Followers

Tuesday, January 3, 2012

03.01.2012



03.01.2012 
13 Lamat, 1 Chen, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Mnogo toga se nastavlja događati na vašem svijetu. Globalni pokret za slobodu jača iz dana u dan, mnogi se čak suočavaju sa vojnim izazovima u potrazi za pravdom što može samo privremeno odgoditi neizbježno. Velike uzlazne struje svijesti raširile su se diljem vašeg svijeta i spremne su za ozbiljan napredak u borbi protiv mračnih sila. Mi smo gledali kako ove svjetlosne energije prikupljaju snagu tijekom prošle gregorijanske godine i ostaju postojane prema žalosnom militarizmu kom pribjegavaju mračni. Ta sloboda je zaista predstavljena svakom od vas uz mogućnost da pokaže vaše duboko neodobravanje dnevnog reda mračnih, s njihovom odlučnošću da pobjegnu od odgovornosti za njihove opasne sheme. Više vlada i bogatih, zainteresiranih strana zajedno rade sa vašim Uzašlim Majstorima da uklone tamu s vašeg svijeta, a sada su se i mnoge organizacije, tajne i javne, okupile da ozbiljno rade na ovom pokretu. Zajedno sa Agarčanima i uz našu pomoć vi se zasigurno približavate velikom uspjehu!


Dok se sve ovo događa, osnivanje novih vlada i novog ekonomskog sustava je počelo. Počinju se stvarati velike koalicije na vašem internetu i sada koriste novootkrivene mogućnosti da putem njega nađu rješenja za vaše bezbrojne probleme. Neophodno je da vi zadržite vaš snažan fokus, pokazujući na taj način mračnima da čak i najrazrađeniji planovi neće moći i neće im biti dopušteno da se ostvare. Nove snage izniču! To se može vidjeti na nebu iznad vas i u rastućoj instinktivnoj mudrosti vaših kolektivnih srca. To je poznato vašim Uzašlim Majstorima kao energija Ljubavi i Duha, i kada ta dva elementa teže zajedničkom rezultatu oni stvaraju najjače oruđe. To je nemjerljiva energija koja pokreće sve što vi i nebo očitujete. Nova stvarnost se probija kroz krš i propadanje starog poretka, i često vam je teško uočiti na dnevnoj bazi kako živite u središtu ove promjene.

To je također izazov za vas da osjetite veliku neizmjernost o tome što ova energija postiže. Vi svjedočite ništa manje od najvećeg ujedinjenja u vašoj 13 tisućljetnoj povijesti. Daleko od post-apokaliptičkog pakla kojeg su mračni isplanirali za vas, bit će novo doba Svjetlosti i pune svjesnosti. Stari nasilnički poredak se urušava unutar sebe i neće izdržati još dugo, i još uvijek se mračni love za slamku da bi se spasili. Iz dubine umiruće strukture, Svjetlo inkubira novi život i priprema se za porod u jednom bujnom naletu kreativnosti. Zaista, ovaj nalet se može također promatrati u korijenu dok ekonomija i njeni korumpirani, sklerotični blizanac-vlada su u njihovim zadnjim trzajima. Čekajući da izrone iz vakuuma su nove vlade i novi duhovno orijentirani programi blagostanja, zamišljeni da utjelove kolektivne težnje za osnovnim slobodama i osobnim suverenitetom. U okviru toga su vaši Uzašli Majstori pripremili prijedlog da vas dovedu do ujedinjenja s vašim Agarćanskim i Svemirskim obiteljima, i nakon toga, cijela se loza Neba priprema da vam se predstavi.

Sada ste vi na redu. Ovo je trenutak kada „slast duše“ poznata kao puna svjesnost još jednom vas grli. Naša misija je da vas dovedemo do tog trenutka i onda vas brzo odvučemo u neophodni ceremonijal takvog stanja postojanja. Tada ćete biti spremni da zauzmete svoje mjesto među mnoštvom fizičkih Anđela koji su u službi razotkrivanja božanskog plana. U ovoj galaksiji mi smo se udružili u uniju zvjezdanih naroda Galaktička Federacija Svjetlosti. Ova sveta unija ima specifičan zadatak: da dovede Svjetlost u ovu galaksiju. To je učinjeno. Slijedeći zadatak je da dovedemo Svjetlost u fizikalnost, u suglasju sa svim drugim Bićima koja čine veliku lozu Neba i fizikalnosti. To znači da ste vi u ovom zadatku predodređeni da sjajite! Mi smo ovdje da pomažemo u vašem povratku u vaše izvorno stanje i onda da zatražimo vaš savjet kako da obavimo ovau ogromnu i važnu obvezu. Vi ste ustvari pod okriljem božjih zakona i uredbi Lorda Surea-e! Mnogo se očekuje od onih kojima je puno dano.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vraćamo se, drage Duše, s novostima o tome što mnogi naši suradnici ostvaruju diljem svijeta. Pripreme za osnivanje St. Germaine svjetske Zaklade su završene! Očekujemo brzu isplatu! Mi smo također pitali da li su koraci za legalno uklanjanje mnogih vlada završeni, i njihov odgovor je potvrdan. Kao rezultat toga mi se povezujemo s Agarčanima i Galaktičkom Federacijom da utvrdimo dan razotkrivanja. Galaktičari, kako je ranije dogovoreno, su postavili svoje brojne brodove da osiguraju promjenu vlada, i da prate procedure hapšenja koje su potvrđene od agencija za provedbu zakona u tim vladama. Došlo je vrijeme za dugo očekivano prvo domino. Neka ovaj sveti trenutak isporuči sve ono na čemu smo strpljivo radili!

Kako smo zakoračili u ovo sveto razvođe, dozvolite nam da Blagoslovimo one koji su tako marljivo koristili svoje resurse i svoju hrabrost da daju ovom svijetu toliko dugo očekivano oslobođenje. Živjeli ste pod tiranijskom čizmom mračnih 13 tisućljeća, zato iskoristite ovo od Neba poslano vrijeme da osigurate vladavinu Svjetlosti zauvijek! Mi smo jednostavno sluge Svjetla i sakupljamo naše znanje iz ovog svetog služenja. Mračni su nas mnogo naučili, i mi namjeravamo upotrijebiti ovo znanje da oslobodimo bezbroj populacija koje postoje u fizikalnosti. To neće biti učinjeno upotrebom fizičke sile već uz pomoć kolektivne božanske Volje koju imamo. Kako se Svjetlost širi, nju pojačava i podržava Nebo i bezbroj Bića Svjetlosti. Vi ćete se priključiti ovim Blaženicima u stvaranju velikog kolektiva koji će promijeniti sve fizikalno!

Ova misija čeka sve nas jednom kad budemo dovršili povratak ove stvarnosti u punu svjesnost. To jednostavno zahtijeva da se ujedinimo i koristimo naš unutarnji fokus da transformiramo sebe u punu svjesnost, a naša svemirska obitelj će nas snabdjeti s tehnologijama i mentorstvom ako bude potrebno. Ova stvarnost će pretrpjeti transformaciju koja će poboljšati mnogobrojne ekosustave koji će stvoriti ogromne bio-raznolikosti koje podržavaju život na Zemlji. To će biti uvelike prošireno skokom u svjesnost i tada će nova, uistinu živa stvarnost biti rođena. Novi ekosustavi će se proširiti na Unutarnju Zemlju i na sve dijelove površinskog svijeta, čineći Zemlju ponovno cjelovitom, i mostovi ka drugom vodenom svijetu će biti ponovno uspostavljeni. Obnovljena sunčano/zvjezdana nacija bit će odgovorna za sve njene ljudske i vodene građane!

Danas smo govorili o razvoju događaja na vašem svijetu. Nova stvarnost koja se rađa zahtjeva vaš pomak u punu svjesnost. Kako postajete fizički Anđeli u ovoj novoj zvjezdanoj naciji, vi se pripremate da sudjelujete u velikom pothvatu koji širi Svjetlost kroz fizikalnost! Znajte, Najdraži, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)



Prevoditelj: Marijana - Civilizacija Svjetlosti




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Korean,  English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages 
 and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN