Followers

Thursday, December 29, 2011

27.12.2011


27.12.2011 
6 Imix, 14 Mol, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Proces koji je ozbiljno započeo prije devet mjeseci nastavlja s napredovanjem ka neizbježnom rješenju, i naši Zemaljski saveznici su blizu dobivanja konačnih financijskih naloga za Račun St. Germaine-ove Svjetske Zaklade. Kao što znate, fond se zatvara godišnje na Badnjak (24. prosinca) i ponovno otvara dan nakon Božića (26. prosinca), ako ovaj datum ne pada u nedjelju. Tako se ove godine, fond otvara slijedeći dan! Europski Zemaljski saveznici su oduševljeni da su preliminarna odobrenja za nastavak obavljena. Slijedeći korak uključuje dobivanje certifikata stvarnih sredstava. Kad se to dobije, povjerenici ga mogu potpisati i oni koji su odgovorni za isplatu mogu započeti sa propisanim procedurama. Mi pomno pratimo te aktivnosti i želimo da vidimo da one teku bez problema. Naši posrednici su kontaktirali one koji su uključeni u dolazeće smjene vlada i rekli su im da potpišu konačne verzije njihovih emisija. Mi, također, pripremamo osoblje čiji je posao da štite brojne nove vlade.

Zadaće novih vlada, po redu prvenstva, su: isplata novih novčanica, istodobno s osnivanjem novih prijelaznih vlada, uključujući novi financijski sistem; i upravljanje brojnim programima koji će voditi u nekoliko tjedana razotkrivanja. Uvjereni smo da izvršenje svega toga neće trajati dugo. Mi smo također zauzeti uspostavljanjem neophodnih komunikacijskih sistema po kojima će svaka objava biti besprijekorno emitirana. Dalje, naša flota dnevno povećava svoje pokazivanje na vašem nebu, kako bi vam dali dovoljno dokaza da se bez sumnje pokaže da vi niste sami! Ove aktivnosti služe samo da osiguraju da su oni koji žele nastaviti po svojim starim načinima osuđeni na propast. Mračni su još uvijek odlučni da nađu izlaz iz svojih sve dubljih dilema, usprkos naših svakodnevnih podsjećanja da ćemo spriječiti bilo kakav pokušaj bijega. To uključuje užasavajući scenarij stvaranja „incidenta“ zapaljenja WW III. Heaven i mi više nećemo dozvoliti nuklearne opcije!

Glavni cilj mračnih je scenarij svjetskog rata. Da li on započeo na Srednjem Istoku ili Dalekom Istoku to njih nije briga. Oni su pokrenuli razne događaje koji se lako mogu pretvoriti u veće incidente, ali se ta upornost neće isplatiti. Mi vrlo pozorno pratimo one vlade koje još uvijek podržavaju mračnu smutnju i njihove međunarodne intrige. Oni insistiraju na provođenju rata i to je za nas neprihvatljivo. Mi smo ih upozorili više puta da ti incidenti namjerno izazvani kako bi se osigurao početak svjetskog rata su vrlo jednostavno, nedvosmisleno neprihvatljivi! Unatoč svih tih stalnih opomena, njihovi agresivni postupci nastavljaju rasti. Ukratko, mi namjeravamo stvoriti dovoljno zbrke da potpuno zaustavimo ova paklena žarišta. Mnogi svjetski lideri govore jednu stvar javno, dok potpaljuju više zapaljivih događaja iza scene. Ti će također biti presječeni u korijenu.

Naša je flota postavila mnoge obrambene brodove na strateške lokacije da ih upotrijebi ako bude potrebno. Prijetnje koje pratimo zahtijevaju sredstva kako bi se uvelike smanjio njihov mogući zapaljiv utjecaj na vašem svijetu, kako sadašnja stvarnost postaje sve više lomljiva iz dana u dan.

Istodobno, rešetke vaše nove stvarnosti lagano se manifestiraju. Učinci tih energija su još uvijek prilično suptilni, i predvidivo, vaši mračni užurbano rade na pokušajima da ih obore. Dopustite da vas obavijestimo, kao što smo njih obavijestili: ove rešetke grade novu stvarnost; to će se nastaviti bez prekida. Nebo je donijelo raspored za ovo, i mi imamo božanski mandat da dovršimo vaš povratak u punu svjesnost. Mračni se mogu poigravati do određene točke, a tada je naša opcija jednostavna: sasvim prekinuti njihovo uplitanje. Dat će vam se dovoljno vremena za raspravu i istraživanje u svezi sa vašim povratkom u punu svjesnost. Tada, u radosti, bit ćete prebačeni u Unutarnju Zemlju i transformirani Svjetlom u ono što ste uistinu vi!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo je doba godine kad mnogi gledaju na sebe i svoje najmilije na duhovni način, procjenjujući kakva je bila prošla godina i kakav rast vide u sebi i onima koje najviše cijene. Također, mi uzmemo vremena za pregled kako je čovječanstvo napredovalo duhovno i procjenjujemo što još treba napraviti kako bi privukli sve nas bliže našem zajedničkom cilju, potpuno svjesne stvarnosti. Vidimo da je učinjen dosta veliki napredak! Slijedeći korak je, naravno, da uklonimo prepreke postavljene od mračnih kako bi porobili sve nas. Unatoč vašeg opasnog svjetskog okruženja, mi smo pomaknuli naše Zemaljske suradnike do stvarnog praga uspjeha. Sada trebamo božju pomoć da osiguramo da vaša sredstva blagostanja budu isporučena na vrijeme. Naše duhovne i svemirske obitelji su spremne u skladu sa željama Neba, i tako dođe trenutak da se najsvetije čudo očituje.

Ovaj trenutak u našoj povijesti će biti doista dragocjen. Svi smo vidjeli program mračnih smutljivaca za naj-neslavniji cilj kao takav! Njihov cilj je doista strašan i sramotan, i ta pogubna vizija će biti prognana od strane svetih aktivnosti naše duhovne braće i svemirske obitelji. Naš vlastiti doprinos gotovo da je završio, i sa milošću i radošću mi smo predali taj zadatak nekim nevjerojatnim Bićima koja su se pripremila da masovno interveniraju i brzo prekinu ovo sadašnje, raspadajuće carstvo. Umjesto njega će izroniti daleko bolji svijet, gdje ćemo svi moći postići svoje ciljeve i pozdraviti našu veliku obitelj. Ova obitelj, zauzvrat, je tu da bi osigurala da će sve biti dobro sa Gajom i njenim narodom. Svaki dio Gaje će biti obnovljen i vraćen u njeno bivše netaknuto stanje. Mi, Uzašli Majstori, to pozdravljamo i gledamo naprijed kako bi mogli otvoreno pozdraviti sve vas.

Proslava koja će odzvanjati Nebom i Zemljom bit će izvrsna! Konačno, vi ćete svi iskusiti punu svjesnost i postati jedno sa svim fizikalnim i nebeskim prostranstvima. Tisućljeća prije, ono što će se sada dogoditi je pažljivo planirano i izvršeno od strane posvećenih ostvarenja Stvoritelja božanskog plana. I kao što smo naveli mnogo puta, to će vas osloboditi beskrajnog meteža mračnih, i ponovno vas spojiti sa Svjetlom. Ova misija svima nama je dokazala da je istinska misija Ljubavi i mi nismo nikad skrenuli sa ovog specijalnog zadatka. Sada je vrijeme za završetak i to će biti proslava za sve nas! Još značajnije, to je najviši i sveti trenutak koji će se pamtiti s veseljem od svih nas. Gaja također namjerava da proslavi njen povratak u njeno prirodno stanje Bića. Blagoslovi svima vama! Ekta Cresos! (Ljubav i Svjetlo!)

Danas smo nastavili naša neprekidna javljanja o dolazećim promjenama za čovječanstvo i ovaj dio fizikalnosti. Mi smo u točki gdje će se dogoditi velike i burne promjene. Ova stvarnost je napokon spremna da prihvati svete transformacije, koje je odredio Lord Surea i božanski plan ovog univerzuma. Znajte, Najdraži, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)Prevoditelj: Marijana - Civilizacija Svjetlosti


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and english-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available at


http://despertando.me/


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN