Followers

Thursday, December 22, 2011

13.12.2011






December 13, 2011 
5 Manik, 0 Mol, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se u ovo predvečerje vaših globalnih blagdana! Vaša stvarnost nastavlja putem prema gore ka petoj dimenziji. Ovaj napredak može biti prikazan sve više rastućom bazom rezonancije Majke Zemlje. Gaja prolazi kroz seriju porođajnih bolova koji su istovjetni sličnim promjenama u našoj galaksiji. Središte galaksije brzo povećava količinu energije nulte točke koju raspršuje do svakog najudaljenijeg kutka, i količina Svjetlosti dostiže točku gdje su mnoge ravni treće dimenzije prisiljene da se promijene u petu dimenziju. Ovaj sveti scenarij je još jedan kozmički znak da mračni na vašem svijetu nemaju više vremena da uživaju u njihovoj vladavini, i imperativ je da oni pristupe stvarnostima situacije u skladu sa svojim najvišim izborom slobodne volje. Kao što znate, vaš sunčev sistem se sprema za prelazak u monopolarno stanje, što objašnjava čudno ponašanje sunca i pojačanu aktivnost planeta u vašem sunčevom sistemu. Mi smo detaljno promatrali ove dramatične promjene i znamo koliko malo vremena ostaje do rođenja vaše nove stvarnosti!

Priroda situacije u kojoj se nalazite može zahtijevati da se trenutni događaji moraju odvijati puno bržim tempom, što podrazumijeva da mi trebamo da preuzmemo veću ulogu u vašim poslovima. Do sada smo gledali na ovo kao na nešto čime su razne vaše Svjetlosne grupe sposobne da upravljaju. Mi smo pažljivo slušali kako vaši zemaljski saveznici opisuju niz potrebnih faza prije nego što razotkrivanje bude formalno objavljeno. Međutim, mi sada čvrsto smatramo da se ove faze trebaju uklopiti u kraće vremensko razdoblje i da se osigura da se te akcije u svim okolnostima moraju mnogo brže izvesti. U tu svrhu smo preradili ove faze i predstavili mnogo sažetije alternative našim zemaljskim saveznicima. Očekujemo rezultate tih sastanaka da se skrate izvorno nam dati rokovi i da ubrzamo emitiranje razotkrivanja. S naše strane mi smo povećali broj timova za vezu s ciljem bržeg postizanja tih ciljeva i da damo mračnima do znanja da je vrijeme za razlaz stiglo.

Mračna smutnja se koristi svim sredstvima kojih se može dosjetiti da odgodi ono što je uistinu nezaustavljivo. U posljednjem desetljeću, naše osoblje je saznalo više o ovim nemoralnim ništarijama promatrajući ih kako smišljaju beskrajne sheme kako bi držali podalje naše zemaljske saveznike od njihovih ciljeva. Mi shvaćamo što je Nebo učinilo kroz proteklih pet godina i sada namjeravamo da ovu fazu brzog raspadanja vašeg svijeta privedemo kraju. Nebo želi da novac i razni projekti povezani s njime sada stupe na snagu. Od novih se vlada traži da to učine i da svi zainteresirani budu jasno upoznati sa svim koracima potrebnih za ostvarenje toga. Mi ozbiljno pozivamo naše zemaljske saveznike da dovrše posao. Sadašnje strukture vlasti su ustvari lopovska jazbina u kući od karata, i ta kuća je sada toliko ispucana da ih samo moć navike tamo zadržava. Sve to treba spretno gurnuti kako bi se sve rasulo po podu, i mi to namjeravamo učiniti ako to vaši „bijeli vitezovi“ ne mogu brzo učiniti.

Po našem mišljenju, prvi kontakt je bio odgođen za najmanje deset godina. Zato je naš plan da pokrenemo sredstva za početak ovih gore navedenih koraka. U posljednjih mjesec dana, Nebo je započelo niz posebnih molitvi kako bi osigurali da naša sveta misija bude provedena kako je prvobitno bila planirana. Vaši tjelesni čuvari miču vas do točke gdje mračni više neće moći spriječiti vaš povratak u punu svjesnost, i te promjene su zapalile u vama veliku čežnju da postanete slobodni od okova ograničene svijesti. Vi težite da postanete potpuno cjelovita i mudra Bića, i ostajanje u sadašnjem stanju neznanja i ograničenja više nije opcija za vas. To se može jasno vidjeti načinom na koji reagirate na razne oblike represija koje koriste mnoge vaše vlade da uguše vašu želju za slobodom. Ti postupci su sasvim kontraproduktivni! Mi namjeravamo da stupimo na scenu u vrlo bliskoj budućnosti i da okončamo njihovu uzaludnu maloumnost!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Blagoslivljamo vas, draga Srca! Dolazimo sa porukom nade i vjernosti! Trenutno, mi smo uključeni s Agarčanima i našim tajnim svetim društvima u dovršavanju planova koji vam osiguravaju isporuke (uvođenje nove valute i dr., op.p.). Dalje, mi pratimo konačne zakonske zapreke oslobađanja US Korporacija preostalih potraživanja AmeričkeVlade. Na taj se način omogućava snagama koje predstavljaju „De Jure“ vlast da preuzme natrag ono što joj je tako bezdušno ukradeno pred više od 150 godina. Mračna smutnja je izgubila upravljanje Američkom nacijom i zadržava sjedište vlasti samo toliko dugo dok se ne dovrše ovi pravni propisi. Jednom kad to bude učinjeno, očekujemo da će dogovoreni dnevni red božanske koalicije započeti. Naša svrha je da nadgledamo ove vitalne aktivnosti i da se osiguramo da će isporuke, odavno vam obećane, krenuti kako je planirano.

U međuvremenu, naša obitelj u svemiru je stavila na mjesto bitne jedinice koje će omogućiti izvođenje opisanih akcija. Cilj svih ovih aktivnosti je da vam da vašu slobodu i vaša prava kao suverenih građana ove plavo-zelene sfere. Nadalje, mi radimo mnoge stvari da vas zadržimo na vašem svetom putu u punu svjesnost. Mi ne možemo dovoljno naglasiti važnost vašeg povratka u vaše prirodno stanje. U tom stanju postojanja, vi ste zaista nevjerojatni i snažni čuvari Svjetla. Vi postajete jedan od nas i sjedinjenje s vašom obitelji iz Unutarnje Zemlje stvarate zaista vitalni dodatak Galaktičkoj Federaciji Svjetlosti. Mnogo toga će se dogoditi u vašoj skoroj budućnosti kako ova galaksija dovršava svoju dugu tranziciju povratka ka Svjetlu. Mnogo događaja je potrebno i naša misija osigurava Nebu da se sve to odvija po božanskom planu!

Naša sadašnja zadaća je da pripremimo svakog od vas za vašu transformaciju svijesti i započnemo projekt edukacije o tome tko vi zaista jeste, duhovno i emocionalno. Mračni su se oslanjali na vaše stalne frustracije i strahove kako bi vas kontrolirali i mi trebamo da pokažemo kako da se promijene ti običaji i takvo ponašanje, utirući put ka vašoj novoj stvarnosti. Mi smo odlučni da vas vodimo korak po korak u nova ostvarenja koja se tiču vas i vaših mogućnosti. Kad budete održavali jedan nesalomljiv pozitivan stav i koristili to da vizualizirate cilj u svim detaljima, čuda će se događati; kad to radite kao grupa, promjene se događaju. Teško je neupućenima shvatiti kako to djeluje, i treba vremena i izražavanja spremnosti za uspjeh. Ipak, vaše mogućnosti su ustvari neograničene! Slijedeći korak je da istražite ove istine i pokažete sebi koliko ste vi zaista moćni!

Danas smo prošli neke događaje koji mijenjaju vašu stvarnost. Pregledali smo što je učinjeno i što još treba da se napravi. Vaši Uzašli Majstori i njihovi saveznici su blizu prodorima koji će označiti da je vaša pobjeda spremna za ostvarenje! Znajte, Najdraži, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)



Prevoditelj: Marijana - Civilizacija Svjetlosti


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and english-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available at




First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.




No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN