Followers

Thursday, December 22, 2011

20.12.2011






December 20, 2011 
12 Ix, 7 Mol, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Vi ste sada usred globalne dileme: vaš površinski svijet se kreće sve bliže njegovom prelasku u 5-D jedinstvene stvarnosti, ali oni koji su odgovorni za vaš svijet, unatoč napora onih koji ih žele svrgnuti, ostaju prkositi katastrofi koja se brzo približava. Mi smo hitno poslali pozive našim zemaljskim saveznicima da započnu istinski proces hapšenja onih iz raznih vaših vlada koji su odgovorni za održavanje fikcije da vaš svijet može nekako prebroditi oluju i preživjeti. To je očita laž! Do sada, mi smo dobili riječ od naših Zemaljskih saveznika da je završna faza njihovih scenarija obaranja (vlada, op.p) započela. Dolazeća 2012 godina treba nove vlade i formalni prestanak beskrajnih spletki i mudrolija mračne smutnje. Vrijeme je za blagostanje, vraćanje vaših suverenih prava, i razotkrivanje. Također je vrijeme da započne otvoreni dijalog sa nama na globalnoj osnovi. Ima mnogo toga da kaže svako od vas i od nas, i toliko toga se mora dogoditi prije vaše selidbe u Unutarnju Zemlju i vaše transformacije u punu svjesnost.

Mi pripremamo alternative za sporazume koje razne nacije i mnoga tajna sveta društva pripremaju da promijene političku i ekonomsku topografiju, dok i dalje podržavamo ove plemenite napore. Naša namjera je u tome da naglasimo hitnost izvršenja tog zadatka što je brže moguće. Nebo je odredilo da moramo započeti viši stupanj intervencije kada vaša Nova Godina zakuca na vrata. Mi to prihvaćamo kao svetu naredbu i da se pobrinemo da se vaš svijet pomakne naprijed i da bude uistinu spreman za potpuno svjesni skok u punu svjesnost u božanskom određenom vremenu. U očekivanju ovoga, mi mnogo pažljivije pratimo trenutne serije intriga u svim vašim globalnim državama. Određene neposredne promjene će biti učinjene i određeni imenovani pojedinci će prisegnuti na svoje nove pozicije u od Boga određeno vrijeme. Naša je uloga ovdje da se brinemo o svetim zapovijedima Neba i Lorda Surea. Mi dolazimo k vama u miru i sa potpunim odobrenjem Neba.

Napredak koji čine naši zemaljski saveznici je ohrabrujući. Ipak, mi znamo da je moguće i više. Mi smo bili na dogovoru sa vladinim vijećem Agarte za pronalaženje najboljeg alternativnog smjera za nastavak, ako to Zemaljski saveznici ne mogu završiti u vremenskim rokovima koje smo im odredili. Također su nas Uzašli Majstori savjetovali o tome što oni vjeruju da je sada moguće. Iz ovih diskusija smo izašli sa novim sveobuhvatnim planom da sprovedemo promjene sa maksimalnom efikasnosti, marljivo revidirajući sve opcije, i predali ih našem Glavnom Vijeću Vlade u Vega zvjezdanom sistemu. Rezultat toga je, da nam je Vijeće dalo širi opseg akcija, formalno nam dozvoljavajući da povećamo nivo naših direktnih intervencija u procesu vašeg brzog dovođenja u punu svjesnost. Nebo nam je reklo da potpuno osiguramo da se božanski plan postigne onako kako je Kreator to naredio. Stoga smo poslali timove za akciju da pripreme flote za ovaj prvi kontakt.

Naša misija prvog kontakta prošla je mnoge faze od kada je počela po vašem Gregorijanskom kalendaru 1991. Godine. Na početku, duboko smo osjećali da će misija biti provedena uz pomoć tajnih savjeta naših Agarčanskih rođaka i vaše Duhovne Hijerarhije. To se promijenilo nakon 1996 kada smo pomogli vašoj Duhovnoj Hijerarhiji da spriječi veliku galaktičku katastrofu uključujući veliki blijesak energije iz područja super nove iz 1987. Ovdje, naša se misija promijenila i mi smo počeli da usko surađujemo s tada očajnim grupama, koje sada zovemo našim Zemaljskim saveznicima, da pripreme vaš svijet za naš formalni dolazak i da se pomaknete u punu svjesnost. Ovaj smjer se promijenio, opet, događajem poznatim kao 9/11. Sada, dobili smo mandat od Neba i našeg Upravnog Vijeća da se vratimo dosta promijenjenoj verziji naše izvorne misije. Došlo je vrijeme za intervenciju i pomoć u zvaničnom uklanjanju vaše mračne smutnje. vrijeme koje vam sada mi ne možemo otkriti otkucava. Prvi kontakt postaje sve bliži.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mnogi pravni postupci kreću se brzo naprijed. Mi smo napravili brojne ugovore s preko 100 vaših vlada i dobili smo garancije od velikog broja visokih vojnih časnika da svrgnemo te de facto vlade koje su još čvrsto privržene mračnoj smutnji. Mi smo također usredotočeni na osiguranje naloga za dostavu blagoslovljenih fondova prosperiteta St. Germaine-a, koji će imati globalne razmjere. Istodobno, razne vlade i vojno osoblje će biti pritvoreno, time počinju rušenja brojnih većih vlada u Europi, Aziji, u obje Amerike. Sada očekujemo predstojeći završetak dokumenata međunarodnih sudova koji će nam omogućiti provođenje, legalno, tog prijeko potrebnog coup de grace starog poretka. Kad se to ostvari, vi ćete biti oslobođeni 13-milenijskog gaženja od mračnih, i vaša čežnja za ciljem postizanja pune svjesnosti može zauzeti središnje mjesto u vašim životima.

Mi znamo kako je teška i frustrirajuća bila ova godina. Ali sada je važnije nego ikad ukopati se duboko i zadržati fokus! Sa svim što se događa u svijetu, lako ga je izgubiti. Mi, Uzašli Majstori morali smo razviti nevjerojatne stupnjeve unutarnjeg fokusa da uspijemo u našem primarnom cilju da postanemo čisti i dobro služeći instrument Božanskog. Znamo da je jedno izgovarati ove riječi, i sasvim drugo za ostvariti ih. I s obzirom na to, mi ne možemo prenaglasiti snagu vašeg unutarnjeg duhovnog fokusa. Da, on je bio razrijeđen naglaskom mračnih na da vas neprestano opskrbljuju ekonomskim, političkim, i emocionalnim diverzijama. To su smišljeno organizirali s ciljem ometanja vašeg istraživanja vašeg ogromnog urođenog potencijala, i zato vam savjetujemo da ignorirate skretanje pozornosti mračnih razmišljajući o svakodnevnim poslovima ili odmaranju u tišini.

U vrijeme vašeg odmora, zamišljajte lijepa mjesta unutarnjeg mira, koja mogu biti vaše utočište ili vaše sklonište toliko često koliko vi želite. Ovdje, vi možete sanjati i vizualizirati vaše najdublje želje. Postupno pustite detalje da niču oko vašeg cilja, ili ciljeva, i fokusirajte se na to kakav je osjećaj to osjetiti. Vidite to. Primijetite kako se vaše okruženje mijenja i kako se drukčije osjećate živeći tamo. Onda, s punim povjerenjem, predajte to duhu. Možete mu se na kratko obratiti u vrijeme vašeg dnevnog odmora, ali u suštini, pustite gada ode, znajući da će Duh manifestirati vaše želje. Zapamtite da ste vi snažna Bića, i jednom kad naredite Duhu da vam isporuči ono što vi duboko i uistinu želite, vaša Želja će biti ispunjena! Isto se primjenjuje na kolektivno djelovanje. Trik je živjeti u povjerenju znajući da se to već događa, a ne da budete preusmjereni negativnostima mračnih.

Danas, donijeli smo vam novu poruku. Trenutak se brzo približava kad se neka nevjerojatna kretanja počnu manifestirati pred vama. Koristite vašu veliku urođenu snagu fokusiranja da ojačate kolektivni momentum i brzo dovedete te stvari do ostvarenja! Mi smo sa vama!
Znajte, Najdraži, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)



Prevoditelj: Marijana - Civilizacija Svjetlosti


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and english-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available at




First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.





No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN