Followers

Tuesday, November 11, 2014

11.11.2014

11. studenoga 2014

2 Oc, 8 Xul, 11 Ik


Dratzo! Mnoge stvari na vašem svijetu sada su u procesu manifestacije. Na globalnoj razini se održavaju sastanci da bi se formulirao novi, vrlo transparentan financijski sistem. Vrlo važan dio ovih pregovora je potreba da se revaloriziraju i ponovno uspostave globalne valute. Isto tako je uvjet da se vrate na zlatni standard. Mi promatramo i nadziremo ove razgovore. Drevne obitelji posjeduju ogromnu količinu zlatnih poluga kojima se nekada izgubio svaki trag. Veliki dio njih će se dati za potporu tih valuta i biti će temelj globalnih fondova prosperiteta. Oni su prvenstveno humanitarne prirode. Fondovi će omogućiti eksploziju projekata koji će uvelike koristiti globalnom društvu. Oni će također omogućiti da naučite ono što je sada tajno znanje, i pripremit će vas za bolje razumijevanje provođenja politike Neba. Oni će također pomoći globalnom razotkrivanju. Taj prosperitet je takav da će utrti put novoj stvarnosti i svijesti o tome što će se dogoditi u vrlo bliskoj budućnosti.



Kad smo počeli našu misiju prvog kontakta prije više od dva desetljeća, kontaktirali smo vašu duhovnu hijerarhiju za ovu svetu kuglu i otkrili povijest i svrhu vaših Uzašlih Majstora. To saznanje nas je dovelo do toga da ih kontaktiramo i počnemo formulirati način kako da podržimo jedni druge. Usput, počeli smo blisku, isprepletenu misiju s Agarčanima. Na kraju smo tamo uspostavili veliku bazu i počeli druge sastanke s njihovim glavnim vijećem. Zamolili smo ih da pojačaju svoju misiju na površini Zemlje, koju su provodili tisućljećima. Onda smo ih zamolili da nam pomognu u uspostavljanju slične misije s našim vlastitim osobljem. Trenutno provodimo desetke tisuća takvih susreta na površini ovog globusa. Uz to smo djelomično pomagali onima koji su posvećeni razotkrivanju. Neophodno je da se takve misije rade tajno. Tako, njihovi rezultati su dali mnogo korisnih informacija o vašim društvima i o vama.



Susreli smo se s onima koji marljivo rade na dovođenju nove vlasti u život. Naši posrednici potajno su kontaktirali ove izvrsne pojedince i koristili naše službe kako bi im pomogli u njihovom slučaju. Važno je da mračni budu poraženi. Većinu tog posla trebaju obaviti pojedinci kao što smo upravo gore opisali. Vi ste u mogućnosti da doslovno promijenite vaše područje. Mi smo ovdje da pružimo odgovarajuću pomoć u vaše ime kada je to potrebno. Mi razumijemo što Nebo radi i žarko želimo podržati ovaj niz plemenitih razloga za promjene. U stvari, prisustvovali smo brojnim tajnim sastancima mračne kabale kako bi ih potaknuli da slijede vaše vodstvo. Nebo nam je dalo veći manevarski prostor po tom pitanju. Prema tome, namjeravamo povećati ulogu naših suradnika u otvaranju i osiguranju odgovarajućih linija komunikacije između snaga svjetla na vašem svijetu, a također povećati ulogu nekih Agarčana koji su uvelike uključeni u ovaj proces.



Svrha iza svega toga je jednostavno da se olakšaju načini našim saveznicima da osiguraju vašu pobjedu i pripreme vaš svijet za radikalno novi tip vlasti. Prije više od 200 godina Grof Saint Germaine pomogao je pretvoriti to u pisane riječi u Deklaraciji o neovisnosti Sjedinjenih Američkih Država. Mi smo jako posvećeni tome da vidimo da ono što mračni tako žarko žele uništiti, kako sada cvjeta posvuda u vašem svijetu. Ovaj proces je samo početak onoga s čime želimo da vas naši mentori upoznaju. Galaktičko društvo lako može početi u dvoranama istinske i otvorene vlasti. Rezultirajuće razmjene su najprikladnije za ono o čemu će vaši mentori razgovarati s vama. Dakle, vidimo te vaše nove vlade i njihove politike punog razotkrivanja kao sredstva za otvaranje globalnog dijaloga s nama. Vaša sudbina je da se ponovno povežete s vaši duhovnim i svemirskim obiteljima. Tada, možete se početi prisjećati tko ste vi zapravo, i radosno se vratiti u punu svijest. U tom stanju, možete postati pravi čuvar ovog svijeta, i zapravo cijele fizikalnosti.



Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s više dobrih vijesti! Trenutno radimo s našim suradnicima na pronalaženju načina za veliku raspodjelu naših humanitarnih i prosperitetnih fondova. Agarčani su nam obećali da će ti fondovi biti zaštićeni, i da će se njihova raspodjela uskoro dogoditi. Molimo vas da se strpite i da budete spremni primiti vaše vrlo zaslužene blagoslove. Saveznici mračnih raspadaju se suočeni sa širokim pravnim napadom, koji ugrožava njihovu egzistenciju. Dakle, koristite svoju unutarnju dobrotu kako bi nam pomogli u manifestaciji nove stvarnosti za čovječanstvo. Dok to činite, otvorite svoje srce svjetlu i spojite se s nama, u milosti. Zajedno, mi smo doista nezaustavljiva sila, osuđena da porazi snagu mračne kabale i svih njenih podanika. Trenutni primarni cilj je da se uhite ti zločinci i izoliraju od vas.



Dok se pripremate primiti brojne vaše blagoslove, budite svjesni sudbine vaših bližnjih. Ovom svijetu treba puno toga da poboljša svoju infrastrukturu. Treba se pobrinuti za te potrebe. Ono što želimo da učinite je da doprete do svih drugih. Budite spremni da se povežete s drugima. Naučite više o tome kako svaki od vas reagira na dolazeće promjene i pomognite jedni drugima u njima. Mnoga snažna unutarnja uvjerenja će se raspasti u dolazećim vremenima. Budite sposobni utješiti jedni druge. Budite sposobni pomoći, prvo svojoj obitelji, a onda prijateljima. Uvjerite ih sve da je sve doista dobro. Mi ćemo također koristiti naše dobre manire da pomognemo i da vas utješimo. Veliki niz uvjerenja mora se napasti. Zagrlite humanost i koristite javne medije da utješite mnoge. Koristite svoju mudrost da uvjerite i objasnite. Ova nova stvarnost će okončati tiraniju vlasti i zamijeniti je s institucijom posvećenom čovječanstvu.



U ovom novom području, vi ćete biti prosperitetni, i slobodni. Konačno ćete moći izraziti sebe drugima slobodno i otvoreno. Koristite ovo vrijeme za međusobne dijaloge i učite o ovom novom području. Spremni ste da se uključite u ovaj dijalog učeći niz lekcija o životu i kako smo došli tamo. Istinski moral temeljen na tim lekcijama će se pojaviti. Namjeravamo vidjeti da ćete se s namjerom avatara, koju su prenijeli svojim prvim sljedbenicima, sada i vi upoznati. Ova velika mudrost je o ljubavi i svjetlu. Radi se o tome kako svi vi tvorite globalnu ljudsku zajednicu. Ova se zajednica treba ujediniti da bi izrazila tu ljubav osiguravajući da svaka nova vlast doista služi javnosti i novo nastaloj zajednici. Vrijeme je da se ujedinite i služite Nebu i Gaji.



Danas smo vam dali osnovni pregled onoga što je trenutno u nastajanju, kao i o vašoj rastućoj odgovornosti da pomognete da se to manifestira. Mnoge veličanstvene stvari spremne su se dogoditi. Ipak, dajte im vremena da se uspješno manifestiraju! Ostanite pozitivni, čak i kad osjećate neke unutarnje frustracije. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN