Followers

Tuesday, November 4, 2014

04.11.2014

4. studenoga 2014



8 Akbal, 1 Xul, 11 Ik



Dratzo! Stigli smo! Vaše površinsko područje sada trpi posljedice završne borbe između mračne kabale i snaga svjetla. Vraćajući se natrag do posljednjih dana Rimskog carstva, Anunaki su brzo izveli gladak prijelaz od imperija do kraljevstva. Oni su koristili svoje sposobnosti da zastrane i utječu na ove nove vladare i održe stupanj potpirivanja borbe diljem Europe. Isto je bilo učinjeno u Aziji, Sjevernoj i Južnoj Americi i Africi. Ta previranja su način na koji mračni djeluju. Oni su mrzili mir i prezirali svakoga tko je želio promijeniti ovu groznu igru. Naši zemaljski saveznici shvatili su da su mračni vladari otišli. Ono što je ostalo je grupa glupih poslušnika, arogantnih i tvrdoglavih, koji nastavljaju sa svojim djetinjastim manevrima kao svojim jedinim potezima. Mračni znaju mnoge načine da zaposle naše zemaljske saveznike. Ipak, ta strategija nije više primjenjiva. Sve to što rade je rad mračnih u kutu iz kojeg ne mogu pobjeći. Ta prisutna dilema je zla kob mračnih, a ona je njihov neizbježan poraz.



Danas mi vidimo znakove ove zle kobi koja se odigrava. Prije Ancharskog ugovora, mračna kabala je namjeravala odagnati Anunakije, kako bi završila sa svojim konačnim izazovom nebeskih ukaza do sredine 1996 godine. Anunaki su otišli kao njihove globalne vođe. Ono što se dogodilo bio je veliki međunarodni rat u borbi s novcem, bestidnošću i sveobuhvatnim smicalicama. To je ranije sjajno išlo, s obzirom na sposobnost mračnih da manipuliraju bilo kojom situacijom. Ali ta strategija počinje ne uspijevati u drugom desetljeću ovog stoljeća.  Svjetlo je počelo shvaćati koliko smo bili sposobni da prisilimo mračne na neuspjeh za neuspjehom. Svjetlo koristi ove pogrešne korake za svoju korist i prikuplja dokaze koji se pravno koriste protiv mračnih. U posljednjih nekoliko godina, to je dovelo mračne da vide njihov kasino kapitalizam kako je donekle ograničen i kako moć njihovog bezvrijednog papirnatog dolara gubi na vrijednosti. Štoviše, ova strategija je povratni plamen, jer istina iza njihovih brojnih laži je otkrivena, a dokaza za njihovo uhićenje sve je više.



Kao rezultat toga, mračna kabala je na raskrižju. Njihove uspješne stare metode više ne rade. Njihove posljednje strategije brzo propadaju, a njihova stalna nastojanja da započnu rat na Bliskom istoku ne daju rezultate. Oni su također nesposobni da zakuhaju dobro raširen rat u drugim potencijalnim svjetskim kriznim područjima. Osim toga, velike spekulacije s plemenitim metalima također nisu uspjele spriječiti pojavljivanje novih globalnih valuta temeljenih na dragocjenim metalima. Pritisak na revalorizaciju brojnih valuta bio je da se to oduži što je duže moguće. Svjetlo i njegovi brojni agenti brzo dovode do toga da mračni gube velike količine mnogih svojih dionica i robnih portfelja. Rezultat "fiksnih cijena" omogućuje svijetlu da izvrše brojna ozbiljna istraživanja koja duboko zabrinjavaju kabalu. Ipak, to je samo manji dio toga. Naši emisari su na pravnoj osnovi stvorili sredstva kako bi srušili ove mrske bitange. Luda reakcija kabale je iznenadna pojava sumnjivih "samoubojstava" ključnih članova velikih uslužnih financijskih korporacija koje su pod kontrolom kabale.



Ti postupci su vanjski znak njihove čiste panike, koja sada uzrokuje da se prekriže oni i njihova nada da mogu odgoditi neizbježno. Globalna mreža kontrole uma nad svjetskim vladama ne uspijeva. Elementima u snagama svjetla sasvim je jasno da stari načini više ne funkcioniraju. Mnogi de facto režimi, dugo kontrolirani od strane tih monstruma, počinju ih napuštati. Sheme trajne svjetske dominacije zauvijek izmiču. Trenutak njihove predaje se približava. Naši zemaljski saveznici dovršavaju razne sporazume koji su na pragu završetka duge hegemonije koju su uživali ti mračni. Dok vlade vrše pripreme da ih napuste, mnoge velike multinacionalne banke očajnički se spremaju za predaju kako bi se spasile od dolazećeg novog financijskog sistema i njegove nerazdvojive transparentnosti. Ovako policija koristi da kaže njihovim lošim dečkima, "predajte se, predložak je gotov!" Vrijeme velikih proslava je jako, jako blizu!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo ovdje s više uvida u ono što se sada događa. Razni naši suradnici u Aziji i Europi nastavljaju postizati veliki napredak u pobjeđivanju shema mračne kabale. Naši suradnici su vrlo blizu brojnih bitnih pomaka, koji će dovesti do blagoslovljenog kraja brojnih pokušaja mračnih da započnu ratove, šire bolesti i općenito pustoše ovo najsvetije područje. Te akcije će srušiti posljednje ključne ostatke ove kabale i omogućiti svjetlu da provede niz važnih projekata. Ovakav razvoj situacije će omogućiti svjetlu da pokrene financiranje brojnih humanitarnih projekata. Ti projekti će pomoći u suzbijanju budućih pokušaja mračnih da šire svoju zlobnu pošast diljem svijeta. Osim toga, oni će omogućiti reset globalnih valuta i pojavu novca s podlogom od plemenitih metala. To je samo početak onoga što slijedi.



Promjene u ovom području su samo slijedeći koraci koji označavaju završni dio vašeg putovanja da vratite Gaju i sebe u vaše prirodno stanje postojanja. Tisuće godina prije, vaši preci su otjerani u dualističko područje, pokrenuto od strane Anunakija. Oni su dobro znali da će se ovo područje samo na kratko okrenuti prema mraku. Ovaj obrat je bio dio nebeskog plana da se dovede mir ovoj galaksiji. Anunaki su, međutim, imali niz drugih planova. Ta bića su željela da ovaj privremeni obrat što duže traje. Nebo je znalo da bi se to moglo dogoditi. Njihov odgovor je bio da se počnu dovoditi avatari sjetla na ova područja kako bi u konačnici kontrirali shemama Anunakija i njihovih vjernih podanika.



Kao što možete vidjeti, Nebo i svjetlo su uspjeli u svojoj strategiji da posiju na ovom području sljedbenike svjetla. Stoga, vi ste pred mnogim velikim promjenama koje će vas božanski postaviti na vaše završno putovanje do pune svijesti. Dolazi vrijeme kada ćete moći vidjeti niz svetih događaja, događaja koji će transformirati same načine po kojima ova stvarnost funkcionira. Uz vodstvo Neba, naš sveti zadatak je da nadgledamo događaje koji se već počinju manifestirati. Prvo, oni će imati sporadične efekte. A zatim će uslijediti prava lavina. Temeljni cilj je izliječiti Gaju i vaša društva od svih šteta i obmana koje su stvorili mračni. Ova hrpa bitangi odgodila je obećani vam blagoslov pomoću laži, provokacija i uporabom sile. To vrijeme je završilo. Hosana! Hosana! Hosana!



Danas smo objasnili što se događa. Molimo vas da budete strpljivi. Događaji su spremni za pokretanje, kako bi promijenili vaš svijet i vratili ga u svjetlo. To znači novi financijski sustav i nove vlade. To će biti krunisano masovnim slijetanjem, koje je dio naše misije prvog kontakta. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN