Followers

Tuesday, September 1, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 01.09.2015


1. rujan 2015


10 Kan, 17 Uo, 12 Manik



Selamat Balik! Mi smo u velikom vremenu tranzicije. Mračna kabala i dalje slabi. Na snazi su sporazumi koji opisuju kako će američke Federalne Rezerve prestati s radom i kako će se provesti revalorizacija valuta. Ovaj niz dokumenata objašnjava kako će GCR (Global Currency Revaluation = globalna revalorizacija valuta) pomaknuti svijet u modificirani zlatni standard i pretvoriti vaš svijet u novi set valuta s podlogom u zlatu i srebru. Ovaj set valuta djeluje pod novim bankarskim sustavom koji su prve predložile Kina i Rusija. Ovo visoko transparentno sredstvo biti će način kojim će golemo mnoštvo novca omogućiti provedbu čitavog niza prijeko potrebnih humanitarnih i infrastrukturnih projekata. Zajedno s njima će biti blagostanje koje će se iskoristiti da se ukine novac kao instrument vrijednosti. Uvesti će se tehnologije koje pomiču vašu svijest dalje od koncepta "novca". Morate percipirati vašu stvarnost više u duhovnom smislu. Kako vaša svijest raste a vi ste na rubu "kontakta", vidjet ćete novu realnost koja uvelike mijenja ono što se sada smatra mogućim. 



Mi sa strahopoštovanjem pratimo kojom brzinom se vi mijenjate. Dok se brzo približavate prvom kontaktu, biti ćete svjedoci brojnih nevjerojatnih stvari. Nebo je počelo ovo tisućljeće s vremenskim rasporedom. U samo 15 godina, napredovali ste do točke gdje veliki svjetski požar više nije moguć. Osim toga, porazili ste napore mračne kabale da vas uvjeri da njene vojske stvarno rade pravu stvar. Stvorili ste niz uvjerenja koja otežavaju bilo kojoj zemlji da koristi bilo koju vrstu isprike za početak regionalnog ili globalnog rata. Ta nova uvjerenja su zbog rastuće mreže svijesti koja vas okružuje. Svaki dan, vi rastete u svijesti ili zato što Nebo ili naši medicinski timovi mijenjaju vašu strukturu. Te transformacije vaših čakri ili vašeg glavnog živčanog sustava su razlog da mračni ne mogu odugovlačiti vaš razvoj. Nebo nam kaže da ste vi izvan točke u kojoj ova velika transformacija može biti zaustavljena. Samo još serija kašnjenja u vezi vašeg financijskog sustava još uvijek je moguća. To sada dostiže točku kada čak i to mračni više ne mogu dovesti do zastoja!



Vi ste trenutno blizu prvog kontakta! Glavne vlade koje su pod kontrolom mračne kabale gube sposobnost upravljanja globalnim događajima. Svjetlo i njegove brojne komponente vrlo su blizu trenutka kada će ove drevne razmetljivce gurnuti na stranu. Najvažniji događaj će uskoro biti stvarna razmjena revaloriziranih valuta i realizacija njene nužne posljedice, globalna revalorizacija valuta (GCR). To su samo prvi koraci koji će dovesti do dragocjenih valuta poduprtim dragocjenim metalima i revidiranim novim bankovnim sustavom. Uvijek imajte na umu da s tim dolazi čitav niz sada zaplijenjenih tehnologija. Među njima je procesor koji može transformirati način na koji možete dobiti vašu hranu, odjeću i utočište. Uz to, način na koji osiguravate električnu energiju koja pokreće vaš život također će se promijeniti. Biti ćete oslobođeni od prastare potrebe da uzgajate, kopate pa čak i ribarite. Biti ćete u mogućnosti stvoriti društvo koje je na samom rubu završetka vaše duge ovisnosti o novcu. Vi ste pred liticom velike nove stvarnosti. Blizu ste vrsti globalnog društva na koje smo mi prilično navikli. 



Prvi kontakt, trenutno, može se činiti gotovo nevjerojatan. Ali stvari koje ste izmislili u prošlom stoljeću i pol su izvanredne. Ipak, većina njih je bila zaplijenjena od strane glavnih vlada po strogom zahtjevu mračne kabale i njihovih gospodara Anunakija. Ovaj proces vas je držao u tempu koji je s veseljem koristila mračna kabala. Čak i uz ovu vrstu kontroliranog napretka vi ste se preselili iz "čeličnog doba" u računalno doba u samo nešto više od 50 godina. Slijedeći korak će biti prilično velik. U manje od deset godina, vi ste se preselili iz računalnog doba u pravo duhovno orijentirano doba. Rast svijesti dovodi sve stare načine u pitanje. Vi stvarate niz elektroničkih podkultura koje znatno mijenjaju jaz između tipičnog tinejdžera i onog u ranim fazama fakultetskog obrazovanja. Ovi generacijski nedostaci su u porastu i oslikavaju kojom brzinom ćete početi prikupljati i koristiti vaše nove razine svijesti. To su samo puki počeci onoga što je pred vama. 



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaš svijet je sada u tranziciji jer svete uredbe Neba se počinju manifestirati. Posvuda svjetlo i brojni njegovi moćni dijelovi čiste mračne i njihove krive načine. Gledamo kako oni koji su tako arogantno mislili da će zaobići Nebo padaju pred onima koji su hrabro proveli svoje božanske zapovijedi. Uskoro ćete se radovati, jer brojni vaši blagoslovi i nove vlade velikodušno će svladati mračne i njihove brojne skupine podanika. Ove lupeže treba strpati u zatvor i odvojiti od javnosti, tako da ne mogu utjecati na stvaranje ove nove stvarnosti. Osim toga, ovi nitkovi će biti lišeni nepošteno stečenog bogatstva i onemogućit će im se bilo koji oblik interakcije sa svojim bivšim suradnicima. S ovom izolacijom, vi ćete konačno moći stvoriti saveze koji tvore novu upravu. Ovi događaji će preurediti vaš svijet i omogućiti Nebeski božanski plan! 



Ono što se sada događa je vrijeme kada ćete se osloboditi ropstva posljednjih trinaest tisućljeća. Zatim, vi ćete doista postati dijete milog Stvoritelja. Kad su vaši preci prvi put došli ovdje, bili su slobodni, bića s punim potencijalom. Ta bića nisu znala za smrt niti za mnoge strahove i brige koji sada dominiraju vašim životima. Svaki život se živio u ljubavi i, u biti, kao dio božanskog ciklusa života. Ta bića su imala svjetlosna tijela i bila su u stalnom kontaktu s besmrtnim anđelima i svetim vodičima. Svaki dan je bio ispunjen radošću i ekstazama danih od Neba i ovog fizičkog područja. Sada ste gotovo završili s ograničenom svijesti koja je ispunjavala vaše živote sa strahom i tihim očajem. Ovo vrijeme koje dolazi je ono koje smo mi pažljivo pripremili za vas. Naša učenja su tijelo onoga s čime ćete se sresti.



Prije mnogo tisućljeća, Nebo se spustilo kao bratstvo i sestrinstvo svjetlosti, koje je trebalo biti stvoreno od svetih duša čovječanstva. Izabrani su vodiči da gledaju i u pravo vrijeme da obave svečanost da promijene ove izabranike u besmrtne. Trebali su biti zaduženi da pomažu, daju milost i da se zauzimaju za one umrle duše koje su prešle i/ili one koje su zahtijevale posebne smjernice. To je bilo učinjeno kako bi svaki život bio donekle podnošljiv i da pokažu da ih Stvoritelj ni na koji način nije napustio. Kao Uzašli Majstori, imamo brojne svete dužnosti da pokažemo da je svaki život doista svet Stvoritelju. Ovi blagoslovljeni činovi su sastavni dio niza pozitivnih akata, koji na veličanstven način pokreću čovječanstvo naprijed. Ova operacija će završiti s vašim povratkom u punu svijest. Hosana! Hosana!



Današnji dan smo proveli s našim tjednim dužnostima, to jest da vas informiramo o onome što se događa oko ove najveličanstvenije plavo-zelene kugle. Gaja se sprema da preuredi ovu površinsku stvarnost dok se vi pretvarate u najljepšeg i božanstvenog leptira! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN