u spremišta diljem planeta. Uzašli Majstori smatraju da je to vrijeme kada je mračna smutnja nadmudrena i nova stvarnost se probija kroz ruševine starog. Doista, mračni potpuno shvaćaju da je njihova vladavina na kraju i da se treba predati Svjetlu. Mi smo ovdje samo da pomažemo u ovom božanskom pothvatu.



Naša flota i naše osoblje promatraju panično koprcanje mračnih kako se približava stvarni trenutak objavljivanja golemog iznosa duga u njihovom posjedu. Sustav izgrađen od mračnih kroz stoljeća napokon je došao kući u kokošinjac. „Tajna knjiga u stražnjoj sobi“ više ne može biti zaštićena od obasjavanja Svjetlom iIstine, i krajnje je vrijeme da ih se otkotrljaju i da priznaju da ogroman iznos nije samo istinit već sasvim neodrživ. Taj dug je dokaz nezasitne potrebe mračnih, ali može biti sretno poništen potezom olovke! Taj način oslobađa vaš svijet od nevidljivih okova koje su mračni tako genijalno krivotvorili tijekom posljednja dva stoljeća. Uzašli Majstori i njihovi suradnici imaju način da pretvore dolazeći katastrofalni kolaps starog poretka u neograničeni opći prosperitet! Posebna doskočica uskoro će biti aktivirana i koja će donijeti ovu brzu promjenu. Mračni više ne mogu dugo ignorirati neizbježno niti izbjeći ono što je spremno da se desi.

Nebo je reklo mračnima o ovoj promjeni vlasti kada su im dopustili da stvore vašu sadašnju stvarnost. Božanska svrha je bila omogućiti da svatko od vas prikupi izvanredne mudrosti tijekom vaše odiseje kroz tamne sfere, koje zatim možete iskoristiti kada se vratite u punu svjesnost. Trik je bio da se nikada ne dopusti mračnima da promijene vašu svijest do točke u kojoj ne bi bilo povratka u vaše izvorno stanje pune svijesti. Anunaki su se sporazumjeli da će se pridržavati uredbi Neba. Nadalje, svete odgovornosti Neba su bile da to nadgledaju Agarčani i Gajini Uzašli Majstori. U početku su se pridržavali tih sporazuma i Anunaki su dozvolili svjetlu neke slobode. Ali nakon pokušaja revolucije kojom je naglo završilo prvo zlatno doba, Anunaki su promijenili svoje umove i onemogućili agentima Svjetlosti pristup njihovim ljudskim dužnostima. Oni su sada željeli stvoriti robovsku rasu za koju su se zalagali njihovi rođaci Atlantiđani i to izravno suprotno sporazumu postignutom nakon uništenja Atlantide.

Novi plan mračnih rezultirao je zatvaranjem mnogih ulaza u Unutarnju Zemlju, ostavljajući ih samo nekoliko koji bi bili dostupni samo onima sa punom sviješću. To je značilo da je površinsko čovječanstvo bilo u početku odsječeno od njihovih čuvara Svjetla. Međutim, Svjetlo je brzo ispravilo situaciju i skovalo novi odnos, dopuštajući ovoj neuobičajenoj postavi da nastavi za određeno vremensko razdoblje. Svjetlo je također navelo da za svako daljnje kršenje izvornog sporazuma bi se susreli sa strašnim posljedicama za zemaljske poslanike mračnih. Agarčani su zamoljeni da pošalju posebne posrednike u Galaktičku Federaciju koji bi izvijestili o svakoj akciji koja bi bila u suprotnosti sa sporazumom. Takve akcije bi rezultirale u brzom prvom kontaktu, zamišljenom da zaustavi štetne aktivnosti mračnih. Vatreni kraj drugog zlatnog doba kao i završetak s poplavama trećeg zlatnog doba gotovo da je izazvalo jedan takav prvi kontakt, i Galaktička Federacija je obavijestila da je trajno stavila flotu Nebu na raspolaganje. Umrijeti za prvi kontakt s vašim svijetom je bilo odbačeno.

Namaste! Mi smo vaši Zemaljski Uzašli Majstori! Dolazimo s novostima o vašem maršu za slobodu. Vaš svijet je trenutno prekriven razbojnicima i pljačkašima koji koriste svoje pozicije utjecaja i moći da akumuliraju sve više bogatstva. Ova žalosna šarada potrajala je stoljećima! Međutim, mi smo također bili u stanju, unatoč uvijek budnog oka mračnih, da sklonimo daleko naša vlastita brda zlata. Bog blagoslovio njihove mračne duše! Čak i oni koji su naizgled nedotaknuti bilo kakvim ostatkom moralnosti mogu biti smekšani. Mi smo sveti instrument koji ih može naučiti, a također i čovječanstvo, važne lekcije za rast njihove duše. Došao je kraj ovim neobuzdanim smicalicama i povratak svih vas u zdrav razum i visoku svjesnost. U ovim promjenjivim sferama, konačno se možete ujediniti sa vašim duhovnim i svemirskim obiteljima i vratiti se u radosti do pune svijesti.

Trenutno smo uspjeli u uspostavljanju strukture za novi gospodarski sustav. Nadalje, okomili smo se na međunarodnu kleptokraciju i ostavili ih u strahu i užasu od naših slijedećih poteza! Mi smo zajedno donijeli mnogo zemljama diljem vašeg svijeta i pripremili ih na ogroman zadatak uspostave normalizacije u dronjavim vladama svijeta. Ono što treba uslijediti je revolucija ogromnih proporcija bez presedana. Moral, narav, i pravednost ovog svijeta su gaženi toliko dugo, i vrijeme je da pravda nadvlada nepravdu i nemoral, i oni koji su vas koristili za stjecanje prednosti samo za sebe da snose određene posljedice za svoja zločinačka djela. Mi čvrsto namjeravamo da zbacimo te kršitelje zakona i ispravimo sva skretanja s vašeg svetog puta u punu svjesnost.

Od pamtivijeka vam se činilo da ste slušali s užasom kako su obećanja bila beskrajno davana ali ne i ispunjena. Mi samo želimo da navedemo da ono što je Nebo odredilo, sada je spremno da se očituje. Mi zajedno izjavljujemo da se ozračje pravde diglo u zrak i pretvorilo se u moćni uragan koji je usmjeren na svrgavanje onih koji su vas iskorištavali i lagali vam da bi uspostavili globalnu kontrolu. Ova velika struktura mračnih će brzo završiti. Niz aktivnosti je u svojim završnim fazama i dostavit će vam sve ono što smo vam bili objašnjavali. Budite spremni za velike Istine i stalan napredak, čemu će prethoditi niz službenih obavijesti koje bi mogle biti šokantne za mnoge od vas. Istina nikad nije laka za čuti kad su laži postale prihvaćena norma. Dakle, budite spremni da se malo začudite ali i da osjetite blaženo olakšanje slobode!

Danas, prenijeli smo vam naše poruke. Molimo vas da koristite vaše veličanstvene energije za usredotočenje na ono o čemu smo već govorili. Pomognite nam da manifestiramo one energije koje vas konačno mogu izbaviti iz okova mračnih, tako da možemo doći na zajedničku proslavu pobjede koju je nebo odredilo! Sada, neka su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoveb.com

Preveo sa engleskog: Fredi



Prevoditelj: Marijana - Civilizacija Svjetlosti



Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Korean,  English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages 
 and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.




No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN