Followers

Tuesday, January 10, 2012

10.01.2012


10.01.2012 
7 Men, 8 Chen, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Događaji koji obećavaju da će promijeniti vaš svijet su blizu ostvarenja! Rečeno nam je od naših Zemaljskih saveznika da je veliki globalni događaj vrlo blizu. Približavamo se onom što je poznato u vašem svijetu kao Nova Godina po Kineskom Kalendaru. To je godina Vodenog Krilatog Zmaja koja se odlikuje dramatičnim promjenama. Mnogi od vas očekuju, kao i mi, da mračni opravdano dobiju svoj desert, i doista, sadašnje ekonomske prilike počinju prisiljavati mračne da se koprcaju tražeći izlaz. Njihove valute su na kušnji. Mnoge zemlje koje imaju velike prirodne resurse, kao što je nafta, zlato i drago kamenje, nisu više spremne prihvatiti ove valute kao sredstvo plaćanja, i to stvara dodatne pritiske na bankovni sustav kontroliran od mračnih. Za reforme koje su bile najavljene, a zatim odgođene, traži se sada ponovno pokretanje. To prisiljava mračne da se okrenu prema politici oprosta duga, ali ovo sve jače pritišće mnoge zalihe i burze robne razmjene. Štoviše, to prisilno usporava takozvani proces oporavka.


Mnoštvo strahova koji pritišću mračne, začudo, čine ih još arogantnijima. Glavni vođe povjerenstva mračnih su nedavno prekinuli razgovore s našim Zemaljskim saveznicima, što smo mi protumačili kao njihov paničan odgovor, pošto oni ustvari imaju vrlo malo toga za pregovaranje, jer kocka je bačena, što se njih tiče. Kako to oni vide, svi ti mračni su napustili pregovore i nastavljaju dolijevati ulje na vatru na nekoliko mogućih široko-obuhvatnih ratnih scenarija; slijedom toga, hitan zadatak je dodijeljen nama. Dali smo upute našem osoblju za vezu da prate sve poticaje pokušaja agresije na vašem svijetu kako bismo im pokazali da se niti jedna neće razviti u veće sukobe. Što se dulje održava ne-ratna opcija, to će brže biti riješena preostala pitanja. Glavni razlog kašnjenja je činjenica da različite globalne političke zajednice nikada prije nisu djelovale bez da je kabala (tamna smutnja) nadgledala svaku njihovu akciju. Ovaj posljednji slučaj „hladnih stopala“ će biti zaustavljen i mi očekujemo da će doći do niza revolucionarnih događaja koji će promijeniti vaš svijet zauvijek.

Kako vođe svake političke zajednice gledaju ovaj novi, slobodni svijet zajedništva, osjećaju se raspoloženi za nove mogućnosti i istodobno, prilično nesigurni kako najbolje da učine slijedeće korake. Mi smo ovdje kako bi dali savjet, i nastojimo da se ciljevi naših Zemaljskih saveznika brzo postignu. Uspostavljanje novih vlada i izvršenje dostave sredstava (novčanih – nove valute, op.p.) su prvi veliki koraci koje hitno zahtijeva svjetsko društvo. Sve ovo vodi ka novoj svjetskoj ekonomiji i počecima dubokih procesa koji završavaju objavljivanjem. Želimo da se ovo što prije ostvari, jer trebamo ostvariti naš veliki projekt edukacije s ciljem da se vaš svijet navikne na našu dobronamjernu nazočnost. Jedan aspekt ovih naših učenja će biti objašnjenje vaše stvarne povijesti koji će obrisati oko 7.000 godina laži i manipulacija, u prvom redu od Anunakija, zatim pojačanim djelovanjem njihovih zemaljskih sluga, vaših svjetskih Iluminata.

Ti temeljni zadaci trebaju dovoljno vremena da ih svi shvate i također, da ih zaista svjetsko društvo želi. Svaki narod želi djelovati u skladu s vlastitim interesima, i dati smjernice koje narod treba s ciljem da radi u slobodi i suverenitetu. To je složen pothvat i mi to otvoreno priznajemo. Naši suradnici imaju pred sobom veliki zadatak. Dodatno, naši Uzašli Majstori su blisko surađivali s mnogim svetim tajnim društvima kako bi olakšali ovo doba tranzicije. Svatko od nas shvaća prazninu koja će se stvoriti između onoga što je naširoko prihvaćeno kao stvarnost od većine od vas i novih koncepata koje će naše zajedničke akcije stvoriti. Većina onoga što će biti predstavljeno lako može šokirati veći dio vašeg svijeta. Vaša svjetska kultura se temeljila na nekim istinama koje su onda iskrivljene i širene u mnoštvu sumnjivih pojmova proizašlih iz vaših vjerskih i političkih hijerarhija. Uspostavljanje izvornog zapisa leži u srcu promjena koje će omogućiti novoj stvarnosti da se očituje.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s nekim zanimljivostima za vas. Trenutno je kabala pokrenula niz razgovora s vladama na Bliskom Istoku, Aziji, i Zapadnoj Africi. Ovi „razgovori“ su osmišljeni kako bi dobili odobrenje tih vlada da tajno prenesu neke određene vrijedne resurse koji se mogu pretvoriti u konvertibilnu valutu. Do sada njihova nastojanja nisu donijela željene rezultate. Ipak, mračni se koriste svim svojim preostalim sredstvima da nametnu vrstu pregovora s bilo kim tko će ih slušati, kako bi preživjeli u ovom prvom tromjesečju 2012 . Ponovljeni neuspjesi u njihovim nastojanjima nisu ih obeshrabrili od uvjerenja da će na neki čudesan način naći rješenja za svoje dileme. Međutim, naši suradnici su uvjereni da je kabala u točki gdje će postići dogovor sa Svjetlom o njihovoj trenutačnoj predaji. Pobjeda je sasvim nadomak ruke!

Ovo vrijeme prije stvarnog poraza mračnih zahtijeva od nas da se usredotočimo na stvarnost koju svi želimo. Dopustite nam da razradimo sve detalje i da koristimo sve naše zajedničke energije da dovedemo Svjetlo i sa njim, prosperitet, suverenitet i punu svjesnost. Uzmite si vremena svaki dan i počnite koristiti vaš bezgranični potencijal za uspostavljanje ovog novog svijeta, imajući na umu da ste najhrabriji svjetionik Svjetla. Vaše aktivnosti se učvršćuju u svijetu koji se sada gradi od mnoštva nebeskih hijerarhija i loza. Vaš udio je da preuzmete tu ogromnu energiju i da je slobodno predate Gaji. Na ovaj način se izvršavaju blagoslovi koji dolaze od svetosti Aeona na Zemaljski fizički plan. Ali ta energija treba vaše usredotočenje na fokus kako bi se ovo manifestiralo na Zemaljskom planu, te na taj način vaše kolektivne vizualizacije postaju čudo koje je vaša nova stvarnost .

Ova nova stvarnost ima veliku svrhu: da vam donese punu svjesnost. Još od pada Atlantide prije gotovo 13.000 godina, vi ste lutali u ograničenoj svijesti i nastojali da povratite vaše anđeoske sposobnosti. Ova teška odiseja sada je dostigla sveto odredište. Puna svjesnost vam je bila oduzeta jednostavnim prestrojavanjem vašeg genetskog redoslijeda, i održavana nizom međusobno povezanim epigenetskim programiranjima. Međutim, to se može zanemariti uz pomoć vitalne frekvencije Svjetla i korištenjem posebnih vibracijskih programa koji su usklađeni s vašim životnim okolnostima. Ovaj će vas proces, kad ga nadgledaju potpuno svjesna Bića, vratiti do pune svjesnosti. Ovo čudo je spremno da se dogodi čim se nova stvarnost bude manifestirala. Vrijeme radosti je blizu!

Danas smo izvijestili o događajima koji sve brže vode u vaš novi svijet. Naše osoblje radi završne pripreme prije kontakta, i vaši Uzašli Majstori također su sigurni da će njihove razne božanske zadaće završiti po božanskom planu. Znajte, Najdraži, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)Prevoditelj: Marijana - Civilizacija SvjetlostiDear Readers,

  We are looking for new translators English-Korean,  English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages 
 and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN