Followers

Tuesday, January 17, 2012

17.01.2012


January 17, 2012 
1 Ik, 15 Chen, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Mnoge toga se događa! Mmračna smutnja je uporna u svojoj dvoličnosti: s jedne strane pregovara sa našim Zemaljskim saveznicima, dok je s druge strane u potrazi za načinima kako da riješe njihovu nerješivu dilemu. Mi smo upozorili naše Zemaljske saveznike da budu oprezni zbog dvoličnih taktika pregovaranja ove skupine običnih sprdavaca; oni zauzimaju čvrsti stav da izigravaju iskrenost u cilju pregovora unatoč toga što smo im izložili naše brojne tajne misije da pronađu „anđela“ koji može donijeti rješenje za njihove nepremostive neprilike. Naše osoblje za vezu pridružilo se ovim pregovorima kao konzultanti i tražili su od naših Zemaljskih saveznika da zatraže da mračni trenutno zaustave svoje tajne misije kao uvjet za nastavak pregovora. Sasvim očekivano, mračni su odbili da komentiraju ove zahtjeve i zatražili su stanku! Mi smo zaključili da je takav potez neprihvatljiv za naše Zemaljske saveznike i dalje smo im savjetovali da daju čvrsti rok za završetak pregovora. Ako to ne uspije, određene posljedice ulaze u igru.


Jasno je da mračni odugovlače vrijeme. Predlažemo da se različite strane, uključujući naše Zemaljske saveznike, sastanu kako bi zatražili rok za potpunu predaju mračnih. Mi smo spremni da upotrijebimo našu tehnologiju i naše osoblje da prisilimo mračnu smutnju da se službeno preda našim Zemaljskim saveznicima. Mračni jako dobro znaju uzaludnost traženja izlaza, i stoga navodimo: učiniti jasnim, i poslati im ukaz popraćen odgovarajućom sudskom dokumentacijom koji naređuje njihovu bezuvjetnu predaju. Budite spremni uposliti svoje velike vojne snage i policiju da uhapsite ove krivce i onemogućite ih da i dalje rade štetu. Na raspolaganju vam je naša tehnologija da osigura uspjeh tih hapšenja i, nakon toga, osnivanje novih vlada koje bi omogućile dugo očekivanu objavu. Do sada nema odgovora od naših Zemaljskih saveznika, i zato smo poslali nekoliko Agarčanskih posrednika da to učine. Razne skupine naših Zemaljskih saveznika sada razrađuju plan djelovanja.

Kad se taj plan usvoji, moći ćemo početi koristiti našu tehnologiju za potpuno ograničenje aktivnosti tamne smutnje. Najveći prioritet je da potpuno zaustavimo one aktivnosti usmjerene na vaše zdravlje i postojanje. Mi smo se obvezali ugovorom iz 1998 da ćemo učiniti samo ono što je odobreno od posebnog vijeća naših Zemaljskih saveznika. „Plan akcije“ znači da možemo potpuno zaustaviti te zle namjere protiv vas. Do tada, imamo odobrenje da samo djelomično ograničimo bilo kakve sheme koje mračna smutnja želi počiniti. U tom pogledu, bilo nam je omogućeno da zauzmemo njihove mreže podzemnih baza i da onesposobimo njihove glavne tranzitne objekte, ali mi gledamo naprijed kako bi uspješno i temeljito obavili posao do kraja. U međuvremenu pratimo učinke njihovih preostalih aktivnosti ometanja usmjerenih protiv vas, i naši liječnički timovi primjenjuju terapije, gdje je potrebno, da spriječe bilo koju od tih razornih mjera skretanja sa nebeskog zadatka pripremanja vaših tijela za punu svjesnost.

Sve te aktivnosti, kao što znate do sada, samo su tek početak onoga što namjeravamo da ostvarimo i uvelike se unaprijed veselimo mogućnosti da slobodno djelujemo oko vašeg svijeta. Ono što je ostalo od kapaciteta mračnih sada je nebitne važnosti, nakon što smo ih sveli na najprimitivnije stanje. Međutim, mi želimo da odradimo posao do kraja i tada da skrenemo pozornost na opskrbu vašeg svijeta nizom tehnologija koje lako mogu pročistiti vaš zrak, zemlju i vodu. Vaši oceani će radikalno promijeniti svoje morske struje, i to će početi nakon što voda i vaš planet budu očišćeni. To će ubrzati stopu rasta morske flore pošto su danas te operacije minimalne. Mi vidimo kako se oceanski i kopneni aspekti normalnih tektonskih kretanja vašeg planeta pripremaju za ogromnu promjenu koja će uzdići tri izgubljena kontinenta s dna oceana.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Svi smo mi prošli kroz sveto fokusiranje koje je učinilo da svaki od naših prošlih života bude tako poseban! Pozdravljamo sve vas koji su, kroz stoljeća, podupirali svaku našu akciju za dovođenje Svjetla Zemaljskom stanovništvu. Mi brojimo tisuće aktivista i radosno stojimo pored vašeg puta u punu svjesnost. Tajna sveta društva koja podupiru naš rad su usidrili svoje blagoslove u Himalajima, Grand Tetonu, i mnogim drugim svetim planinama na Majci Zemlji. Ogromno bogatstvo koje smo sakupili sada će biti upotrijebljeno da donese Ljubav, Svjetlost i mir svima! Događanja dostižu točku u kojoj se utjecaj mračnih može ukloniti s vas. Naša Agarčanska obitelj iz unutarnje Zemlje je spremna da vas dočeka u posebnim kristalnim gradovima koji će se koristiti da vas vrate u punu svijesnost. Naš posao je da vam otkrijemo sve dugo skrivane tehnologije i vaša prava Zemaljska povijest uskoro će početi. Mi smo ushićeni da ćemo se uskoro moći otvoreno pokazivati i ispričati vam mnogo stvari o tome tko ste vi zaista i gdje mi božanski idemo!

Mnoga naša tajna sveta društva pripremaju uvodne govore da vam predstave istinu kako su mračni manipulirali vašim društvima za vlastitu korist kroz skoro 13 milenija. Nove vlade će biti uspostavljene i ogromno bogatstvo će biti upotrijebljeno da stvori jedno doba blagostanja i kreativnosti za svih. U očekivanju tog trenutka, mi smo sklonili to bogatstvo kako bi ga sačuvali od pohlepnih prstiju tamne smutnje. Snaga koja proizlazi iz tog novca je da vam pomogne u traženju istina iza mnogih institucija stvorenih od mračnih kako bi vas kontrolirali i držali vas u ropstvu, i sada božanska snaga Neba ima veliko iznenađenje spremljeno za te neposlušne! Istovremeno, vi ste sada spremni da prihvatite nevjerojatne istine i tehnologije koje će vas učiniti slobodnim. Mi pozdravljamo sve one koji su došli iz daleka da bi pomogli u vašem povratku u punu svjesnost. To je doista dar s Neba!

U slobodi i radosti, vi ćete velikodušno prihvatiti svoje mjesto na Nebu i u fizikalnosti. Vi ćete biti fizički Anđeli koji obavljaju, u Ljubavi i služenju, ostvarivanje Stvoriteljevog Božanskog Plana. Ova sveta misija će dovesti do kolektivne misije koja uključuje cijelo čovječanstvo u fizikalnosti. Mi grlimo u Ljubavi i Svjetlu božanske zadaće koje trebamo zajedno izvršiti. Mi ćemo skupiti svu mudrost i koristiti našu Božju Volju da donesemo Svjetlo u svaki kutak fizičkog Univerzuma. Mnogo se očekuje od nas! Mi smo prekrasan kolektiv fizičkih Anđela koji su privremeno bili izgubljeni u tamnoj jami punoj bijede i neznanja. Majka Zemlja, poput nas, vraća se kao veliko Svjetlosno Biće koje trebamo podržati i voljeti svim našim srcima i našim svetim postojanjem. Radujemo se i blagoslivljamo Nebo s našom Ljubavi i Svjetlom!

Danas smo diskutirali o tome što se događa oko vas. Gaja je spremna za pomak u punu svjesnost. Udružimo se svi zajedno i koristimo naše zajedničke sposobnosti da odbacimo okove mračnih. Mi smo ovdje da vam pomognemo i proslavimo vaš povratak u punu Svjesnost! Znajte, Najdraži, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoveb.com

Preveo sa engleskog: FrediPrevoditelj: Marijana - Civilizacija SvjetlostiDear Readers,

  We are looking for new translators English-Korean,  English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages 
 and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN