Followers

Tuesday, November 18, 2014

18.11.2014

18. studenoga 2014


9 Caban, 15 Xul, 11 Ik



Selamat Jalwa! Ulazimo u razdoblje u kojem drevne obitelji dobivaju na važnosti među zemaljskim saveznicima. One su trenutno zadužene za niz vrlo osjetljivih pregovora. Svrha ovih razgovora je da se utvrde uvjeti za konačnu predaju mračne kabale. Kad ti pregovori završe, uhićenja na najvišoj razini će započeti, a uvjeti za mračnu kabalu su da izađe sa scene na određenom stupnju svečanosti. Taj proces naši pregovarači dobro znaju. Ova predaja nije u vezi bogatstva; radi se o predaji vlasti koju su držali tisućljećima. Jako davno, Anunaki su ih izabrali kao posebne podanike. U tom svojstvu, te grupe pojedinaca djelovale su kao kanal za ogromnu moć. Ova kabala sada smatra tu moć kao posebno pravo. U stvari, to je bila privilegija koju su im dali Anunaki. Sada im je kasno da odustanu. Ti razgovori će osigurati da se to dogodi što je moguće brže i lakše. Ta formalna predaja će omogućiti globalni reset valuta, valute sa zlatnom podlogom i nove vlade.



Mnoge zapadne vlade i njihovi financijeri shvaćaju da se nova stvarnost treba roditi. Ova operacija je da se omogući globalni jubilej i omogući financiranje svjetskog prosperiteta i humanitarnih programa. Ova operacija će osigurati da se nova stvarnost počne očitovati. Nebo je planiralo da se ovo dogodi prije oko jednog i pol desetljeća. Međutim, kabala je bila u stanju da provede 9/11, što je prisililo naše saveznike da se pregrupiraju. Ta kukavička djela omogućila su kabali da ponovno stekne premoć. Nama Nebo nije dozvolilo da idemo dalje od brojnih preduvjeta. Ta ograničenja će biti u potpunosti ukinuta kada bude najavljeno razotkrivanje od strane brojnih glavnih vlada. Do tada, Agarčani i mi smo ograničeni nizom onoga što smijemo ili ne smijemo raditi. Uzašli Majstori Quin Yin i grof Saint Germain pomno prate što se događa. Očekujemo da će ti pregovori biti uspješni, a raspored za formalni prijenos vlasti je gotovo završen.



Nakon što se razotkrivanje dogodi, možemo napraviti najave i uistinu započeti nove operacije, koje će nam omogućiti da dovršimo više misija na svjetlu dana. U tom trenutku, naši brodovi će početi primati prvi val zainteresiranih pojedinaca na naše matične brodove - gdje ćemo provesti opći posjet, a istovremeno možemo početi razgovor o stvarnom dolasku mentora ljudi. Mi koristimo ovo vrijeme da se bolje upoznate s nama. Nakon slijetanja, naša interakcija će se uvelike povećati. Ovo posljednje razdoblje će vam omogućiti da se bolje upoznate i s Agarčanima. Kad je Atlantida napala Lemuriju, Agarčani su privremeno bili odsječeni od površinskog područja. Atlantiđani su iskoristili to vrijeme da postanu dominirajuća zemlja na Gajinom površinskom području. Ta dominacija je trajala sve dok Atlantida nije bila uništena pred oko 13 tisuća godina. Atlantiđani su pobjegli na Kentaur, avi ste ostali s novim gospodarima, Anunakijima. Ta bića su ostala na vlasti sve do mira s Anchara kontinuumom sredinom 1990-tih.



Sadašnje vrijeme je ono u kojem se pregovara konačna predaja, čak i kada kabala na neki način pokušava neredom promijeniti svoju današnju dilemu. Mi vas uvjeravamo da se to neće dogoditi. Bogatstvo i moć mračnih su u opadanju do te mjere da je takav preporod vrlo malo vjerojatan. Naši zemaljski saveznici provode niz događaja diljem svijeta. Ti događaji su u osnovi blokirajući tako da je poraz mračne kabale osiguran. Trenutni razgovori su jednostavno još jedan važan dio slagalice. Vaša sloboda i prosperitet su vrlo blizu. Koristili smo naše tehnologije da spriječimo bilo kakve katastrofe, tako da mračni ne pokrenu odgađanje njihove predaje. Osim toga, Nebo nam je dalo da se provede vrlo agresivni plan kao potpora onome što se trenutno dešava. Ti događaji čine sasvim očitim da su neke vrlo vesele proslave blizu da se dogode!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Naši suradnici se i dalje sastaju s imenovanim predstavnicima mračne kabale. Mi smo naredili u blagoslovljeno ime Neba da ovi razgovori donesu istinsku zahvalnost čovječanstvu. Sveti zakoni traže da mi propisno pometemo ova zavedena bića u kantu za smeće povijesti. Ovaj božanski zadatak zahtijeva da naši suradnici prezentiraju popis dokazanih grijeha i velikih nedjela. Ova posebna lista će postati dokaz za ono što su učinili. Mračni, unatoč njihovih teških djela, još uvijek su naši ljudski optuženici. Dakle, svaki od njih treba biti potpuno izoliran od čovječanstva, sve dok im se stvarni prelazak u punu svijest ne dogodi. Taj božanski ukaz znači da ti razgovori mogu imati samo jedan ishod, vašu neizbježnu pobjedu!



Ovaj niz sastanaka će odrediti način na koji će vam nova stvarnost biti uvedena. Izabrani lideri mračnih vlada trebaju ostati svjesni svoje trenutne pozicije. Mi im ne namjeravamo dati sredstva koja mogu na bilo koji način omesti ovaj proces promjene. Nebo je spremno ubrzati ove transformacije koje se sada događaju na vašim fizičkim, mentalnim i emocionalnim tijelima. Mračni trebaju u potpunosti shvatiti da su sada odsječeni od određenih sredstava koja mogu dovesti do bilo kakve nove odgode. Dakle, moramo proći kroz ovu kritičnu situaciju. To je ono što se događa diljem ovog veličanstvenog globusa. Vrlo brzo, vi ćete steći sredstva s kojima doista možete promijeniti vašu stvarnost. Koristite ih mudro. Da bi vam pomogli, sjetite se da postoje sredstva koja su vam na raspolaganju. Ona vam mogu samo pomoći da postignete vaše svete ciljeve!



Mi smo poštovali i pravilno koristili ukaze koje nam je Nebo dalo. Molimo vas da i vi učinite isto. Budite uvijek mudri, i shvatite ovu stvarnost koja slabi. Koristite alate koje znate, i budite spremni da koristite nove koji će vam na veličanstven način biti dani. Nova stvarnost se formira. Ona traži prvo da mračni budu smijenjeni, a zatim izolirani od vas. Te zle zmije mogu vas lako lišiti vaših blagoslova. Stoga, moramo ih gurnuti u stranu, a onda, u radosti, dati vam blagoslove Neba. Mi smo sigurni, dragi naši, s obzirom na novo okruženje, da vam je doista suđeno da pobijedite! Vaša sve veća svijest živi u području ispunjenom opasnostima. Mi smo ih uklanjali i spremni smo početi masovno izoliranje ovih štetočina od vas. Jednostavno vas molimo da budete strpljivi, i da budete spremni da manifestirate svoje svete snove! Hosana! Hosana! Hosana!



Danas smo nastavili s našom tjednom porukom za vas. Iskreno vas molimo da ostanete fokusirani na uspjeh, i na izoliranje tih mračnih mangupa od vas. Neka se nova stvarnost manifestira i dopusti nam da vam se konačno dolično i slobodno obratimo. Naša velika pobjeda sve je bliža za sve nas! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN