Followers

Thursday, December 8, 2011

6.12.2011






6.12.2011 
11 Ahau, 13 Yaxk`in, 8 Manik

Selamat Balik! Vraćamo se! Užad koja vezuju vašu stvarnost brzo se razvezuju i pretvaraju se u rešetku novog. Za početak, ovo novo se očituje u rasulima koja mućkaju stvari u svakom kutu vašeg svijeta, i to je ono što se očekuje kao pročišćavanje mijazme prošlosti. Mnoga su vaša carstva prošlih vjekova bila izbrisana gromovitom moći Anunakija kako su smrzavali, potapali i spaljivali vaša društva u nastojanju da izbrišu sjećanja o vašem porijeklu pune svjesnosti. U svakoj prilici, Anunaki bi odabrali grupu preživjelih za „skladištenje“ slijedeće stvarnosti (pomoću memoriziranih trauma sačuvanih u DNK) s „hranom“ potrebnom za beskrajno ponavljanje ovih šablona destrukcije i genocida kroz povijest. Taj pokušaj pokopavanja vaših sjećanja na vaše nekadašnje, više stanje svijesti, bilo je samo djelomično uspješno i omogućilo je potpuno dodvoravanje i pomirenje željeno od vaših mračnih preopterećenja. Vaš neiskorijenjeni unutarnji put bio je vođen Duhom prema danu kada ćete se svi vratiti u vaše bivše stanje ponosa.

Ovo „bacanje“ u kušnju i nevolje ograničene svijesti, uskoro završava, i vi prolazite kroz posljednje faze straha i iluzija koje su miljenici Anunakija smislili za vas. Budite hrabri i mudri, i znajte da ste vi sposobni da vidite kroz ove posljednje smicalice. Nove institucije tiho startaju u dimu bačenom od ishitrenih učestalosti mračnih. Tajne grupe s pozitivnim planovima rade sa Uzašlim Majstorima da dovedu vaš novi svijet u Svjetlo, dok se mračni koji su vas tlačili podižu. Radujte se, i shvatite što to doista znači. Vi ste praktično slobodni od onih čija vas je arogancija i obmana zatočila u svijet koji je izvana bio samo vježba Duha. Vi ste pobijedili i spremni ste da pokažete svemiru što ste sve vi sposobni. Vaše svemirske i duhovne obitelji blagoslivljaju vas u ljubavi i vrijeme za naše zajedničko slavlje je čvrsto u ruci!

Gaja zna što vam se događa. Ona shvaća da su neki jako značajni događaji vrlo blizu i da će to promijeniti vaša globalna društva. Mi razumijemo da je normalno za mnoge od vas da traže utjehu u vašim vjerskim tradicijama, i mi želimo da vas upoznamo s mnogim stvarima koje će vam omogućiti da vidite da su te tradicije samo početak ka potpunom shvaćanju onog što se događa. Vi ste na rubu velikog blagostanja, i vaša psiha će biti oslobođena vod njenih starih putova ograničene svijesti, donoseći vam jedan širi pogled na to kako vaš svijet funkcionira. Ovaj sukob perspektiva je nešto što smo u potpunosti spremni da pomirimo. Vaši Uzašli Majstori su naučili, na svom dugom putovanju kroz besmrtnost, putove da vas učinkovito uvedu u novi širi pogled, i ovo će biti njihov doprinos našoj misiji prvog kontakta. Došlo je vrijeme za vas da se pomaknete iz ograničenog u potpuno svjestan pogled na Kreaciju i fizikalnost, i logično je da učite od onih koji su stekli mudrost zemaljske škole, kao što to vi činite.

Prvi kontakt je ogroman izmjenjivač svijesti, jedan koji će pružiti veliki poticaj vašoj tranziciji u galaktičke ljude. Ono što je potrebno je način kako bi ostavrili taj podvig na brz i bezbolan način. Mi se savjetujemo s našim rođacima iz Agarte da istražimo kako su vas mračni Atlantiđani doveli do ograničene svijesti (kako bi se osigurala pouzdana „hrana“ za mračne. Njihov proces izvlačenja većine vaših DNK lišio vas je svega osim sposobnosti preživljavanja i vaše radosne veze s božanskim. Sada trebamo da preokrenemo ovu štetu ponovnim pletenjem vašeg DNK i vraćanjem vaših svetih sposobnosti na liniju. Zajedno s Agarčanima smo usavršili Svjetlosnu komoru za svakog od vas, koji spretno uključuju, isključuju, one elemente koji će ponovno otvoriti vaše kanale ka punoj svijesti. Jednom kad to bude učinjeno, vi ćete opet biti iskonska, cjelovita, potpuno svjesna Bića, i moći ćete se pridružiti galaktičkim kolegama u pomaganju Nebu u otkrivanju Stvoriteljevog plana za fizikalnost. Toliko radosti očekuje svakog od vas!

Blagoslov svima vama! Mi se vraćamo! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Sadašnje Gajine rešetke nastavljaju se urušavati, i kako se one raspadaju, nove rešetke za stvarnost pune svijesti su sve bliže njihovoj neodložnoj manifestaciji. To podrazumijeva da konačni raspored pomicanja svih vas blagoslovljenih duša u punu svijest se uspostavlja. Mračna pomutnja ostaje nepopustljiva kao i uvijek, i vrijeme za „očajničke mjere“ se približava. Mnogi naši saveznici su zaposleni mozganjem i crtanjem planova za postizanje ovog kraja. Smutljivci, međutim, emitiraju svoja tobožnja „rješenja“ mnogim svojim financijskim krugovima, dok se ustvari plaše približavanja trenutka kada će biti prisiljeni da predaju vlast Svjetlu. U tu svrhu naši Agarčanski saveznici svakodnevno podsjećaju ove štetočine na potrebu da odu i da se suoče sa njihovom pravom poslasticom. U očekivanju toga, legalni sistem vašeg svijeta priprema instrumente za ovaj veoma odgovoran scenarij.

Doista živimo u svetom trenutku! Kraj vremena je u njegovoj završnoj agoniji! Što se toga tiče, naša galaktičke i duhovne obitelji pripremaju put vašem prelasku u petu dimenziju, kao što je sjedinjenje podijeljene Zemlje san Neba i Gaje. Skoro 13 milenija Gaja je htjela utjeloviti dihtoniju 3-D površine i 5-D unutarnjeg svijeta i čezne da se vrati u svoje jednopolno, jedinstveno Ja. To naravno zahtijeva da se vi, također, brzo transformirate u potpuno svjesna Bića. Ta Bića posjeduju urođenu sposobnost da sudjeluju u magičnom 5-D svijetu u vašoj bliskoj budućnosti, o onoj za koju se mi zalažemo. Naš božanski cilj je da poželimo dobrodošlicu svima vama u vašu besmrtnost i prekrasno carstvo pune svjesnosti. Svakodnevno nastavljamo slati naše blagoslovljene želje i radost kako se približava vrijeme ostvarenja ovih želja.

Mnogo toga se kreće ka ostvarenju svega o čemu smo govorili. Unatoč vanjskom mirnom ponašanju, mračni su u totalnoj panici po onome što se vidi, nepobitno se kreću prema tome. Nebesa su se otvorila, i velika snaga, veća od svega ranije poznatog ovim mračnima, postavila su svoje svijetle strane prema njima. Neće proči dugo prije nego što će njihova grandiozna vizija beskrajnog carstva biti gurnuta s puno veselja u poslovičnu kantu za smeće povijesti. Naše galaktičke i duhovne obitelji dolaze ne samo da nas uvedu u novu, čudesnu svjesnost, već također da nas uvedu kao članove u veliko jedinstvo Svjetlosti. Ova operacija je u završnoj fazi. Mi osjećamo krajnju radost koja će nas obuzeti kada budemo pozdravili našu obitelj i proslavili vaš novi status potpuno svjesnih Bića.

Danas, nastavljamo naše studije o Gaji i njenim stanovnicima. Mi smo sasvim spremni da dovedemo do završetka sve ono što ste vi na svom tako veličanstveno započeli. Prvi kontakt je neizbježan događaj i provodi se kao odgovor na poziv Neba. Na ovaj poziv sada će biti odgovoreno i nova stvarnost počinje! Znajte, Najdraži, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Prevoditelj: Marijana - Civilizacija Svjetlosti



      

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN